Kargosunu teslim almadığım bir ürün için bana dava açılır mı?

Dava falan açılmaz ama ben karşı tarafı haklı buluyorum bende ınstagramdan satış yapıyorum, hastanizda olsa yaptığınız çok büyük ayıp cuma gününe iki gün var hiç mi kimse yakınıniz sizin adınıza kargoyu alamaz. Şimdi siz bu ürünü almadınız geri gidecek karşı tarafa iki tane kargo ücreti ödemiş olacak cezali olarak bu işin içinde olduğum için çok iyi biliyorum resmen hakka giriyorsunuz, işte bu yüzden kapıda ödeme ile çalışmayı bıraktım böyle düşüncesiz kişiler yüzünden

Ben yazin intagramdan bir kıyafet aldim normalde almam neyse gelmis evde yoktum subeye gitmis ay alelacele gittim aldim eve geldim hic ürünün fotoyla alakasi yok , alt ust takimdi hastane personeli gibi oldu oyle duruyor evde.

Dava falan açılmaz ama ben karşı tarafı haklı buluyorum bende ınstagramdan satış yapıyorum, hastanizda olsa yaptığınız çok büyük ayıp cuma gününe iki gün var hiç mi kimse yakınıniz sizin adınıza kargoyu alamaz. Şimdi siz bu ürünü almadınız geri gidecek karşı tarafa iki tane kargo ücreti ödemiş olacak cezali olarak bu işin içinde olduğum için çok iyi biliyorum resmen hakka giriyorsunuz, işte bu yüzden kapıda ödeme ile çalışmayı bıraktım böyle düşüncesiz kişiler yüzünden

ürün fiyati cikarirken normalde o kargo masrafinida ürüne ekleyip öyle satmalisiniz. kimse almaz demeyin bu her yerde böyle

Derdiniz mahkemeye verilmek mi ?
Bi iş yeri sizin özel durumunuz sebebiyle fazladan kargo ödemiş ayda 50 kişi böyle yapsa zarar ederler ,ekonomik şartlar ortada ,aradıkları da deseydiniz hastam var sonra arıyım ben kargo ödemelerini hesaba gönderirim,helalleşin kapansın gitsin

ürün fiyati cikarirken normalde o kargo masrafinida ürüne ekleyip öyle satmalisiniz. kimse almaz demeyin bu her yerde böyle
İyi de kapıda ödemeli demiş konu Sahibi.
Para alamamış ki satıcı hiç, kargo ücretini eklese ne eklemese ne o 2 kargo ücreti ödeyecek işte.

Bence de bir şey çıkmaz, ama evet hakkına girmişsiniz. Sizin yüzünüzden cebinden para çıkmış karşı tarafın

O işle öyle olmuyor maalesef kapıda ödeme ile çalışanlar ürün alınmayınca hem giden kargonun parasını ödüyorlar hem dönen kargonun bu öyle 5-10 lira birşeyde değil yani hem iki katı kargo ödüyor hem eline ürün parası geçmiyor günde 5 kişi böyle yapsa büyük zarar, mesela benim kargo anlaşmam alıcı ödemeli kargo bana geri döndüğünde 40 lira ödüyorum tamamen zarar, yani bunu ürünün üzerine koyup satamam ben alan düşünecek hakkına girdim mi girmedim mi diye

Hiç bir şey olmaz aksine sen şikayette bulunabilirsin beni arayıp tehdit ettiler diye. Ayrıca sipariş verdiğin firmalara dikkat et canım belli ki kurumsal bir yer değil bu şekilde konuşma yapıyorlar. İyiki de almamışsın dolandırıcı bile olabilirlerdi. Ben de online bir alışveriş sitesinde müşteri temsilcisiyim merak etme hiçbir şey olmaz.
Instagramda dolandırıcı çok evet dolandırıci olmayan ürünün peşinde koşup niye almadın diye aramaz, ayrica bu konuda hanım efendi insanları dolandırmış oluyor sipariş ediyor ve almıyor hem karşı taraf iki katı kargo ödüyor hemde ürünün parasını alamıyor tamamen haksız konu sahibi en hakka giriyor insanların cebinden durup dururken para çıkıyor zarar ediyorlar günde 3 5 kişi böyle yapsa günün karı gitti zaten biraz da karşı tarafı düşünün ınstagramda herkes dolandırıcı değil bende satış yapıyorum inanın müşteriler daha dolandırici olabiliyor

Malesef hasta teyzem olduğu için tüm ailem burada durumu iyi değil belkide daha fazla burada olucam diğer yakınlarımında durumunu bilemem çok değil ama insanlar benim için 110 TL veremeyebilir ben kargoya da söyledim en geç cuma alınması gerekiyor dedi benim bildiğim bir kargo 10 gün bekleme süresi vardır.

Dava acilmaz. Suc degil bu yasa olarak. Ama eger kapida odemeli alip geri iade ettiyseniz evet kul hakkina girer. Size onu gonderen kisi kargo ucreti oduyor.kargo geri donunce birde geri donus ucreti oduyor. Gonderene yazik..

Instagramda dolandırıcı çok evet dolandırıci olmayan ürünün peşinde koşup niye almadın diye aramaz, ayrica bu konuda hanım efendi insanları dolandırmış oluyor sipariş ediyor ve almıyor hem karşı taraf iki katı kargo ödüyor hemde ürünün parasını alamıyor tamamen haksız konu sahibi en hakka giriyor insanların cebinden durup dururken para çıkıyor zarar ediyorlar günde 3 5 kişi böyle yapsa günün karı gitti zaten biraz da karşı tarafı düşünün ınstagramda herkes dolandırıcı değil bende satış yapıyorum inanın müşteriler daha dolandırici olabiliyor
Ben neden dolandırıcı oluyormuşum düzgün konuş sen satıcısın diye kendi yönünden bakıyorsun keyfimden almamazlık yapmadım beğenmeyip iade de etmedim hasta var burda İstanbuldayım hiç bir yeri bilmiyorum nasıl kargo parası vereyim millet can derdinde kimseyede diyememki bu durumda gel getir beni şu parayı gönderelim diye

Çantayı aldığınıza göre parası hazırdır. Birinin hesabına havale yapıp, kargodan almasını sağlayabilirdiniz. Satıcıyı mağdur etmek kolayınıza gelmiş.
Anlamıyorsunuz galiba hastamız var baska sehirdeyim bilmiyorum burayı herkes çok üzgün kimseye diyemiyorum gel gidelim diye.

Derdiniz mahkemeye verilmek mi ?
Bi iş yeri sizin özel durumunuz sebebiyle fazladan kargo ödemiş ayda 50 kişi böyle yapsa zarar ederler ,ekonomik şartlar ortada ,aradıkları da deseydiniz hastam var sonra arıyım ben kargo ödemelerini hesaba gönderirim,helalleşin kapansın gitsin
Hakkımı helal etmiyorum size utanmıyor musunuz diye bağırmaya başlamasaydı pek güzel anlaşabilirdik herhalde 10 lira kargo parası bundan kaçıcak değilim.

Satici sizi aramadan siz saticiyi arayip bilgi verebilirdiniz. Hatta dondugumde kargo ucretini de uzerine ekleyip tekrar yollarsaniz teslim alirim. Kusura bakmayin hastam var sehir disindayim diyebilirdiniz.

Ya da hesap numarasi isteyip zararini karsilardiniz. Ama siz saticiyla uzlasip kargo ucretini odeyip uzerinizdeki haktan kurtulmak yerine basiniza birsey gelirmi diye burada konu aciyorsunuz. 🤔🤨 Saticiyla uzlasmak buraya konu acmaktan daha basit.

X