canım zararı olacagını hiç zannetmiyorum sonuçta kantoron zeytinyağınada oluyor dogal olarak surdugun bıtkısel bısey.ben hamıleyken ne kozmetıkler kullanmıstım karnım catlamasın dıye hattaa 8,aya kadarda hıc ama hıc catlagım yoktu gel gelelim ondan sonra bır basladı sankı içimde fay hattı vardıda deprem gecırmıs gıbı oldum ayy cok kotuydu bak hatırladım sımdı o günleri.
bu arada şimdiden hayırlı ugurlu olsun bebişşakkıdı
kızlar bır ay dolmak uzere ve karnımda kı catlaklar belli belirsiz duyurulurrrr denemeyen kalmasın.bu arada babamada tavsıye ettım onunda vucudunda sedef vardı 1 haftadır suruyor gozle gorulur gelişme var.allahım yaaa şu yağlar her derde devaymış ama ben bu kantoronu sımdıye kadar nıe akıl edemedım bunca zaman catlak karınla dolastım neyse zararın neresınden dönsek kardır.kantorona devammmzemuszemus
ya gerçekten işe yarıyor ben mi abartıyorum dedim eşim de farketti harika bişey bu
melix canım sende durumlar ne?
Ne kadardır kullanıyorsun ve kaç yıllık çatlakların,sedef renginde mi?
hayır canım kırmızı kantaron
sarı kantoron yağı da var hatta ben yanlışlıkla önce onu aldım sonra gidip değiştirdim kırmızısıyla o aktar nasılmış bilmiyormuş yahuCanım ya bende bugün aktara sordum.Bana zaten sarı kantoron yağı yok ki dedi.Anlamadım ben,adam çok çelişkili konuşunca almadım bende.Bu kantoron yağının içine buğday yağı,üzüm çekirdeği yağı karıştırıpta kullansak olur mu?
KIZLAR BEN 8 YIL ÖNCE DOGUM YAPMIS BIRI OLARAK MALUMUNUZ KARNIM ÇATLAK İÇİNDE BİR KADINDIM.DIM DIYORUM CUNKU RASTGELE KULLANDIGIM BIR YAĞ SAYESINDE HARITA GIBI OLAN KARNIMDA BAYAAAA BIR DUZELME MEYDANA GELMİŞ delikafaduldenNASILMI? EGZAMA ICIN KULLANDIGIM KANTORON YAĞINI BELKI DIKIS IZIMİ HAFIFLETIR DIYE SEZERYAN YERIME MASAJLA SURUYORDUM ANAAA BI HAFTA SONUNDA KARNIMDA CATLAKLAR GOZLE GORULUR BICIMDE INCELMİŞ.HATTA İŞYERINDEKI KIZLAR BILE FARKETTI YANI GOSTERINCE.BILEREK KULLANMAMISTIM AMA İŞE YARADIGINI GORUNCE SIZLEDE PAYLASMAK ISTEDIM.HAAA DAHA ONCE BOLE BI KONU ACILDIYSADA ŞİMDİDEN ÖZÜR.
SIMDI DEWAM EDECEM BAKALIM NE KADAR DAHA ETKILI OLACAK BU KANTORON ACABA KIZLIK GUNLERIMDEKI GIBI ARMUT ÇIZIKSIZ BIR GÖBEĞİM OLABİLERMİİkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar neden bu konuya ilgi az ben anlamadım
oysa görüyorum kiherkes çatlaklara çözüm arıyor
benim bu sabah 4. sabahım 5 aralık akşamı başladım
sabah öglen ve akşam sürüyorum
ve şuan bile bariz değişim var ben bile şaşırıyorum
çok çok derin çatlaklarım var 18 kg aldım hamilelikte
hiç azalabileceğine dahi ihtimal vermiyordum ama şuan çok umutluyum
bukadar kısa sürede azda olsa fark varsa demekki dahasıda olabilir
bırakmayı hiç düşünmüyorum
sonuçları paylaşırımm
arkadaşlar neden bu konuya ilgi az ben anlamadım
oysa görüyorum kiherkes çatlaklara çözüm arıyor
benim bu sabah 4. sabahım 5 aralık akşamı başladım
sabah öglen ve akşam sürüyorum
ve şuan bile bariz değişim var ben bile şaşırıyorum
çok çok derin çatlaklarım var 18 kg aldım hamilelikte
hiç azalabileceğine dahi ihtimal vermiyordum ama şuan çok umutluyum
bukadar kısa sürede azda olsa fark varsa demekki dahasıda olabilir
bırakmayı hiç düşünmüyorum
sonuçları paylaşırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?