Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

Takım elbise siyah ... Ceketi , pantolonu , gömleği... 9-12 yaş aralığına , ölçüleri yarın verebilirim....Takipte kalın

122-Siyah sıfır gibi takım elbise Ceket , pantolon ve beyaz gömlek) (9-12 yaş aralığına) ölçüler verilmiştir....Takıldığınız bir şeyi sorabilirsiniz....

36 bedendir....Ceket enseden bitişe kadar * 66 cm göğüsaltından eni *43,5 cm

36 beden ceket ve pantolon (Mezuniyet ve gösteride giyildi..Sorunsuz ve temizdir)

Pantolon ağdan paçaya *64 cm kemerden paçaya *88 cm ...içinde 2,5 cm kıvrılmış payı vardır....

+
Gömlek göğüs altından *44 cm eni, boyu ense kısmından bitişe kadar *65 cm koltukaltından bitişe kadar *35 cm

Eklentiler

• takım elbise 8.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 185
  • takım elbise 2.jpg
    217,9 KB · Görüntüleme: 180
123- Ses değiştirici oyuncak (INCREDIBLE VOICE CHANGER)

( basınca tetiğe 3 farklı ses çıkarma seçeneği var....spaceman,allen ve robot sesi)

9 wolt pille çalışır...Yeni aldım takılıdır....Fiyatı 10 tl pilsiz.....13 tl pilli.....

86- Siyah ayakkabı 20 tl.oldu..... Üstteki ceket pantolonla takım olabilir.....
sıfır gibidir mezuniyette giyildi....

124- Bir de yazlık 34 numara deniz ayakkabımız varmış.... 4 TL....

125- Kızlara cici tokalar(BARBİE genelde) 8 çift eşli toka ve çok hoş 1 adet şapkalı tokamız ve 1 kolyemiz...
Toplam 18 parça 9 tl....

kolye 21 cm...kapalı hali

Son düzenleme:
Soğuk bir İstanbul sabahından günaydın.... Mutlu yıllar herkese...2015 ne istiyorsanız , kalbinizde ne varsa onu getirsin size...

bu nekadar satıldımı acaba birde takas yağıyormusunuz

FONLARIMIZ TERTEMİZ VE YENİDİR....TAÇ'A DİKTİRİLDİ.....RENK NEFTİ YEŞİL GİBİDİR....FLAŞLI VE FLAŞSIZ RESİMLER VARDIR...

2 ADET YAN FON VE 1 ADET ÜSTTE FON....TOPLAM 3 FON....

ölçüler yan fon...eni *81 cm boyu 2.80 cm...üst fon 3.84 cm....

Maalesef verildi canım....Beni takibi bırakırsan böööle olur işte.. Bordo eşofmanı incele, ölçüsünü yazmıştım...Bence o uyar Eren'e....Başka eşofman şu anda kalmadı...

Siyah ayakkabımız 19 tl.......Sıfır ayarındadır...Düşünenler beklerim 2015 'in ilk günü ilk indirim
36 no olup mezuniyet ayakkabımızdır ve 2 kez giyilmiştir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…