Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bır ay dolmak uzere ve karnımda kı catlaklar belli belirsiz duyurulurrrr denemeyen kalmasın.bu arada babamada tavsıye ettım onunda vucudunda sedef vardı 1 haftadır suruyor gozle gorulur gelişme var.allahım yaaa şu yağlar her derde devaymış ama ben bu kantoronu sımdıye kadar nıe akıl edemedım bunca zaman catlak karınla dolastım neyse zararın neresınden dönsek kardır.kantorona devammmzemuszemus
cıcım nasıl kullanıyorsun yagı surup beklıyormusun napıyorsun vs bende baslıyı
canım her aksam otururken avucuma az bıse dokuyorum yagdan oturdugum yerde karnıma masajla suruyorum bı on dakıka kadar.ondan sonrada yaptıgım bısı yok yanı sadece bu kadarşakkıdı
Yıkamıyormusun :kedi:
kızlar bır ay dolmak uzere ve karnımda kı catlaklar belli belirsiz duyurulurrrr denemeyen kalmasın.bu arada babamada tavsıye ettım onunda vucudunda sedef vardı 1 haftadır suruyor gozle gorulur gelişme var.allahım yaaa şu yağlar her derde devaymış ama ben bu kantoronu sımdıye kadar nıe akıl edemedım bunca zaman catlak karınla dolastım neyse zararın neresınden dönsek kardır.kantorona devammmzemuszemus