Ben sistemlerini anlamaya çalışıyorum zaten gerçektenKargonuz şubede unutulmuştur. Oluyor böyle şeyler. Ben haksızsınız kesinlikle demiyorum. Son derece haklısınız. Ama işte PTT'nin kendi sistemi çok kötü olduğu için çürükleri de ayıklayamıyor. Şikayet etseniz de bir karşılığı olmuyor. Sadece kargo olarak düşünmeyin postayı da aynı kişi dağıtıyordur. O postaların da ayrı ayrı evlere verilmesi gerekiyor vs. PTT kendi de biliyor.
Ayrı bir odada duran arkadaşlar oradan çıkmaz işte. Sizin bölgeye bakan da bir kşi vardır. Bir kişiye 5-6 tane mahalle veriyorlar bakın sokak değil. PTT'nin kafa müşteri memnuniyeti odaklı değil, işler bir şekilde yürüsün odaklı çalışıyor. Dediğim gibi siz haklısınız ama şikayet etseniz de çözümü olmaz. Bunu anlatmaya çalışıyorum, olanı savunmuyorum yanlış anlamayın.
Zile alerjisi olabilirKapıda mı beklesem napsam şimdi
Ya acaba zili çalmayı bilmiyor olabilir mi kargocu?
Bilmiyorum ne travması var kapıylaZile alerjisi olabilir
Belki otomatın zııııng sesinden korkuyordur
İllaki bi fobileri var bu kapıya gelmeyenlerin
Peki ben evimden 5 dk yürüyerek ulaşabiliyorken şubede bana orası uzak her zaman getiremiyoruz demesi kaç puan?ptt büyük şehirlerde de kötü.
geçen hafta bir ürün aldım anadolu yakasından avrupa yakasına 8 günde geldi kargo.
Peki ben evimden 5 dk yürüyerek ulaşabiliyorken şubede bana orası uzak her zaman getiremiyoruz demesi kaç puan?
Seninki yine kıta değiştirmiş
Tripli komşu gibi aynıBilmiyorum ne travması var kapıyla
Korkumdan şimdi mutfağın kapısı açık yemekmyapacağım
Sonra geldim duymadın filan der yinr diye
Moralim bozuluyorya gelmeyen kargoyu almak için ptt ye gittiğimde bana kargo dağıtımı yapan kişinin kargo kamyonuyla eve gittiğini kargoların kamyonda kaldığını söylemişlikleri bile var
Ama kitap nasıl alacağım?Sikayet et ise yaramazsa bence internetten bisey alma
Ben de küçük ilçedeyimAyy lanet neler çektim hemde istanbul un göbeğinde adamlar kargoyu getirmeden evde yoktunuz diyorlardı sürekli komik olan evde olsamda olmasamda site güvenliği bakıp alıyor. Şimdi küçük bir ilçedeyim adamlar her seferinde arıyor kapıda hiçbir sorun yaşamıyorum artık şaka gibi
Bir de bayıl istersen, belki getirirlerBu sorunun bi çözümü olduğuna inanmıyorum aslında ama sanırım dertleşmezsem de çatlayacağım en son
Küçücük ufacık bir ilçede yaşıyorum
İlçenin küçüklüğünden olsa gerek herkes kendi kuralını koymuş onu uyguluyor
Medeniyet uğramamış henüz buraya
Ne zaman internetten bi şey alsam kargo işi işkenceye dönüyor benim için
Bugün artık sinirimden oturdum ağladım (belki de ön lohusayım bilmiyorum)
Son zamanlarda yaşadıklarımı anlatmak istiyorum
Kargo ismi veriliyor mu bilmiyorum ama vereyim de sonra inşallah beni dava filan ederler
Birbirimizle muhattap oluruz en sonunda
-Ptt kargo yaşadığım yerde resmen özerkliğini ilan etmiş
Daha önce kar yağdı ben mi getireceğim kargoyu mu demediler, teslim etmedikleri halde teslim etmiş gösterip teslimatı mı uzatmadılar
Neler yaptılar neler
Son kargomda da en az 1 hafta kargomu şubede beklettiler ve hiçbir kargo hareketi de olmadı internette
Ben herhalde taşıyan arabaya bi şey oldu dedim
Sonradan öğrendim ki şubede bekletiyorlarmış
Müşteri hizmetleri de bahane olarak bina numarası yazmadığım için bulamadılar dedi
İlçe küçük, evimizin olduğu bina tanınan bir bina, adres daha önce kargo getirdikleri adres
He tamam dedim geçtim mecbur gittim aldım
-Ups kargo buraya sadece bir gün geliyor diye kargo beklediğim süre boyunca evden çıkmadım mağdur olmasınlar diye
Onlar da sözde 2 gün gelmiş ben evde yokmuşum
İadeye düşünce öğrendim ben bunu
Sonra yine biz il merkezine gidip kendimiz aldık
- Yurtiçi kargo yine evde olduğum halde bugün zile basmış açmamışım aşağıdan
Zil çalışmıyorsa ne yapayım dedi adam
Ama herkese çalışan zil bi bugün kargocuya çalışmadı herhalde
Şikayet etsem bunun kanıtı da olmaz
Yine saf saf gidip kargoyu şubeden alacağım
Artık böyle yakamı bağrımı yırtmak istiyorum gerçekten
İnsanlar kolaylık olsun diye internetten sipariş verir
Bana da işkence oldu bu iş
Bu ürünleri zaten gidip alasım olsa mağazasından alırım ben
Sürekli şubeden alacaksam internetten almanın ne olayı kalıyor?
Yaşadığım minicik ilçede aksi gibi istediğim her ürün de yok
Pahalı ucuz demeyip alamıyorum da
Valla sinir bastı yine bugün beni
Getireceklerse bayılabilirim deBir de bayıl istersen, belki getirirler
Anlıyorum burada öyle hatta köy gibi sakin bir yer ama en büyük artılarından biri bu oldu resmen adghj İstanbul da iken kaç kere şubeden aldım sayamadım üstüne iç çamaşırı almışım bı bakıyorum açılmış bakılmışBen de küçük ilçedeyim
Bizimki nşye işkence?
Büyük yer olsa gerçekyen yetişmedi bulamadı diyeceğim
Ama sen anlarısn bak beni
İlçelerde olur ya mesrla ilk yapılan apartmanı herkes bilir en büyük apartmanı herkes bilir filan
Dikkat çekici yerlerdir
Adam diyor ki kapı numaran yok ondan bulamadı
Adım gibi eminim kapı numarasımyazsam asıl bulamazdı
Apartman kapı numarasından bahsediyorum
Rvimin değil
Seninki medeni yermiş demek kiAnlıyorum burada öyle hatta köy gibi sakin bir yer ama en büyük artılarından biri bu oldu resmen adghj İstanbul da iken kaç kere şubeden aldım sayamadım üstüne iç çamaşırı almışım bı bakıyorum açılmış bakılmışürünleri sanki yerde sürükleyerek getirir gibi kırık ezık büzük paketler elime ulaşıyordu bir kere iyi parlamıştım kargocuya
Sinirlenince çirkefe bağlıyorum belki korktuklarından gıkları çıkmıyor afhjkSeninki medeni yermiş demek ki
Bizimkiler bi de üstüne azarlıyor
Kargoyu almaya gittiğinde bayılacaksınGetireceklerse bayılabilirim de
Ama nerden haberleri olacak?