• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

WINX kızları 4 adettir... 2 tane Bloom, 1 adet Flora ve 1 adet Muısa
Boyları hepsi 11,5 cm..dir
wwınx kızlarında hafta sonu indirimi

Eklentiler

• wınx kızları 4 adet.jpg
    wınx kızları 4 adet.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 422
VyWlyB.jpg
voWgoA.jpg
1nOYnB.jpg
nG0AGN.jpg

2-Beyaz nıke 32 no orijinaldir ve sağlamdır 20 tl.
MY LİTTLE PONY VERİLDİ....WINX KIZLARI VE ÇANTALI OYUNCAK BAKIM SETİ DURUYOR....AYAKKABILARIN HEPSİ MAKİNADA YIKANDI...ETEK 5 TL. WAİKİKİ 5-6 YAŞ HERMEVSİM GİYİLEBİLİR......
zEzlng.jpg
PEb6P7.jpg

q2O3zW.jpg
QgOJjV.jpg
XYRyZ6.jpg

Siyah okul ayakkabısı tam ortopediktir....15 TL.YAPTIM.....kAÇIRMAYIN BENCE....kaliteli ayakkabıdır....

merhaba bu etek duruyormu

VyjZvZ.jpg
vo305z.jpg
nG4vMV.jpg

Waikiki bordo renk kapüşonlu içi ince polar gibi sıcacık tutar....8-11 yaş arası giyebilir.... 10 tl....

Son düzenleme:
nGBm6M.jpg
rd78k3.jpg
LoLgzZ.jpg
XY5q5D.jpg

5-7 yaş özel günler için (doğum günü, yılbaşı,mezuniyet,düğün vs...)kısa kollu üstünün beyaz poları var.....altı 2 kattır.... beyaz tül üstü koyu kırmızı tül....belinde bağlanan kurdelesi var.....orijinal paket duruyor..osmanbey funkid mağazasından alınmıştır.....25 tl....
2.resimde kızımın doğum gününde çekilmşti....

Günaydın bayanlar....gümüş rengi minik topuklu ayakkabımız ayrıldı.....

Eklentiler

• gümüş rengi topuklu sandalet.jpg
    gümüş rengi topuklu sandalet.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 216
waikiki etek.jpg5-6 yaş etek 5 tl waikiki
panduf pembe.jpgpembe panduf (gezer)32 no 5 tl
ceyo 1.jpg ceyo terlik 33 no 5 tl
çiçekli sandalet.jpg beyaz çiçekli sandalet ortopedik 33 no 15 tl
pembe terlik.jpg pembe terlik33 noya olur 3 tl
kadife 1.jpgwaikiki 6-8 yaş kadife pantolon 8 tl ağdan paçaya 58.5 cm
panço 2.jpgpanço tişört 6 yaş4 tl
pijama 8 yaş.jpgkalın penye pijama 8 tl. 6 yaş
esofman 1.jpgadıdas eşofman altı 5 tl.6-7 yaşa
wenıce 2.jpg wenıce eşofman 4 tl. 6-7 yaşa
kız için kalanlardan güncelledim...Fiyatlarda bayağı indi....Yenileriyle birlikte devam edeceğiz eklemelere....İstanbul Anadolu yakasındayım....

bolero 7-8 yaş.jpg bolero 7-8 yaş.jpg gri siyah leopar desenli bolero 6-8 yaş 15 tl.(civil bebe)
tayt ikili.jpg tayt ikili 5 tl(etiket üstünde giyilmedi)....ağdan paçaya 43 cm..5 yaşa
şapka.jpg şapka 54 cm 4 tl....
balo 4.jpg özel günler için harikadır..kısa kollu üstünde peluşu var....5-7 yaşa 20 tl. oldu
makyaj takımı ve çantası.jpg makyaj takımı ve çantası prenseslere 21 parça 10 tl....
wınx kızları 4 adet.jpg wınx kızları 4 adet.....orıjınal 10 tl yaptım....
yeşil örgü yelek 5 tl.jpg yeşil el örgüsü yelek 4 tl.oldu 6 yaş
askılı gecelik veya elbise.jpg pembiş askılı elbise (gecelik) 2 tl.. 5 yaş
bale pembe.jpg balerin kıyafeti 3-7 yaş giyebilir (esneyen kumaşı var) 10 tl yaptım(BANDANASI VE SAÇ TOKASI VAR)

bjk 2.jpg bjk orıjınal 8 yaş 12 tl.

Yarın erkek kot pantolon, canvas , sweat, tişört
kız için polar, pantolon, boğazlı body , tişört yükleyebilirim...takipte kalın.....iyi geceler.....:KK55:

Waikiki 7-8 yaş pembe pantolon (ölçüsü ağdan paçaya 59 cm.dir....)çok temiz ve iyi durumdadır...
Pantolonun cep kısımlarında ve arkasında hoş detaylar vardır boncuk ve minik işlemesi var. 10 tl.
waikik 7 -8yaş pantolon.jpg waikiki7- 8 yaşpantolon.jpg waikiki 7-8 yaş pantolon.jpg

Son düzenleme:
waikiki 6-7 yaş siyah bolero ince yündür....önden kapanması için kancası vardır....

waikiki 6-7 yaş bolero.jpg waikiki 6-7yaş bolero.jpg waikiki6-7yaş bolero.jpg
önünde siyah pul işlemesi vardır....2.resimde ışıktan farklı çıkmış rengi siyahtır ... 10 tl.

gri siyah loepar desenli bolero 6 - 8 yaşa (CİVİL MAĞAZASINDAN) 10 TL.
Üstte duruşu süperdir..body veya gömlekle kombin yapılabilir.....

bolero 7-8 yaş.jpg :nazar::nazar::nazar::nazar: bolero .7-8 yaş.jpg

bolero  7 -8yaş.jpg bolero 7-8 yaş.jpg DÜZELTME :110:bolero 15 tl..dir...siyah boleroyla(waikiki bolero 10 tl) fiyatı karışmış....üsttekini düzeltemedim o yüzden ayrı açıklama yapayım dedim...nedenini soran arkadaşlar :(....

lıttle bıg markası 7-8 yaşa uygundur.(etiketi 9-10 yaş ama)...fermuarlı sıcacık yumaşacık polar....10 tl....
lıttle bıg 7 -8 yaşa uygun.jpg
little bıg marka 7-8 yaşa uygun.jpg

İyi akşamlar....her 20 tl.lik alışverişe istediğinizi seçebilirsiniz benden....İkinci hediye furyası gelecek altta takipte olun :KK55:

beslenme 4.jpg beslenme 5.jpg beslenme HEDİYE.jpg wınksli payet taç.jpg dısney kolye minik lastikli(bileklik).jpg pembe minnik cüzdan.jpg pembe taç.jpg wınks bloom kolye.jpg sarı taç.jpg
beslenme çantaları, taçlar,wınks bloom kolyesi,wınks tacı kaçırmayın...erken gören alıyor....

Son düzenleme:
koyu pembeşort.jpg motor.jpg Hediyeler devam ediyor ....pembe şort.jpg araba.jpg basket potası.jpg bisiklet sürücüsü.jpg demir araba.jpg Her 20 tl.lik alışverişe + promosyon hediyesi
Demir arabalar değişik renklerde ambulansı var minübüsü var değişik model ve renklerde var....alın beğenin....

:KK5: İyi hafta sonları diliyorum KK üyelerine....Herşey dilediğiniz gibi olsun bu hafta sonu da.....:nazar::nazar::nazar:
Bu arada standımıza bekleriz, çok cici kolyeler var, çantalar var hepsi hediye olucak KK arkadaşlarıma....

Merhabalar pazartesiden....
Benten( seri), Avatar(seri), Bakugan , Sünger Bob ve masal kitapları ekleyeceğim ...Hepsi sıfır gibidir..Takipte kalın....Kaçırmayın....:nazar::nazar::nazar:

Back