Eğer senin paran benim param mevzusu varsa hiç aile olunmamış demektir. İki tarafta çalışıp be kadar getiriyorsa ortaya konulur beraber harcanır yani.Kadın/Erkek aile tarafında paraya ihtiyaç varsa gönderilir. Eğer problem olacaksa iki tarafın ailesine de para göndermezsiniz olur biter.Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
ne öyle maaşını veriyorsun sonra dileniyon harçlık içinPara vermek istemeyince “tamam olur”dese sıkıntı yok..ama iş kavgaya dönüyor..
bin liraya yakın harçlık alıp kalanı veriyorumne öyle maaşını veriyorsun sonra dileniyon harçlık için
Değişiyor harçlık miktarımHar
bin liraya yakın harçlık alıp kalanı veriyorum
1000 TL harçlık alıyorsan çok iyi benceDeğişiyor harçlık miktarım
benşmkValla benimki kabul ediyor.. Daha doğrusu bu onun fikriydi ben kabul ettim desem daha doğru olur. Maşşlarımız da birikimimiz de herşeyimiz sürekli benim hesabımda.. Hatta harici olarak eşim dışardan iş yapıyor o paraları da direk benim hesabıma yatırıyor. ama bişey almak isterse alır kartı gider, ben de aynı şekilde, yani bizim aramızda paranın kartın lafı senin/benim şeklinde değil sarı kart, mavi kart, beyaz kart şeklinde dönüyor daha çok.. Borcumuz,gelirimiz, giderimiz, paramız,arabamız,evimiz,ihtiyacımız şeklinde devam ediyor.. Bu arada eklemeden edemeyeceğim evimiz ve arabamız da benim üzerime.. Ama bunların hiçbiri benim talebim değil
Sen ben olabilir misin ?Valla benimki kabul ediyor.. Daha doğrusu bu onun fikriydi ben kabul ettim desem daha doğru olur. Maşşlarımız da birikimimiz de herşeyimiz sürekli benim hesabımda.. Hatta harici olarak eşim dışardan iş yapıyor o paraları da direk benim hesabıma yatırıyor. ama bişey almak isterse alır kartı gider, ben de aynı şekilde, yani bizim aramızda paranın kartın lafı senin/benim şeklinde değil sarı kart, mavi kart, beyaz kart şeklinde dönüyor daha çok.. Borcumuz,gelirimiz, giderimiz, paramız,arabamız,evimiz,ihtiyacımız şeklinde devam ediyor.. Bu arada eklemeden edemeyeceğim evimiz ve arabamız da benim üzerime.. Ama bunların hiçbiri benim talebim değil
Bence yapmayın. Kendi parasının kimsenin kimseye vermesini doğru bulmuyorum eşte olsa.Benim eşim de bu şekilde yapmamı istiyor ama ben kararsızım
Hayır gerekmez.Ama sonra çok huzursuzluk çıkınca alttan almak gerekmez mi ?
Yazık yaDaha da komigini anlatabilirim. Alt katimizda dukkan var,sahibi eleman almak istedi emekli bir amcayi. Emekli amca kabul etti ertesi gun gelip baslayacakti. Bir telefon geldi ki vazgectim dedi adam. Meger karisi izin vermiyorum calismana,calisirsan gozun acilir paralarini baska kadinlarla yersin demisadamcagizin da calismayi isteme sebebi meger emekli maasina zaten halihazirda karisinin el koymus olmasiymis
Genelde daha düşük alıyorum ama ısrarla1000 TL harçlık alıyorsan çok iyi bence
Ya şaka bir yana da bizde bu konuda çözümsüzüz. mesela ben para ve tüm ödemeler bende olsun isterim. Eşim tam tersi evin ekonomisini erkek yapar kafasında.. ama düzensiz ve gereksiz harcamalar yapıp borca girme huyundan nefret ettim! Ama çözüm yok işte para mevzusu açılınca huzurumuz kaçıyor.
Borçlar var bayağı,yollanan parada onlar da ödeniyorPara yollamak ne ya, para mi kaliyor millette, vay arkadas ne zenginler var
Genelde daha düşük alıyorum ama ısrarla
Borçlar var bayağı,yollanan parada onlar da ödeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?