- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Daha sonra tekrar sipariş vereceğini söyleseydin adreste olmadığınızı kargoyu da şubeden alamayacağınız için geri gittiğini falan belirtseydiniz yani tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmışİnternetten çanta sipariş ettim şubeye gönderin ben gidip alıcam dedim ama ne yazık ki şehir dışına çıkmam gerekti teyzem rahatsızlanmış bugün hastanede kargodan biri aradı en geç cuma günü almalısınız dedi şehir dışındayım hastamız var belki o güne kadar dönemem dedim oda o halde geri gönderelim mi dedi bende evet öyle yapın dedim ve 3 saat sonra biri aradı sinirli şekilde bana bağırıyor neyleym hanım sipariş verip neden almıyorsunuz hakkımızı helal etmiyoruz size dava açıcaz utanmıyor musunuz diyor bende çok sinirlendim ama hastanede olduğum için insanların yanında birşey diyemedim yüzüne kapattım daha sonra bahçeye çıkıp aradım açmadılar aynı şekilde Bnde onunla sert bir dille konuşucaktım alamadım diye bana dava açılır mı? şimdi, hakkına mı girdim Bn insanların nerden bileyim teyzemin rahatsızlanıp apar, topar oraya gidiceğimizi bilseydim sipariş etmezdim.
Teklif etmissiniz kabul etmemisler size de ders olsun iste kapida odemeli urun almayin kargo ucreti konusunda haklilar bosa para vermis oluyorlar urunler teslim alinmayinca. Instagram satışları genelde böyle oluyor web sitesi uzerinden siparislerde daha az sıkıntı cikiyor.Aradım bizim iban numaramız yok hanım efendi birdaha aramayın deyip kapattı bana özel değildi çanta sipariş etmiştim.
Yav onlar az mı milleti dolandırıp terlik salatalık yollamıyorlar bosverrrriiinn
Evet Instagramda bir sayfada görüp sipariş vermiştimInstagramdan aldiniz herhalde. Merak etmeyin bir sey yapamazlar. Kendileri nevresim takimi yerine toz bezi falan gonderiyor da kimse dava acamiyor.
Bende seyi merak ediyorum instagram sayfalarınin hepsinin vergi ödüyor mu ? Çoğunun vergi levhasi yok. Kargoyu keyfi şekilde almamazlik yapmamış kişi ne kadar yüklenilmis hakka girmis vs acaba o sayfa vergi ödüyor mu? Cogu instagram sayfası fatura göndermiyor bile
İban I olmayan adamın kapıda ödemesi olamaz. Konu sahibine kızdıkları için öyle demişler bence.adamın iban ı bile yokmuş niye? kaçak göçek çalışıyor çünkü.
kraldan fazla kralcı olmuş millet.
İban I olmayan adamın kapıda ödemesi olamaz. Konu sahibine kızdıkları için öyle demişler bence.