- Konu Sahibi balpetegim
-
çok geçmiş olsun canım
umarım tekrarlamaz
geçmiş olsun canım ya kendıne dıkkat et sakın ıhmal etme kontrollerını
ay canım ya dikkat et kötü kendimi bir an senin yerine koydum.. ishal varmıydı peki aldığın besinlerle alakalı olabilirmi dikkat et kendine ve bebeğine..
geçmişolsun canım..belki de yalancı kasımaların başlamıştır..artık büyüyolar çünkü..benim de sık sık ağrım oluyor karın bölgemde.idrar tahlili yapıldı mı pekİ?
bi şey çıkmayınca iç hastalıkları uzmanı ve kadın doğum dr um apandistten şüphelendiler o yüzden usg istediler,ama anlattığım gibi ben bekleyemedim eve geldim yarın gidicem usg ye...ama apandist olsa bu saate çoktan patlardı Allah korusun
ben en son 10gün önce dr a gittiğimde büyük testler olmuştum,orda idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve 10gün antibiyotik kullandım,dün bitti...ilacı kesmenin etkisi olabilir belki,ben öyle düşünüyorum şu anda...çünkü başka bi açıklaması yok
canım çoook geçmiş olsun bende de idrar yolu enfeksiyonu var bgn antibiyotik tedavisine başladım 5 gün sürecek umarım iyileşir çünkü erken doğum riski yaratabileceğini söledi doktorum....:bbo:
Rahim ağzına baktılar mı? hiç açılma olmuş mu? Yarın rahim ağzı uzunluğuna da baktır derim..Sen baktır illa kötü birşey olacak diye birşey yok panik yapma.Çok geçmiş olsun önemli olan ağrının karakteri, regl ağrısı gibimiydİ?Yoksa gaz sancısı gibi mi?
ayyy Allah korusun,bana öyle bi şey söylememişti ama o şiddetli sancılarda ben de onu düşündüm...daha 6ayını bile doldurmadı,Allah göstermesin :sm_confused: bebeğimi gördüm,kalp atışlarını dinledim rahatladım çok şükür...
cnm peki 10 günlük tedavin sonrası tekrar bi idrar tahlili yaptırdınmı?
iyileşme olmuşmu merak ettim.
benim bi arkadasım da hamileliği boyunca dönem dönem idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştı ama erken doğum yapmadı şu an 39. haftasında ... umarım biz de de bi sorun yaratmaz ama genede tedbirini almak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?