bizde alışveriş yaptık sizden.bu hediye bolluğunu görünce kıskandım valla.bize böyle hediyeler verilmedi.Hediyelerimiz...."CAYYU" arkadaşımın alışverişi karşılığı seçtiği hediye ürünleri.....İyi,mutlu,sağlıklı günlerde kullansın.....
Gördüğünüz üzere bizde alışverişten çok hediye var....
bizde alışveriş yaptık sizden.bu hediye bolluğunu görünce kıskandım valla.bize böyle hediyeler verilmedi.
Masal kitaplarını düşünebiliriz...Kalanlar güncellenecektir...Benten, bakugan, avatar seri olarak okuma kitapları ve masal kitapları eklenecektir....Kitaplar iyi durumdadır....
Okey....Sizin de bildiğiniz gibi tasnif etmek zaman alıyor...En kısa zamanda fotoları yüklüycem inşallah....Bu arada ayakkabılar beklemede...?Masal kitaplarını düşünebiliriz...
Ay canım arkadaşım...Valla özledim senicanım merhaba yine güzel kıyafetler eklemişsin kaçırdık valla erkek kıyafetlerinde erene olabilecek kıyafetler hangileri canım başka ekliyecekmisin birde orjinal bşk üst var o kız içinmi erkek içinmi altıda varmı birde elinde erene göre uzun mont yada kaban varmı
O tek satılıyordu canım...İçi hafif polarlı gibi sıcakta tutuyor...Diğerlerini mesaj atıcam.....sagol canım bende seni çok özledim tamam sen bak mesajını bekliyeceğim bjk eşortmanın altı varmı canım
fatih1hh arkadaşım kızma alseziasa sayfasındaki nerdeyse herşeyi biz alınca hediyelerin de çoğu bize kaldıbizde alışveriş yaptık sizden.bu hediye bolluğunu görünce kıskandım valla.bize böyle hediyeler verilmedi.
fatih1hh arkadaşım kızma alseziasa sayfasındaki nerdeyse herşeyi biz alınca hediyelerin de çoğu bize kaldı.bunun yanında hakkını ödeyemem çok engin gönüllü bir insan çok yardımcı oldu.buradan da çok teşekkür ediyorum allah kalbine göre versin...bence alzezisala alışverişe devam ...
size güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.Ama bizde epey toplu alışveriş yapmıştık.ondan takılmadan geçemedim.sizin adınıza sevindim .fatih1hh arkadaşım kızma alseziasa sayfasındaki nerdeyse herşeyi biz alınca hediyelerin de çoğu bize kaldı.bunun yanında hakkını ödeyemem çok engin gönüllü bir insan çok yardımcı oldu.buradan da çok teşekkür ediyorum allah kalbine göre versin...bence alzezisala alışverişe devam ...
ay sağolasın canım ya bütün bu güzelliklerin üstüne demli çay süpersin ...Canım benim sen de çok anlayışlı, hiç negatif olmayan bir arkadaşsın...Beni yormadın ....Ne istediğini bilen insanlarla karşılaşmak güzel....İşin görülsün çocuklar mutlu olsun....Herşey çocuklar için....Daha önce Kadınlar Kulübünü bilmiyordum. Şimdi böyle bir imkan var...Bu imkanı sağlayanlara da teşekkür etmek lazım, bizi buluşturdukları için....Senden de Allah razı olsun....Allah senin de kalbine göre versin...Benden demli bir çay....
msj bekliyorum canım görüşmek dileğiyle .....O tek satılıyordu canım...İçi hafif polarlı gibi sıcakta tutuyor...Diğerlerini mesaj atıcam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?