Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

Tüh ya bir süredir hiç bakamadım telefon değilde kıyafet istiyordum kalanları n resmini koyarsanız sevinirim

126- Krinkıl tül ve saten güneşlik ( 1 adet cam petek üstü - 1 adet balkon kapısı uzun-1 adet beyaz güneşlik)
Düşünürseniz hepsi 25 tl.oldu
bu fiyata kaçmaz.....

büyük tül 3.25 cm x 1.95 cm

balkon kapısı tülü 83 cmx2.60 cm

güneşlik 1.87cm x 1.94 cm
ÜÇÜ 25 TL.....KRİNKIL TÜLLER

127-Hotwells araba renk değiştiren model..... Muslukta suyun altında renk değiştiriyor....Küçükken bizim için zevkli dakikalardı....Eh su faturası da birazcık farkediyor tabiii Ama oğlunuzun aldığı hazzın yanında lafı olmaz......
ölçü..8 cm x3 cm
daha var elimde düşünenler varsa ekleyeceğim....demir arabalar da mevcut....fırsat bulduğumda eklenecektir....

Son düzenleme:
Yakında kalanlar gncellenecek ve yeni demir arabalar , beanz oyuncakları eklenecektir....

Hotwheels ve diğer arabalar ile ilgileniyorum(eğer satılmamışsa eski sayfalardaki itfaiye kamyon, otobüs, ambulans ve diğerleri ile de) bana dönüş yapabilirmisiniz?

Hotwheels ve diğer arabalar ile ilgileniyorum(eğer satılmamışsa eski sayfalardaki itfaiye kamyon, otobüs, ambulans ve diğerleri ile de) bana dönüş yapabilirmisiniz?
Merhabalar...Eskilerden resmini koyduklarımdan 1 tane kaldı , diğerleri verildi Dönüş yapacağım birazdan size

127-Hotwells renk değiştiren araba
105-Lego
121-Füme rengi demir araba
120-Ambulans
119-Turuncu minübüs
25-Kaliteli malzemeden plastik araba
57-Motor............ayrılmıştır....

CİBİNLİK 49 tl... hadi bayanlar prenses yataklarına çilek mobilyadan harika bir cibinlik...yenisi maalesef 129.90 tl...sitesinde...

HOTWELLS ARABALAR....

6 adet hotwells araba eklenecektir... 4 adedi renk değiştiriyor....

Cibinlik kızlarınızın yataklarına süper kullanışlı ve görsel olarak muhteşem.....

Ben de 48 tl... Çilek mobilyada 129 tl

Kalanlar ve yeni arabalarla birlikte en kısa zamanda güncelleme yapılacaktır.....

EVEEEET HAYIRLI CUMALAR DİYEREK, BEKLENEN ARABALARI YAVAŞ YAVAŞ EKLEYELİM....
Arabaların hepsi kalitelidir.. Çoğu demir arabadır...Arabaları bakacak arkadaşlara ve bana kolay gelsin
Arabaları kendi arasında numaralandıracağım çünkü eski konudan araba kalmadı :)
Çekimleri gece yaptığımdan flaş yeterli gelmemiş olabilir.. Beğendiklerinizi ayrıntılı foto isteyebilirsiniz.....

Fiyatlarım makuldür...Toplu alınca tabii ki indirim yapıyorum...Alışveriş yapanlar tanır beni....

GÖZLÜ ARABALAR......... Adedi 4 tl. ölçüleri hepsi aşağı yukarı *12 cm *6.5 cm

1- Turuncu üstü açık gözlü araba

2-Sarı kamyon gözlü araba

3-Mavi gözlü polis arabası

4-Mavi gözlü yarış araba

5-Sarı school bus(okul otobüsü) gözlü araba

6- Mavi uçak gözlü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…