Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR BEN 8 YIL ÖNCE DOGUM YAPMIS BIRI OLARAK MALUMUNUZ KARNIM ÇATLAK ıÇıNDE BıR KADINDIM.DIM DIYORUM CUNKU RASTGELE KULLANDIGIM BIR YAĞ SAYESINDE HARITA GIBI OLAN KARNIMDA BAYAAAA BIR DUZELME MEYDANA GELMıŞ delikafaduldenNASILMI? EGZAMA ICIN KULLANDIGIM KANTORON YAĞINI BELKI DIKIS IZIMı HAFIFLETIR DIYE SEZERYAN YERIME MASAJLA SURUYORDUM ANAAA BI HAFTA SONUNDA KARNIMDA CATLAKLAR GOZLE GORULUR BICIMDE INCELMıŞ.HATTA ıŞYERINDEKI KIZLAR BILE FARKETTI YANI GOSTERINCE.BILEREK KULLANMAMISTIM AMA ıŞE YARADIGINI GORUNCE SIZLEDE PAYLASMAK ISTEDIM.HAAA DAHA ONCE BOLE BI KONU ACILDIYSADA ŞıMDıDEN ÖZÜR.
SIMDI DEWAM EDECEM BAKALIM NE KADAR DAHA ETKILI OLACAK BU KANTORON ACABA KIZLIK GUNLERIMDEKI GIBI ARMUT ÇIZIKSIZ BIR GÖBEĞıM OLABıLERMııkaydirigubbakcemile3
çok güzel bir haber bu. yanlız ben şimdi hamileyim çatlakları önlemek için kullansam bebeğe bir zararı olurmu ki...
menengiç sabununa 1 ay önce başladım bence hiç bir faydası yok ben de nette görmüştüm aldım isterseniz deneyinarkadaşlar blki bunla ilgiili topic vardır kendim daha yeni denemeye başladığım için açmak istemedim.. internette doğal sabunların faydalarını araştırırken cildim için her yerde menengiç sabununun çatlakları önlediğini ve oluşumundan sonra onarıcı özelliği olduğundan bahsediyo. Menengiç Bıttım diyede biliyo bizde vardı bu sabundan kullanmıyodm kabak lifi aldım bugün onla deniyeceğim. kantoron yağıda almaya karar verdim burda okuyunca...:)
çok güzel bir haber bu. yanlız ben şimdi hamileyim çatlakları önlemek için kullansam bebeğe bir zararı olurmu ki...
yan etkisi varmı bu yağın bendede aynı dert var.