Kari koca evden çalışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tasinacagim eve bunu yaptırmam. Zengin koca parasi yemiyorum birlikte kazandik kurduk. Ama yeni evimizde tabiki bir sürü şey yapılacak, ic mimara proje teslim edecegiz kendim uğraşmam
Bence zengin koca parası daha tatlı :) valla adam kazansın çatır çatır yicem . O yüzden harcaması da daha basit oluyor

Sizin sevginizden şüphe eden olmadı ki. Eşinizin size yaklaşımı bu şekilde yöneltmiş bunu göremiyorsunuz gerçi.
Valla inanır mısınız bilmem ama biz de zenginiz ayol. Komşumuz da haliyle zengin oluyor zengin zengin oturuyoruz. Eşi biraz fazla titiz o yüzden evde balık pişmesini istemez. Balkonları, bahçesi olsa da istemez çünkü başkasını da rahatsız eder düşüncesinde titiz. Bir de eşini de öyle soğukta dışarıda yormak istemez adam. Her ay düzenli balıkçıya giderler yemeklerini yerler dönerler. Burada adam titizliği ile karısını kalıba sokup baskılamak yerine onu yormayacak bir alternatif çözüm üretmiş. Sevince insan neler neler yapıyor işte. He bu arada onlar sizin gibi trilyoner zengin de değiller normal zenginler sadece.
Sorun tam burada aslında.
Siz kıyamayıp tüpte et pişirirken adam sizin ı emeklerinize kulp takıyor. Değer veren seven adam eşine nazik olur. Öyle eleştirmez, balkonda yemek yaptırmaz.
Sizin verdiğiniz değeri karşı taraf size göstermiyor

Ben icinde ağır koku bulunan mutfaga, salona misafir kabul etmeyi sevmiyorum. Misafire latik görmediğim durumu kocama da görmem. Çözüm balkonsa balkona taşırım, bundan ben gocunmadim burada açıkça soyledim zaten boyle yapıyorum diye. Siz simdi maddi durumum olduğunu duyunca yakistiramadiniz. Yapmayin boyle kendinize. Insan sevdiğine neler neler yapar siz bir balkonda et kavurmayi cok goruyorsaniz vay sizin yaninizdakilerin haline

Yav o nasıl villa ki mutfaktaki koku eve yayılıyor? Disinden tirnagindan arttırıp biriktirilen 3 kuruş parayla 2 tane usta tutup yaptırılan 2 odalı müstakile villa mi diyorsunuz nedir?
2643256 yıllık mimarim, ben böyle villa görmedim çünkü.

Yazdılar mı bilmiyorum bu kadar varlık içinde yemek yapan birini tutmamak için garip şeylerle uğraşmak! Ne gerek var peki?

Evimiz 3 katli ve bir de bodrum kati var. Antre galeri giris olunca mutfakta pisen yemek tum eve yayılıyor. Biz zaten fazla hassasız bu konuda. Perdelere bile sindiğini düşününce huzursuz oluyorum. Ayri bir mutfak yaptirana kadar burada yemek hobimi ilerletmeye çalışacağım. Konunun temeli aslinda bu. Ve bir yere varmiyor. Siz bir türlü anlamıyorsunuz kendinizden veya arkadasinizdan görmediğiniz hayatlari. Kari koca evden calisinca o ev yemekhane kokusuna bürünüyor sabah aksam. Yani ben bile rahatsiz oldugum icin bu ise bir el atmak istedim

Peki neden o kadar pahalı eti tavada sote ediyoruz? Barbeküde lokum yada pirzola yapsak daha elit daha statülü durmaz mı hocam? Hayır ben tam idrak edemiyorum siz zengin ritüellerine alışıksınız belli de ondan size danıştım

Piknik tüpünü yakmak kadın işi, barbekü yapmak erkek işi çünkü. Konudaki errrrkek kalkıp karısına hizmet edecek değil. Kadinlar yapar hizmet işini 🥲

Yazdılar mı bilmiyorum bu kadar varlık içinde yemek yapan birini tutmamak için garip şeylerle uğraşmak! Ne gerek var peki?
Daha çocuğumuz da yokken ben evde yabancı birini mutfağimda istemiyorum. Temizligi de kendim yapiyorum. Tercih meselesi.

Evimiz 3 katli ve bir de bodrum kati var. Antre galeri giris olunca mutfakta pisen yemek tum eve yayılıyor. Biz zaten fazla hassasız bu konuda. Perdelere bile sindiğini düşününce huzursuz oluyorum. Ayri bir mutfak yaptirana kadar burada yemek hobimi ilerletmeye çalışacağım. Konunun temeli aslinda bu. Ve bir yere varmiyor. Siz bir türlü anlamıyorsunuz kendinizden veya arkadasinizdan görmediğiniz hayatlari. Kari koca evden calisinca o ev yemekhane kokusuna bürünüyor sabah aksam. Yani ben bile rahatsiz oldugum icin bu ise bir el atmak istedim
Siz kendiniz degil esiniz rahatsiz oldugu icin yapmissiniz ustune birde zilgit yemissiniz bunu sindiremeyip buraya yazinca bizde gercekleri tak tak size soyledik. Ama siz durun ben zenginim diye kendinize gelip bizi asagilamaya basladiniz. Konu ozeti bu sonuc olarak siz esinizi seviyorsunuz o sizi sevmiyor istediginiz kadar hizmetcilik yapmaya devam edin karsinizda sizi seven sayan biri yok

Evden çalışıyorum 8 senedir, eşimle evdeyiz hamilelik sürecim boyunca. Hep evde yemek yaptık beraber. Hiç böyle sorunlarımız olmadı. Olsaydı da birbirimize eşinizin size söylediği sözleri söylemezdik. “Siz bilmezsiniz” komedisini kesin artık. Sizin görmediğiniz hayatı gören çok kadın var burada. Ama daha önemlisi ne biliyor musunuz? Sizin görmediğiniz değeri gören kadın çok esas. Eşlerinden.

Yok valla senelerdir evliyim kimse kimseye hizmet etmiyor. Ben hizmet edeceğim diye böyle şeyler yapsam eşim başta istemez saçmalama der. Kıyamaz. Siz bence sağlıklı ilişki nedir bilmiyorsunuz kimse kimseye hizmet etmeden de mutluluk olur. Hatta gerçek mutluluk odur çünkü temelinde saygı vardır
Siz erkeginizi krallar gibi muamele edin ki o da sizi kraliceler gibi yaşatsın. Ama bu durumu herkes anlamaz, asagilik psikolojisi olanlar ben kimseye hizmet edemem der. Ben kocama hizmet detin siz artik, onun icin bir seyler yapmayi cok seviyorum. Eger inancli biriyseniz Allah rızasını kazanmak bile kocanizin sizden memnun olmasiyla ifade ediliyor.

Yemek hobiniz mi? Salatanız bile güzel olmuyormuş nasıl bir hobi bu hayali arkadaş gibi bir şey mi? Bir de zengin rolü yapacaksanız et kavuruyorum demeyin steak mühürlüyorum filan diyin. Piknik tüpte et kavuran zengin... Yok olmuyor.

Siz erkeginizi krallar gibi muamele edin ki o da sizi kraliceler gibi yaşatsın. Ama bu durumu herkes anlamaz, asagilik psikolojisi olanlar ben kimseye hizmet edemem der. Ben kocama hizmet detin siz artik, onun icin bir seyler yapmayi cok seviyorum. Eger inancli biriyseniz Allah rızasını kazanmak bile kocanizin sizden memnun olmasiyla ifade ediliyor.
İşte anlamadığınız şey şu ben kocama hizmet edince de kocam memnun olmuyor. Saçmalama niye yoruyorsun kendini diyor.
Ben temizlik için kendimi paralasam yemek için ekstra yorulsam kızar bana. Memnun olmaz bundan yani.
Sorun eşinizde

Hangi kraliçe 3 katlı ev temizler ya 🤣🤣ya da niye temizlesin yani, tercih değil de vizyon meselesi olmasın o
Ya mesele şu ki kurdan dolayı yazılımcılar bı anda çok para gördüler , bazıları alışamadı nasıl kullanacağını bilemedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X