Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

canım 17 sayfada erene olabilecek kıyafetler hangileri acaba birde en son eklediğin kot şort un fiyatı nedir birde pembe oyuncak takım var 17 .sayfada taraklı filan onunda fiyatını öğrenebilirmiyim çok soru sordum galiba

Benten okuma kitabı serisi
1.kitap 127 sayfa....2.kitap 125 sayfa....3.kitap 124 sayfa
Üçü 12 tl.

Son düzenleme:

1.kitap 91 sayfa...2.kitap 89 sayfa...4.kitap 91 sayfa....
Üçü 12 tl...

İngilizce kelime öğreten resimli puzzle.. Çok faydasını göreceğiniz eğlenceli puzzle....4 tl...

Sünger Bob 1. kitap 58 sayfa
Sünger Bob 2.kitap 54 sayfa
Bakugan 3.kitap 81 sayfa..........okuma kitapları üçü 12 tl....

Çoğu resimli ilkokulda aldığımız hikaye kitapları.....2 alana 2 adet ücretsiz....3 tl...(4 adedi)

Dersler için faydalı kitap serisi...
Esrarengiz vadi 60 sayfa
Ders içinde ders 60 sayfa
Sembollerin Dostluğu 45 sayfa
Tembel mevsimler 45 sayfa
Papatya ile arının dostluğu 41 sayfa..........Toplam 6 tl...

Günaydınnnn....Puslu yağmurlu bir İstanbul sabahı ve soğukkk....Ama kitaplar sıcacıkkkk...

Hikaye kitapları çoğu resimli bitişik eğik yazılı olan var olmayan var.... ilkokul seviyesidir....Okuma kitapları BEN 10 , Avatar, Sünger Bob, Bakugan'dır....Hepsi temizdir....

3. sınıf okuma kitabı için ben ten avatar sünger bob hangısı uygun olur kitaplarda yas yazıyor mu bırde 9 10 yas erkek esofman sweet ayakkabı elınızde ne var hepsini toplu birkere de alayım isterım

3. sınıf okuma kitabı için ben ten avatar sünger bob hangısı uygun olur kitaplarda yas yazıyor mu bırde 9 10 yas erkek esofman sweet ayakkabı elınızde ne var hepsini toplu birkere de alayım isterım
Merhaba Mugecos....öğretmenler günü için okuldaydık ancak gördüm mesajı....3.sınıf için Ben 10, bakugan,avatar sünger bob hepsi olur ....Kitaplarda 6+ yazıyor...Arka kısımlarını da çekmiştim, gözükmüyorsa tekrar foto çekip yollarım....Oğlum 6.sınıfta, bizde okuma yazma öğrendikten sonra aldık.....9-10 yaş olanları ben size özelden ileteyim isterseniz...Toplu alırsanız kargo parası da az olur tabii sizin için....Görüşmek üzere....

Arkadaşlar genelde aynı ürünleri soran arkadaşlar oluyor...Ve ben geçerli mazeret olmadıkça ayırtma yapamıyorum.....
Ve ilk ayır diyene vermek lazım etik olarak...O yüzden istediğiniz ürünleri özelden değil de, konumun altında istiyorum diye yazarsanız sevinirim....Kırılmaca gücenmece olmasın...Hepinize benden 5 çayı vesevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…