- 18 Kasım 2014
- 4.240
- 5.362
-
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Diğer tarafın sinirini anlayabiliyorum. İnsanlar ekmek parası derdinde, sizin almadığınız o kargo karşı tarafı maddi zarara sokuyor. Tamam ani durumlar olabilir ama hiçmi tanıdığınız yok, bir yere bıraktırsaydınız. Kargo genelde bunu yapıyor. Tahminimce instangram gibi bireysel satış yapan yerlerden aldınız, dediğim gibi hak açısından baktığımızda çok yanlış yapmışsınız.İnternetten çanta sipariş ettim şubeye gönderin ben gidip alıcam dedim ama ne yazık ki şehir dışına çıkmam gerekti teyzem rahatsızlanmış bugün hastanede kargodan biri aradı en geç cuma günü almalısınız dedi şehir dışındayım hastamız var belki o güne kadar dönemem dedim oda o halde geri gönderelim mi dedi bende evet öyle yapın dedim ve 3 saat sonra biri aradı sinirli şekilde bana bağırıyor neyleym hanım sipariş verip neden almıyorsunuz hakkımızı helal etmiyoruz size dava açıcaz utanmıyor musunuz diyor bende çok sinirlendim ama hastanede olduğum için insanların yanında birşey diyemedim yüzüne kapattım daha sonra bahçeye çıkıp aradım açmadılar aynı şekilde Bnde onunla sert bir dille konuşucaktım alamadım diye bana dava açılır mı? şimdi, hakkına mı girdim Bn insanların nerden bileyim teyzemin rahatsızlanıp apar, topar oraya gidiceğimizi bilseydim sipariş etmezdim.
hayır dedıgınız gıbı degıl malesefŞahıs gönderisi değilse eğer kurumsal firmalarda geri dönen kargodan para kesintisi olmaz. Firmanın bir zararı olmaz sadece iş yükü mevcuttur. Gönderici yani satıcı müşterisini her konuda mutlu memnun etmek zorundadır. Arayarak taciz şeklinde kimseye bağırıp zorla kargo kabul ettiremezler. Arama yapılıyorsa sadece neden almadığı öğrenilip o müşteri kara listeye alınır hepsi bu.
bagıramaz bu konuda kesınlıkle haklısınızMesajda attım mesajlara cevap vermiyorlar evet bagırıcak onun hakkı yok bu şekilde konuşmaya ne olduğunu anlatmama bile izin vermedi Bn ona kargo daha salı günü geldi kargo şirketiyle konuşun biraz daha bekletsinler dicektim çünkü ben konuştum olmaz en geç cuma alınması gerekiyor dedi aslında kargonun 10 gün bekleme süresi var.
Bilmiyorum ptt kargoyla konuştuğumda 10 gün süresi var demişti.bagıramaz bu konuda kesınlıkle haklısınız
bekleme suresı de 3 gun .
hergun 5 urun kargoda 10 gunlugune beklese kargo sırketıne kac dönumluk alan ayırmak gerek
sız mesaj yazdınız döndu döndu donmezse kendı bılır. babam kımseden boyle kargo ucretı talep de etmedı mesela . hatta bırının defne yagına alerjısı varmıs defne yaglı sabun kullanınca alerjı olmus kullanılmıs sabunu ıade etmıslerbabamda napım barı bende parasını hesaba yatırım sabun gelmıs gerı dedı parasını ıade ettı kımse kımseyı magdur etmemelı
ha ptt ıse dogrudur onlar bır acayıp cunku. nasıl kargo bırıktırıyorlarsa subeye gelen kargomu bulmaları 4 gun surmustuBilmiyorum ptt kargoyla konuştuğumda 10 gün süresi var demişti.
En iyi kargo firmasıda o benceha ptt ıse dogrudur onlar bır acayıp cunku. nasıl kargo bırıktırıyorlarsa subeye gelen kargomu bulmaları 4 gun surmustu
Aradım bugün ama hanım efendi bizim iban numaramız yok birdaha aramayın deyip kapattıniye insanlara iki kere kargo parası ödetiyorsunuz?isteseniz bir çözüm bulabilirdiniz.ürünü almayacaksanızda kargonun parasını ödeyin.tabiki onların yaptığıda yanlış yani ne demek bağırıp çağırmak telefonda.dava açılacağını sanmıyorum bu sebepten ama ortada bir haksızlık olduğu kesin.
İban olmaması imkansız. Kargo firmasının kapıda ödeme olarak aldığı paralar hesaba yatar.Aradım bugün ama hanım efendi bizim iban numaramız yok birdaha aramayın deyip kapattı
ıbanı olmaması ımkansız e bu kısı faturasız urun satıyor sanıyorum ? faturasız urun satmak suc :)Aradım bugün ama hanım efendi bizim iban numaramız yok birdaha aramayın deyip kapattı
aman boşverin o zaman demekki bunlarda pek normal insan değil.En iyi kargo firmasıda o bence
Aradım bugün ama hanım efendi bizim iban numaramız yok birdaha aramayın deyip kapattı
100 TL di kargoyla 110 tlİban olmaması imkansız. Kargo firmasının kapıda ödeme olarak aldığı paralar hesaba yatar.
Aldığınız çanta ne kadardı?
Evet öyleymişler herhalde bende anlamadım.aman boşverin o zaman demekki bunlarda pek normal insan değil.
İnternetten çanta sipariş ettim şubeye gönderin ben gidip alıcam dedim ama ne yazık ki şehir dışına çıkmam gerekti teyzem rahatsızlanmış bugün hastanede kargodan biri aradı en geç cuma günü almalısınız dedi şehir dışındayım hastamız var belki o güne kadar dönemem dedim oda o halde geri gönderelim mi dedi bende evet öyle yapın dedim ve 3 saat sonra biri aradı sinirli şekilde bana bağırıyor neyleym hanım sipariş verip neden almıyorsunuz hakkımızı helal etmiyoruz size dava açıcaz utanmıyor musunuz diyor bende çok sinirlendim ama hastanede olduğum için insanların yanında birşey diyemedim yüzüne kapattım daha sonra bahçeye çıkıp aradım açmadılar aynı şekilde Bnde onunla sert bir dille konuşucaktım alamadım diye bana dava açılır mı? şimdi, hakkına mı girdim Bn insanların nerden bileyim teyzemin rahatsızlanıp apar, topar oraya gidiceğimizi bilseydim sipariş etmezdim.
Kişiye özel birşey değildiKişiye özel bir ürünse ve kapıda ödemeliyse tepki vermekte sonuna kadar haklılar.
Dava edeceklerini sanmıyorum.
ve evet hakkına girmişsiniz satan kişilerin .Ama bunu kişiye özel bir ürünse aldığınız o durum için söylüyorum çünkü onu artık sizden başka kimseye satamazlar.