- 24 Nisan 2021
- 8
- 13
- 37
Merhaba arkadaşlar 15 yıllık evliyim 13 11 ve 5 yaşlarında 3 çocuğum var eşim 5 yıl peşimde koştu ve sonunda beni evliliğe ikna etti evlendiğimde eşimi sevmiyordum ailevi sorunlar yüzünden sığınacak bir liman aradım ve evlendim beni çok seviyor mutlu eder diye düşünürken tersi oldu 15 yıldır hep düzelir umuduyla uğraştım fakat olmadı evi otel gibi kullanıyor gece yatmadan yatmaya geliyor benimle ve çocuklarıyla ilgilenmiyor sorumsuz ve aşırı rahat biri tartışmaktan yoruldum çocukların herşeyi ile ben ilgileniyorum birgün bile ailecek gezmeye gitmedik hep ben gezdirdim çocukları yatak odamızda yok ki bakımlı biriyim çevremde eşimi ilk kez görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor bizi yakıştıramıyor ne yapsam boş olduğunu farkettim hep benim zorlamalarımla evliliğim yürüyor ama gece yarıları herkes uyuduktan sonra sessiz sessiz ağlamaktan yoruldum dışarıdan güçlü bir duruşum var ama içim içimi yiyor ömrümün yarısı ziyan oldu çürüdüm mesleğim var fakat çocuklara bakacak kimsem yok boşanmayı inanılmaz şekilde istiyorum ama çocuklarımın pskolojisi ve eğitim hayatlarını olumsuz yönde etkiler diye çok korkuyorum lütfen yardımcı olun akıl akıldan üstündür