Kargo derdi

Ben sistemlerini anlamaya çalışıyorum zaten gerçekten
Daha önceki yaşadığım yerde hiç böyle sorunlarım yoktu
Ama buradaki ptt resmen özerk cumhuriyet
Dediğiniz gibi sanırım müşteri gözüyle bakmıyorlar bize
Özel mi devlete mi bağlı çok bilmiyorum ptt
Belki devlete bağlıysa ondan böyle rahat olabilirler
Tüm ptt için demiyorum tabi ki
Ama benim yaşadığım ilçedeki ptt en azından

ptt büyük şehirlerde de kötü.
geçen hafta bir ürün aldım anadolu yakasından avrupa yakasına 8 günde geldi kargo.

Peki ben evimden 5 dk yürüyerek ulaşabiliyorken şubede bana orası uzak her zaman getiremiyoruz demesi kaç puan?
Seninki yine kıta değiştirmiş

ya gelmeyen kargoyu almak için ptt ye gittiğimde bana kargo dağıtımı yapan kişinin kargo kamyonuyla eve gittiğini kargoların kamyonda kaldığını söylemişlikleri bile var

Ayy lanet neler çektim hemde istanbul un göbeğinde adamlar kargoyu getirmeden evde yoktunuz diyorlardı sürekli komik olan evde olsamda olmasamda site güvenliği bakıp alıyor. Şimdi küçük bir ilçedeyim adamlar her seferinde arıyor kapıda hiçbir sorun yaşamıyorum artık şaka gibi

Ben de küçük ilçedeyim
Bizimki nşye işkence?

Büyük yer olsa gerçekyen yetişmedi bulamadı diyeceğim
Ama sen anlarısn bak beni
İlçelerde olur ya mesrla ilk yapılan apartmanı herkes bilir en büyük apartmanı herkes bilir filan
Dikkat çekici yerlerdir
Adam diyor ki kapı numaran yok ondan bulamadı
Adım gibi eminim kapı numarasımyazsam asıl bulamazdı
Apartman kapı numarasından bahsediyorum
Rvimin değil

Bir de bayıl istersen, belki getirirler

Anlıyorum burada öyle hatta köy gibi sakin bir yer ama en büyük artılarından biri bu oldu resmen adghj İstanbul da iken kaç kere şubeden aldım sayamadım üstüne iç çamaşırı almışım bı bakıyorum açılmış bakılmış ürünleri sanki yerde sürükleyerek getirir gibi kırık ezık büzük paketler elime ulaşıyordu bir kere iyi parlamıştım kargocuya

Seninki medeni yermiş demek ki
Bizimkiler bi de üstüne azarlıyor

Getireceklerse bayılabilirim de
Ama nerden haberleri olacak?
Kargoyu almaya gittiğinde bayılacaksın

Şaka bir yana da malesef ben şehir merkezinde bile PTT ile şu bekletme olayını çok kez yaşadım, 10 gün bekletme sonrası kendim gidip alayım bari dedim. Bu seferde bulamayız henüz dağıtım sırası gelmemiş dediler, bidaha eve döndüm. Genel müdürlüğe falan çok şikayet gitti o dönem. Şimdi 2 günde getiriyorlar, daha dün geldi kargom

Allahtan bizim güvenlik alıyor
Eve geldik bulamadık sorunu olmuyor
Ama gerçekten PTT ye düşmesin kargo düşerse bay halimize
En iyisi şikayet etmek o da işe yararsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…