- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
-
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Aynen akşam, akşam arayıp moralimi bozdu.Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Arayıp kızmaları da ayrı saçmalık. Beğenmeyip iade etmek isteseniz döveceklerdi demek.
Eh ne yapım artık verirlerse bir çanta için, bir sene hapis yatıp çıkarım herhalde :))Bu tarafta bir şey olmaz bu tarafta adam öldürüyorsun bir şey olmuyor!ama diğer tarafta verirler coşkuyu haberin olsun demedi deme:))
Evet kapıda ödemeli ama ben kursa gidiyorum diye şubeden alıcam demiştim demez olaydım.Bu kapıda ödemeli mi, kargo ücreti sizden olanlardan mi? Sanirim kargo ücreti dönünce iki kati ödüyorlar o yüzden boyle diyorlar. Bişey olmaz bence, birde intagramdan filan alisvirs yapamiyorum ben iade olmuyor sinir oluyorum
Aynen öyle yaptım malesefİnternetten alinan urunleri geri verebilirsiniz ama dogru durust bilindik yerlerden alisveris yaparsaniz boyle seyler yasamazsiniz. Ufak tefek internet, instag. Butiklerinden filan aldiniz muhtemelen...
Şehir dışındayım zaten kargo parasını verebilseydim çantanında verip alırdım kargomu.Keşke kargo ücretini verseydiniz hakka girmişsiniz büyük ihtimalle bir şey olmaz.
Hiç bir şey olmaz aksine sen şikayette bulunabilirsin beni arayıp tehdit ettiler diye. Ayrıca sipariş verdiğin firmalara dikkat et canım belli ki kurumsal bir yer değil bu şekilde konuşma yapıyorlar. İyiki de almamışsın dolandırıcı bile olabilirlerdi. Ben de online bir alışveriş sitesinde müşteri temsilcisiyim merak etme hiçbir şey olmaz.İnternetten çanta sipariş ettim şubeye gönderin ben gidip alıcam dedim ama ne yazık ki şehir dışına çıkmam gerekti teyzem rahatsızlanmış bugün hastanede kargodan biri aradı en geç cuma günü almalısınız dedi şehir dışındayım hastamız var belki o güne kadar dönemem dedim oda o halde geri gönderelim mi dedi bende evet öyle yapın dedim ve 3 saat sonra biri aradı sinirli şekilde bana bağırıyor neyleym hanım sipariş verip neden almıyorsunuz hakkımızı helal etmiyoruz size dava açıcaz utanmıyor musunuz diyor bende çok sinirlendim ama hastanede olduğum için insanların yanında birşey diyemedim yüzüne kapattım daha sonra bahçeye çıkıp aradım açmadılar aynı şekilde Bnde onunla sert bir dille konuşucaktım alamadım diye bana dava açılır mı? şimdi, hakkına mı girdim Bn insanların nerden bileyim teyzemin rahatsızlanıp apar, topar oraya gidiceğimizi bilseydim sipariş etmezdim.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için akşam saat 7 den beri huzursuz olmuştum.Hiç bir şey olmaz aksine sen şikayette bulunabilirsin beni arayıp tehdit ettiler diye. Ayrıca sipariş verdiğin firmalara dikkat et canım belli ki kurumsal bir yer değil bu şekilde konuşma yapıyorlar. İyiki de almamışsın dolandırıcı bile olabilirlerdi. Ben de online bir alışveriş sitesinde müşteri temsilcisiyim merak etme hiçbir şey olmaz.
Ben havale olayından bahsettim. Neyse siz bilirsiniz.Şehir dışındayım zaten kargo parasını verebilseydim çantanında verip alırdım kargomu.
Merak etme sen içini ferah tut. Dediğim gibi sen şikayette bulunsan haklısın şuan. Onlar tamamen korkutmak ve caydırmak için yapıyorlar. Yasada kargoyu alma zorunluluğu yoktur.Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için akşam saat 7 den beri huzursuz olmuştum.