Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

fonlar ne kadar canım
fonları dün bir arkadaşla anlaştım canım... pazartesi yolluycam bir aksilik olmazsa....farklı bir durum olursa görüşelim canım....bir de beni takibe al istersen kaçırma ürünleri, mezuniyet elbisesi de kaçtı bak.....daha önce alışverişimiz olmuştu zaten seninle....

12 Gezer panduf
122 Takım elbise( ceket-pantolon-gömlek)
43 Yeşil sweat (seyrandan)
42 Bordo sweat (seyrandan)
16 Bordo eşofman waikiki
14 Waikiki kot pantolon
116 Barbie ayna
113 Barbie şemsiye
83 Dısney albümü
107 Ütü masası
108 Işıklı ütü
Barbie bebeklerimiz, yedek kıyafetleri ve çantası
El yazılı 7 kitap

buse67zeynep arkadaşıma gönderilecektir.....

Güncelleme yapılacaktır...kalanları ve yenileri ekleyeceğim....takipte olun derim...Ayrıca 5-6 yaş kız paketi (kıyafet ve oyuncak karışık isterseniz öyle ya da sadece kıyafet ..talebe göre ) yapacağım çok uyguna....ev boşalsın biraz

126- Krinkıl tül ve saten güneşlik ( 1 adet cam petek üstü - 1 adet balkon kapısı uzun-1 adet beyaz güneşlik)
Düşünürseniz görüşelim.....

büyük tül 3.25 cm x 1.95 cm

Balkon kapısına olan tül..... 83 cm x 2.60 cm
Beyaz güneşlik.....1.87 cm x 1.94 cm

Yarın okullar tatillll ben böyle çocuklar böyle ...................
kargolarım da var bakalım netçez....

onada göz diktim dermişim ama yazın evde dekarosyon değişikliği yapacam çocuk odası iptal yani

İyi geceler bjk li ürünler duruyormu
iyi geceler...bjk urunlerinden telefon duruyor, digerleri verildi.buraya henuz koyamadigim ici polarli kapusonlu fermuarli yelek var, bir de kisa kollu tisort var....6 yas civari zannedersem( an itibariyle elektrikler ve internet gitti bakamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…