• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Karın Çatlağına Yeni Çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ayy sağolun arkadaşlar ben yarın alıp hemen başlıcam karnımçatlamadan ama inş çatlamazyaaaa

paylaşım için sağol bende yarın almayı düşünüyorum.gecen gece aynada bakarken karnımın altı çatlamış daha yenı fark ettım.inş hepimize faydası olur...

bebekken yüzümü sobaya yapıştırmışım -tatlicadiarzu- babaannem zeytinyağı sürermi hergün ve hiç izi kalmadı yani zeytinyağının izleri geçirmede çok etkisi var kantoronla birleşince bence daha güzel oluyordur ben de denicem ama evde başka yağ var hele bunlar bitsin :roflol: kullanmadığımız şey kalmadı yahu

kızlar bır ay dolmak uzere ve karnımda kı catlaklar belli belirsiz duyurulurrrr denemeyen kalmasın.bu arada babamada tavsıye ettım onunda vucudunda sedef vardı 1 haftadır suruyor gozle gorulur gelişme var.allahım yaaa şu yağlar her derde devaymış ama ben bu kantoronu sımdıye kadar nıe akıl edemedım bunca zaman catlak karınla dolastım neyse zararın neresınden dönsek kardır.kantorona devammmzemuszemus

kızlar bır ay dolmak uzere ve karnımda kı catlaklar belli belirsiz duyurulurrrr denemeyen kalmasın.bu arada babamada tavsıye ettım onunda vucudunda sedef vardı 1 haftadır suruyor gozle gorulur gelişme var.allahım yaaa şu yağlar her derde devaymış ama ben bu kantoronu sımdıye kadar nıe akıl edemedım bunca zaman catlak karınla dolastım neyse zararın neresınden dönsek kardır.kantorona devammmzemuszemus

cıcım nasıl kullanıyorsun yagı surup beklıyormusun napıyorsun vs bende baslıyı

cıcım nasıl kullanıyorsun yagı surup beklıyormusun napıyorsun vs bende baslıyı

canım her aksam otururken avucuma az bıse dokuyorum yagdan oturdugum yerde karnıma masajla suruyorum bı on dakıka kadar.ondan sonrada yaptıgım bısı yok yanı sadece bu kadarşakkıdı

benim yağlar işe yaramıyo gibi aslında pek kullanmıyorum da önce eritmek lazım üşeniyorum ben de alayım bari bundan alır ve başlarsam günün birinde ben de yazarım gelişmeleri :)))

eşime söylemiştim ama yanlışlıkla sarı kantoron yağı demişim :)) bugün değştircek kullanmaya başlarım ben de akşama

2 gündür kullanıyorum ama arada 1 gün unuttum bakalım nasıl olacak

canımsenin catlaklar 8 yıl gecmiş sedef rengidir sanırım degişmesi nasıl inceliyormu yani yoksa görüntüsümü degişiyor:1rolleyes:

aaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorumdadelikafadulden.bana yarın olmaz şimdik.çok kafama yattı bu yöntem.bir diger baslıktada kahve ve limon deniyordu,şimdi ben popodan bir denek secip,önce kahve ve limonla ovalayıp,ardındanda bu yagla masaj yapim diyorumm.yokmu daha, cok fena gaza geldim ben,hepsini yaparım valla:teytey:

Şahane birşey bu çok ucuz bir yöntem.Bende denemek istiyorum çok heveslendim valla.Ben soğuk suyla falan küçültmeye çalışıyordum.Ama sürekli yenileri geliyor,sinir oluyorum.Doktora gitcektim bu hafta,depresyona gircem nerdeyse.Daha evli değilim,vücudum çok iğrenç olduuuuuu.Teşekkür ederim topiği açan arkadaşa.

Kızlar bu kantoron yağı çok kokuyormuş öyle mi?Şimdi araştırırken gördüm.

Bu arada arkadaşlar kantoron yağı cildi sıkılaştırıyormuş.Sedef,iltihaplı romatizma...Gibi hastalıklara iyi geliyormuş.

Bu arada benim cilt yapım çok hassas ve kuru.Bunu kullansam herhangi bir yan etkisi olur mu acaba kızlar.Kullananlar cilt tipini ve çatlakların kaç yıllık olduğunu ve fayda görüp görmediklerini yazabilirler mi?

ayyyyyyyyyy çok sevindim bende:) 4 yıl oldu dogum yapalı ama felaket derecede her tarafım çatlaklar içinde kendimden iğrenıyodum:( denicem bakalım bende inş. faydasını görürüm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Back