kızlar merhabalar yoğun çalışma saatlerinden dolayı pek giremiyordum cvp veremedim kusura bakmayın yazdıklarınızı okudum aklımda kalanlara cvp yazayım şimdi anlaşma nasıl yapılıyor onu bilmiyorum mutlaka sorarım avon ori flame amway gibi ürünleri satan ev hanımlarına özel indirimler var. dosya fiyatına gelince ben de çok rahatsız oluyorum evet hem de çok fazla küçücük bir şeye 7.5 lira alıyoruz ondan kat kat daha büyük bir şeye 10 lira alıyoruz tuhaf bir durum... bazen müşteriye bakıyorum koliler fazla ağır öğrenci anası babası kilolarından düşürüyorum kendimde öğrenci olduğum için ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum... yaptığımı kimseye de söylemiyorum bazen de bakıyorum adamın durumu yok düşük almaya çalışıyorum. asık surat meselesine gelince bir haftadır çalışıyorum kimseye asık suratlı davranmadım orta yolu bulmaya çalışıyorum müşteriler şu anda benden çok memnun. akşama doğru yoruluyoruz suratımız asık gibi geliyor olabilir ama ben kesinlikle değilim! ama kendimde bu durumu çok yaşadım başka korgolarda konuşmaya tenezzül etmiyorlar. kargolarınız evlerinizden alıyorlar bilginiz olsun boşuna soğukta çıkmayın ağırsa hiç değmez. kargonun geliş saatiyle ilgili bir şey yapılamıyor malesef tamamen müşterilerin evde olup olmaması ve dağıtımla ilgili arkadaşlar bazen zaman yetmiyor diğer güne kalıyor. kutulara özensiz davranamazlar özellikle kırılacak olanlarda uyarı oluyor. o kıza gelince tamamen kötü niyetli fesat duyduğuma göre işten de çıkarılacakmış...