• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

Bu kıyafetler CAYYU arkadaşıma verildi.....İyi günlerde sağlıcakla giysinler prensesleri.....

Eklentiler

• waikiki etek.jpg
    waikiki etek.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 108
  • bolero 7-8 yaş.jpg
    bolero 7-8 yaş.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 143
  • esofman 1.jpg
    esofman 1.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 136
  • gümüş rengi topuklu sandalet.jpg
    gümüş rengi topuklu sandalet.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 141
  • kadife 1.jpg
    kadife 1.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 137
  • pijama 8 yaş.jpg
    pijama 8 yaş.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 119
  • şapka.jpg
    şapka.jpg
    157,4 KB · Görüntüleme: 124
  • tayt.jpg
    tayt.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 108
  • waikik 7 -8yaş pantolon.jpg
    waikik 7 -8yaş pantolon.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 150
  • waikiki 5 -6yaş body.jpg
    waikiki 5 -6yaş body.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 132
Bu kıyafetler ve oyuncaklar da "CAYYU" arkadaşıma verildi....İyi günlerde sağlıcakla giysinler minik prensesleri.....

Eklentiler

• bugsbunny 1.jpg
    bugsbunny 1.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 144
  • balo 4.jpg
    balo 4.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 142
  • çamalır makinesi.jpg
    çamalır makinesi.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 83
  • waikiki 6-7 yaş bolero.jpg
    waikiki 6-7 yaş bolero.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 127
  • wınx kızları 4 adet.jpg
    wınx kızları 4 adet.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 146
Hediyelerimiz...."CAYYU" arkadaşımın alışverişi karşılığı seçtiği hediye ürünleri.....İyi,mutlu,sağlıklı günlerde kullansın.....
Gördüğünüz üzere bizde alışverişten çok hediye var....

Eklentiler

• beslenme 4.jpg
    beslenme 4.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 131
  • dısney kolye minik lastikli(bileklik).jpg
    dısney kolye minik lastikli(bileklik).jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 127
  • KIRMIZI ÇANTA HEDİYE 20 TL ALIŞVERİŞE.jpg
    KIRMIZI ÇANTA HEDİYE 20 TL ALIŞVERİŞE.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 119
  • wınx çekçekli çanta.jpg
    wınx çekçekli çanta.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 113
  • wınks bloom kolye.jpg
    wınks bloom kolye.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 121
  • sarı taç.jpg
    sarı taç.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 132
  • pembe minnik cüzdan.jpg
    pembe minnik cüzdan.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 140
  • beslenme 5.jpg
    beslenme 5.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 147
  • demir araba.jpg
    demir araba.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 139
Kalanlar güncellenecektir...Benten, bakugan, avatar seri olarak okuma kitapları ve masal kitapları eklenecektir....Kitaplar iyi durumdadır....

turkcell T50 deri kılıf sıfır siyah renk....Telefoncuda 35 tl....bende 10 tl....
kızımıza aldık ama erkek kılıfı diye kullanmadı :( yepisyenidir...

A kalite işçilik..İç ve dış işçiliği ve malzemesi ile kaliteyi hissedeceksiniz.
Özellikleri....
Cihazınızın arka, yan taraflarını ve önünü çiziklerden, kirden, darbelerden korur.
Kılıf cihaz üzerindeyken şarj, kulaklık, kamera veya ses kontrol tuşları kullanılabilir.
Harika kalıp kesimi sayesinde telefonunuza mükemmel uyar.

Malzeme niteliği...Yüksek kalite el işçiliği ile suni derilerden ve a kalite plastik malzemeden üretilmiştir.
Cüzdan Özelliği:
2 adet kart koyma gözü ve 2 adet para koyma gözü bulunmaktadır

T50 KILIF DERİ.jpg T50 DERİ KILIF.jpg T50 DERİKILIF.jpg

Hediyelerimiz...."CAYYU" arkadaşımın alışverişi karşılığı seçtiği hediye ürünleri.....İyi,mutlu,sağlıklı günlerde kullansın.....
Gördüğünüz üzere bizde alışverişten çok hediye var....
bizde alışveriş yaptık sizden.bu hediye bolluğunu görünce kıskandım valla.bize böyle hediyeler verilmedi.

waikiki 9-10 yaşa uygun.....(kiloya göre değişiyor gerçi oğlum 48 kilo....siz oğlunuzun kilosuna göre hesap yapıp alırsanız daha sağlıklı olur)açık nefti yeşildir, içi polardır.....boyu ense kısmından aşağıya 57 cm, eni 45 cm..iki yandan cebi vardır...
waikiki10- 11 yaş.jpg waikiki 10 - 11 yaş.jpg waikiki 10-11 açık nefti yeşil içi polarlı üst.jpg waikiki 10-11 yaş.jpg waikiki 10-11yaş.jpg

bizde alışveriş yaptık sizden.bu hediye bolluğunu görünce kıskandım valla.bize böyle hediyeler verilmedi.

:DCanım sana da gönderdim hediye ama yanlışsam düzelt.......Bu arkadaş bayaaaağı bi alışveriş yaptı ...20 tl.lik alışverişe bir hediye demiştim son zamanda, konu kapansın diye.. Onun karşılığını aldı , fazlası yok yani.....Hediyeleri yeni güncelliyorum, daha var koyarım seçersin bir ara...İstediğini söyle gönderirim , benim için no problem.....Bu sitede eli açıklığıyla bilinirim alışveriş yapanlara sorabilirsin....Görüşmek üzere....

waikiki füme eşofman 11-12 yaş.jpg waikiki 11-12 yaş füme eşofman..jpg

Waikikiden füme rengi eşofman alt..içi polarlı sıcak tutar.......ağdan paçaya 65 cm.....sağlamdır, paçalarında yıpranma yoktur...

canım merhaba yine güzel kıyafetler eklemişsin kaçırdık valla erkek kıyafetlerinde erene olabilecek kıyafetler hangileri canım başka ekliyecekmisin birde orjinal bşk üst var o kız içinmi erkek içinmi altıda varmı birde elinde erene göre uzun mont yada kaban varmı

canım merhaba yine güzel kıyafetler eklemişsin kaçırdık valla erkek kıyafetlerinde erene olabilecek kıyafetler hangileri canım başka ekliyecekmisin birde orjinal bşk üst var o kız içinmi erkek içinmi altıda varmı birde elinde erene göre uzun mont yada kaban varmı
Ay canım arkadaşım...Valla özledim seni :KK54: Beğenmene sevindim...Eren zayıf 2 polarlı üst var ve eşofman ikisi de olur ona....Mont yok canım şu anda...Bjk üst unısex ...Biz hem kıza aldık hem oğluma aynısından....Etiketi 10 yaş ama 6 yaş ve üstü diyelim.Kalıbı dar...olur....Başka ekleyeceğim Erene bakayım...Varsa ben sana mesaj atarım....Byyyy

fatih1hh arkadaşım kızma alseziasa sayfasındaki nerdeyse herşeyi biz alınca hediyelerin de çoğu bize kaldı:110:.bunun yanında hakkını ödeyemem çok engin gönüllü bir insan çok yardımcı oldu.buradan da çok teşekkür ediyorum allah kalbine göre versin...bence alzezisala alışverişe devam ...

fatih1hh arkadaşım kızma alseziasa sayfasındaki nerdeyse herşeyi biz alınca hediyelerin de çoğu bize kaldı:110:.bunun yanında hakkını ödeyemem çok engin gönüllü bir insan çok yardımcı oldu.buradan da çok teşekkür ediyorum allah kalbine göre versin...bence alzezisala alışverişe devam ...

Canım benim sen de çok anlayışlı, hiç negatif olmayan bir arkadaşsın...Beni yormadın ....Ne istediğini bilen insanlarla karşılaşmak güzel....İşin görülsün çocuklar mutlu olsun....Herşey çocuklar için....Daha önce Kadınlar Kulübünü bilmiyordum. Şimdi böyle bir imkan var...Bu imkanı sağlayanlara da teşekkür etmek lazım, bizi buluşturdukları için....Senden de Allah razı olsun....Allah senin de kalbine göre versin...:KK50:Benden demli bir çay....

size güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.Ama bizde epey toplu alışveriş yapmıştık.ondan takılmadan geçemedim.sizin adınıza sevindim .

Canım benim sen de çok anlayışlı, hiç negatif olmayan bir arkadaşsın...Beni yormadın ....Ne istediğini bilen insanlarla karşılaşmak güzel....İşin görülsün çocuklar mutlu olsun....Herşey çocuklar için....Daha önce Kadınlar Kulübünü bilmiyordum. Şimdi böyle bir imkan var...Bu imkanı sağlayanlara da teşekkür etmek lazım, bizi buluşturdukları için....Senden de Allah razı olsun....Allah senin de kalbine göre versin...:KK50:Benden demli bir çay....
ay sağolasın canım ya bütün bu güzelliklerin üstüne demli çay süpersin ...

Back