- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
Benim ailemin ihtiyacı olmadığı için hiç para göndermedim. Onun haricinde kredi kartını benim maaşımla öderiz. Gerisini ben kullanırım aramızda lafı bile olmaz.Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Canım ben de eşim de ailemize para yollarız sıkıntı yapmayız bu mevzuyu. Artanı ile borçlar ödenir sonra kalan para benim hesabıma yatar.Ortak hesapta olması nasıl sizce?
2 senedir evliyim yaklaşık.Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Eğer savurgan biri değilseniz tamamı sizde kalabilir ailenize de bütçe ayırabilirsiniz her ay belirli miktar, eşin kendi maaşıyla birçok şeyi karşılar aranızda elektrik su vs ödeme paylaşımı yapın gerisi sizin hesabınız, yani ben anlamıyorum kadın kendi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır bence adama yük gibi hissetmemek için. Siz onun işçisi değilsiniz. Ama o evi geçindirmek zorunda.Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Bu kişiden kişiye değişir. Ben de eşime verdim maaş kartımı. Bir miktar nakit alıyorum ve kredi kartım da var. Eşim hesap işlerini yapıyor. Arada diyor biraz da sen ilgilen sana vereyim kartları diyor ama ben istemiyorum. Çünkü sorumluluğumuz çok fazla zaten. Ya i her eş aynı olmuyor. Onu zamanla anlıyorsunuzKomple verme. Masrafları bölüşün. Mutfak için de herkes bir miktar koysun.
Gerisi kendi hesabında dursun.
Burada bir sürü kadın bu konuda konu açtı.
Bi verdin mi o maaş kartını geri kurtaramıyorlar.
He çok ısrarcıysa o sana versin. İdareyi sen yap. Ona harçlık ver
Eşim kendi maaşıyla tüm giderleri ödedikten sonra kalan tüm parayı bana gönderir şu an evde olduğum için eve 200-300 nakit para bırakır benim için, bende kartımı ona veririm hesabımdan nereye ne harcıyor görürüm... onsuz bi yere gideceksem kart bana geçer . İkimizde tüm harcamalarımızı biliriz...Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?