- Konu Sahibi balpetegim
-
senin problemin benimkine benziyor sanırım...ama ben çok kötü oldum,ağrıdan ağlıyodum,baş ağrısı ve mide bulantısı da yaptı,ne karmaşık bi şeymiş bu hamilelik yaa
canım öncelikle çok geçmiş olsun. benimde dün gece karnımda daha doğrusu sağ boşluk tarafında şiddetli bi ağrı başladı. gündüzde geçmeyince apar topar gittim doktora. benim ağrı sancıdan ziyade bir baskı varmış gibi ilginç bir ağrıydı. doktorda hamilelerde senin tarif ettiğin gibi ağrılar olur doğru ama senin için çok erken 8. 9 . aylarda görüyoruz bu ağrıları dedi. sonra ultrasonda baktı her şey yolunda görünüyor, ağrıdığını söylediğin yerde safra kesesi var hamilelerde safra kesesiyle ilgili sorunlar sık görünüyo dedi ve bu konuda uzman ultrasoncuya gönderdi. oda baktı ve kesinlikle safra da ve baktığım bölgede sorun yok dedi. ya canım o kadar yanıyoki uyuyamıyorum bile. eskiden ayakta fazla durduğum zaman buna benzer bi ağrı olurdu ve oturduğum an geçerdi. şimdi daha şiddetli ve ne yapsam geçmeyen bi ağrı var, öyle yaniiiii... neyse burda olmak çok güzel yakın bi arkadaşıma dert yanıyomuşum gibi yazdığım an rahatlıyorum... hepinizi çoooook seviyorummmm...a.s.
canım çok geçmiş olsunkızlar bugün başıma bi iş geldi ki sormayın:1shok:
her zamanki gibi kalktım,kahvaltımı ettim,okula gitmek için yola çıktım,yolda hafif bi karın ağrısı vardı...sanki üşütmüşüm de gaz var gibibenneyaptımki yol boyunca ağrı artmaya başladı,dolmuştan indiğimde zor yürüyordum,rengim attı ve acayip başım ağrıyordu senağlama okula zor vardım,girdiğimde hiç gücüm kalmamıştı,betim benzim iyice attı,sancılarda şiddetleniyordu,kramp gibi bi başlayıp bir duruyor ama gelince de çok şiddetli oluyordu :a015: arkadaşlarla konuşunca da bayaa korktum dr umu aradım,ameliyattaymış ulaşamadım,ama dayanacak gücüm kalmamıştı ağrım gittikçe artıyordu,eşime telefon ettim geldi beni aldı,bu arada midem de bulandı,çocukların tuvaletine zor yetiştim...arabayla giderken neler çektim bana sorun,eşimi de telaşlandırmamak için belli etmemeye çelışıyordum ama resmen gözlerimden yaş geldi....o dakikalarda neler düşündüm,ne korkular yaşadım hiç sormayın :1no2:
kendi dr um ameliyatta olduğu için başka dr a acil olarak muayene oldum,bebeğim iyiymiş çok şükür,onu gördüm,kalbini dinledim rahatladım çok şükür :teytey: bana kan ve idrar testi yaptılar bi şey çıkmadı,iç hastalıkları dr u da baktı,karnımın her yerine bastırdı benneyaptımki ama bi şey çıkmadı çok şükür...usg ye alacaklardı 2saat beklemem gerekiyodu,dayanacak halim kalmadığı için eve geldim,usg ye yarın giricem artık...biraz uyuyunca geçti sanki ama kabus gibi bi gündü, niye böyle oldum hala anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?