• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargo gönderimi

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
Herkese mutlu pazarlar...
Evden solingen bıcakları satışına başladım. İnstagram hesabı açınca şehir dışı sipariş aldım. İstanbul mersin arası...
Yarın kargoya vereceğim ama ilk işim olduğu için hiç bir fikrim yok, nelere dikkat etmem gerekiyor
Firmalar arasında fark var mı?

Tecrübeli arkadaşlardan akıl bekliyorum

Son düzenleme:
Kargo ile anlaşma sağlayın bence yoksa her iki taraf için de çok fiyat çıkar. Karşı taraf öderse almak istemeyebilir siz öderseniz zarar edersiniz.

Kargo ile anlaşma sağlayın bence yoksa her iki taraf için de çok fiyat çıkar. Karşı taraf öderse almak istemeyebilir siz öderseniz zarar edersiniz.
Çok doğru söylüyorsunuz...🤗
Alıcı kargo ödemesi istemez ki ben olsam bende istemem
Bıçak olduğu için 50 100 TL lik alımlar olacaktır. Kargo anlaşmalarında aylık gönderim sayısı önemli acaba neye göre anlaşma yapılıyor?
Karışık sordum galiba inşallah derdimi anlatabilmişimdir. :olamaz:

Evden solingen bıcakları satışına başladım. İnstagram hesabı açınca şehir dışı sipariş aldım. İstanbul mersin arası...
Yarın kargoya vereceğim ama ilk işim olduğu için hiç bir fikrim yok, nelere dikkat etmem gerekiyor

Sorunuza cvp veremiycm bilmiyorum çünkü😏 işiniz hayırlı bereketli olsun nasıl başladınız hemen satışa bende çocuk kıyafeti getirttim satış yapmak istiyorum ama hiç sipariş almadim 😒 eşimde satamycami dusunuyo hergun sorup duruyo sattinmi fln diye

Sorunuza cvp veremiycm bilmiyorum çünkü😏 işiniz hayırlı bereketli olsun nasıl başladınız hemen satışa bende çocuk kıyafeti getirttim satış yapmak istiyorum ama hiç sipariş almadim 😒 eşimde satamycami dusunuyo hergun sorup duruyo sattinmi fln diye
Sizinde bol satışlarınız olsun inşallah...
Hemen ümidinizi kaybetmeyin, zamanla olacak işler bunlar benim de hemen olmadı zaten şimdi ise küçük küçük miktarlar ama müşteri müşteriyi çeker düşüncesiyle uğraşıyorum.
İnstagram da sürekli paylaşım yapın takipçisi çok olan tanıdıklarınız paylaşmasını sağlayın
Bu İnternet müşterilerim komşumun sayfasında paylaşmasıyla oldu şimdilik öğrendiklerim bunlar bol bol müşterileriniz olsun da eşiniz mahcup olsun inşallah..
Negatif enerji vermesine izin vermeyin

Sizinde bol satışlarınız olsun inşallah...
Hemen ümidinizi kaybetmeyin, zamanla olacak işler bunlar benim de hemen olmadı zaten şimdi ise küçük küçük miktarlar ama müşteri müşteriyi çeker düşüncesiyle uğraşıyorum.
İnstagram da sürekli paylaşım yapın takipçisi çok olan tanıdıklarınız paylaşmasını sağlayın
Bu İnternet müşterilerim komşumun sayfasında paylaşmasıyla oldu şimdilik öğrendiklerim bunlar bol bol müşterileriniz olsun da eşiniz mahcup olsun inşallah..
Negatif enerji vermesine izin vermeyin
Teşekkür ederim 🙂 başta çok heveslenmistim sonrada sadece ailem dışında alan olmadığı için hevesim kırıldı... insanoğlu işte biranda olsn istiyo inşallah sizinde benimde çok müşterimiz olur🤗😉

Bugün gönderdim ve çok pahalıymış İstanbul dan mersin 'e dosyanın içinde ürün 25 TL ye gidiyormuş çok pahalı ya....
Evden satış yapanlar bana akıl verin nasıl ucuza gönderim yapabilirim var mı bunun bir yolu

Merhabalar H HosNeva kıyafet satış işiniz nasıl gidiyor inşallah iyidir
Koydunuz mu bilmiyorum ama Facebooktaki marcetplace satış sayfasına koyun ürünlerinizi... Oralardan ciddi anlamda dönüş oluyor

Merhabalar H HosNeva kıyafet satış işiniz nasıl gidiyor inşallah iyidir
Koydunuz mu bilmiyorum ama Facebooktaki marcetplace satış sayfasına koyun ürünlerinizi... Oralardan ciddi anlamda dönüş oluyor
[/QUOT
unutmayıp sorduğunuz için teşekkür ederim getirttim ama dört takım sipariş etmistim zaten biri gelmedi diğer takımlardanda sağolsun bı takım eşimin kardesi bı takimda benim kardeşim çocuklarına aldilar 😄 bide arkadaşm ayırtı o kadar yani eşimde sürekli sordu durdu satış nasıl gidiyor fln diye Instagramdan sayfa açtım ama sayısı azdi takipçi artırmak için gruplar fln oluyo ama Instagrama bakıp durmak gerekiyor pek yapamadım...bı tanidiklara geliş fiyatına yakın vereyim dedim sonrada aman normalde almıyolar şimdide alın dite ısrar etmiş gibi olcak bende mahallede. Bı butik vardı onlara verdin geliş fiyatına yani yapamadan bitirdim çok uzun oldu okursanız hakkınızi helal edin

Bugün gönderdim ve çok pahalıymış İstanbul dan mersin 'e dosyanın içinde ürün 25 TL ye gidiyormuş çok pahalı ya....
Evden satış yapanlar bana akıl verin nasıl ucuza gönderim yapabilirim var mı bunun bir yolu
Sizin nasıl gidiyor satışlarıniz

Çok doğru söylüyorsunuz...🤗
Alıcı kargo ödemesi istemez ki ben olsam bende istemem
Bıçak olduğu için 50 100 TL lik alımlar olacaktır. Kargo anlaşmalarında aylık gönderim sayısı önemli acaba neye göre anlaşma yapılıyor?
Karışık sordum galiba inşallah derdimi anlatabilmişimdir. :olamaz:
Kargo anlasması için vergi lehvası sartı var.

PTT kargoya sorabilirsiniz o biraz daha uygun diye biliyorum.

BBirde evden iş yaptıgınıza dair maliyeden vergiden muaf kağıdı alabilirsiniz onunla ptt kargo ile anlasma yapabilirsiniz diye biliyorum bunu bir arastırın derim.

İnternet satıslarda normal de vergi var ama yıllık belli bir limit var şuan galiba.O limitin altında olunca vergiye gerek yok galiba

Kargo anlasması için vergi lehvası sartı var.

PTT kargoya sorabilirsiniz o biraz daha uygun diye biliyorum.

BBirde evden iş yaptıgınıza dair maliyeden vergiden muaf kağıdı alabilirsiniz onunla ptt kargo ile anlasma yapabilirsiniz diye biliyorum bunu bir arastırın derim.

İnternet satıslarda normal de vergi var ama yıllık belli bir limit var şuan galiba.O limitin altında olunca vergiye gerek yok galiba
Zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum. Ptt kargo biraz daha yavaş işlese de yüzde elli daha uygunmuş. Buradan öğrendiğim kadarıyla vergi levhası ve şirket kurmak yüklenebileceğim yük değil şimdilik ilerisi de belirsiz döviz kurlarından dolayı...

Zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum. Ptt kargo biraz daha yavaş işlese de yüzde elli daha uygunmuş. Buradan öğrendiğim kadarıyla vergi levhası ve şirket kurmak yüklenebileceğim yük değil şimdilik ilerisi de belirsiz döviz kurlarından dolayı...
Rica ederim ptt kargo ile de cabuk geliyor İstanbul dan mersine ürün gelmişti bana cabuk geldi teslim tarihinde geldi.

Birde şunu gördüm takipçisi çok olan sayfalara ürün yolluyorlar onlarda sayfalarında paylasıyor takipçisi çok olan sayfalarada ürün yolluyabilirsiz reklam karsılıgı 1_2 sayfaya bazı sayfalarda gördüm bende.

Back
X