E egecell konuya şıp diye damlıyorum ve etiketleyeceğim herkes başta olmak üzere tüm kk sakinlerinden özür diliyorum bunun için.
Yazdığın yorumlara birçok üye için katılıyorum açıkçası. Bir ezikleme ve negatif pompalama hali mevcut gerçekten ama
KudrAlobar için -artık- böyle düşünmüyorum. Ben mi değiştim o mu bilmiyorum ama artık yorumları makul geliyor bana. Eskiden kadının yorumunu görünce sinirimden duvar falan siliyordum sjsjsjd. Epey zamandır ise hoşuma gidiyor yorumları. Biraz üslubunun sert olduğu doğru ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Kendisini tanımam etmem bu arada, sadece yorumlarını okuduğum bir üye. Geçmişte senin gibi hissettiğim de doğru ama bence kendisi buraların hafif eli maşalı ablası gibi. Hasta olunca azarlayarak üzülen ebeveyn gibi geliyor bana nedense. Eskiden gerçekten çok nefret dolu ve aşağılayıcı buluyordum yorumlarını. Bu da bir gerçek.
Bütün bunların yanında senin evliliğin/boşanma sürecin (hayırlı olsun bu arada) hakkında yapıldığı gibi pek çok yorum da yapılıyor kadınlara. “Kocana da böyle carlasana, ona da sert dursana” tadında. Boşanma öncesi sancılarımda bana da yapılmıştı. Bunu boşanmış ve ex kocasına çılgınca carlamış biri olarak asla desteklemiyorum.
Buradaki kadınlar nasıl kendilerini hayatımızdaki insanlarla bir tutuyorlar onu da anlamıyorum açıkçası. Dertleşme forumundaki ablayla neden kocamı, öğretmenimi, iş arkadaşımı falan bir tutayım yahu. İster carlarım ister carlamam.
Bence bu yaklaşıma son verildiğinde çok daha güzel bir yer olacak kk
Hepinizi severek okuyor ve selamlıyorum ksjsjsj