Çatlaklar Karın Çatlağına Yeni Çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
cnm internette arastrdm baya faydalıymıs bu ama catlaklarla ilgili hiçbişi yazmıyo. yanık vs geciriyormus aam... gerci 3.5 tl denemek lazım. sen ne zmndır deniosun? kesin sonuc gorursen haber ver bize

alternatıf tıpla ilgili mehmet göbelezin yazdığı eski bir kitap var . onda da kantoron yağının izlere ,catlaklara iyi geldiği anlatılıyordu.tesadüfen de olsa doğru bir şey keşfetmişsin a.s. bende kullandım çatlaklarım için bu kantoron yağını gerçekten faydası oluyo ama cok düzenli kullanmadığım için tamamen kurtulmuş değilim.ancak kantoron yağı catlaklar,izlerde gercekten cok etkili.Özellikle daha etkili olmasını istiyorsanız duştayken her gün catlaklarınızın bulunduğu yere yosun sabunu ile şu erkeklerın kullandığı büyük sakal fırçası ya da kabak lifi ile dairesel hareketlerle masaj yapın ardından soğuk su ile o bölgeyi yıkayın(bu yöntem selilütede iyi geliyor).kuruladıktan sonrada kantoron yağını çatlaklarınızın üzerine sürün yerimsenibeninanın ilk yaptığınızda bile çatlaklarda küçülme olacak delikafadulden ama asıl önemli olan bunu düzenli yapmak.
kantoron yağını evde yapmak isteyenler için tarifinide yazıyorum:jeyyar:
*2 yemek kaşığı kantoron çiçeği(kırmızı kantoron çok daha etkili)
*200 gr hakiki zeytinyağı
kantoron çiçeği ile zeytinyağını koyu renkli cam bir şişenin içerisine koyunuz.güneş gören bir yerde bu şişeyi 15 gün kadar bekletiniz aradabir bu şişeyi calkalayınız.15 gün sonra kantoronlarını süzüp kullanabilirsinizkaydirigubbakcemile2
yalnız artık pek güneş yok havalar soğudu yaz güneşinde beklemesi gerekiyor.aktarlarda satılan şişeler küçük olduğu için cabuk tükendiğinden ben kendim yapıyorum kantoron yağını. -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
tesekkurler acıklama için canım.evet benımde artık bayaa hıssedılıyor ıncecık cızgıler halınde.amaa hergun 2 defaya cıkardım bu masaj işşini azımle devam edecem belkı hepsı kaybolacak inşallahhhhhhhhhhhhalkisalkisalkis

arkadaşlar blki bunla ilgiili topic vardır kendim daha yeni denemeye başladığım için açmak istemedim.. internette doğal sabunların faydalarını araştırırken cildim için her yerde menengiç sabununun çatlakları önlediğini ve oluşumundan sonra onarıcı özelliği olduğundan bahsediyo. Menengiç Bıttım diyede biliyo bizde vardı bu sabundan kullanmıyodm kabak lifi aldım bugün onla deniyeceğim. kantoron yağıda almaya karar verdim burda okuyunca...:)

çok güzel bir haber bu. yanlız ben şimdi hamileyim çatlakları önlemek için kullansam bebeğe bir zararı olurmu ki...

çok güzel bir haber bu. yanlız ben şimdi hamileyim çatlakları önlemek için kullansam bebeğe bir zararı olurmu ki...

kanımca olmaz.. zaten badem kakao jojoba vs yağlar kullanılmıyor mu?...

hafiften bende de başladı çatlamalar popo kısmımda başlayayım barii....vereliniortak

menengiç sabununa 1 ay önce başladım bence hiç bir faydası yok ben de nette görmüştüm aldım isterseniz deneyin

bunlar da benden....insallah faydasi olur

Suna Hanım, hamilelikle birlikte oluşacak karın ve göğüs çatlaklarını nasıl önleyebilirim ve hangi doğal ürünlerden fayda görürüm? ılginiz için şimdiden teşekkürler.

Eşit miktarda çilek, badem yağı ve limon suyunu karıştırıp, bu karışımla cildinize masaj yapın. Yıkanırken zeytinyağlı sabun kullanın. Bir de 10 damla kayısı yağına bir E vitamini ampulü kırıp bu karışımı nemlendirici olarak kullanmanın yararı olacaktır

Merhaba, ben 28 yaşındayım. Çok çabuk kilo alıp vermekten bacak, bel ve kalça bölgemde çatlaklar oluştu. Ayrıca selülit sorunu da baş gösterdi. Bir de saçlarım inanılmaz dökülüyor.

Çatlaklarınız için tavsiyem, eşit miktarda havuç, ceviz, badem ve servi yağını limon suyu ile karıştırıp, bununla o bölgelere masaj yapmanız. Selülit için de haftanın bir günü de olsa mutlaka kese yapıp kan dolaşımınızı hızlandırın, bitki çayları için ve temiz havada yürüyüş yapın. Saç dökülmesine gelince; 150 gram eritilmiş sığır iliği ile eriyen yağ kadar Hindistan cevizi yağını karıştırın ve saç dibine boya sürer gibi sürün. Masaj yaptıktan sonra streç filmle sarın, iki saat bekletin.

pff her yerde farklı sabun farklı yag karısımı bitmez bunlar.. hangi birini denicezde cozum bulcaz bakalım.

allah hepimize sabır versin

canım zararı olacagını hiç zannetmiyorum sonuçta kantoron zeytinyağınada oluyor dogal olarak surdugun bıtkısel bısey.ben hamıleyken ne kozmetıkler kullanmıstım karnım catlamasın dıye hattaa 8,aya kadarda hıc ama hıc catlagım yoktu gel gelelim ondan sonra bır basladı sankı içimde fay hattı vardıda deprem gecırmıs gıbı oldum ayy cok kotuydu bak hatırladım sımdı o günleri.
bu arada şimdiden hayırlı ugurlu olsun bebişşakkıdı

cnmmm ben göğüs catlaklarım için kullanmak istiyorum.. yağ adı üstünde kıllanma yapmıyormu
korkuyorum

bide bacağımda jilet izi var gecirirmi dersiniz

hadi lütfen bi zararı yok al diyin: (
iş cıkısı gitcem birsürü yağ alcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…