benim bu ay 1 yasını bitircek bi oğlum war, halen emziriyorum. ikinci çocuk oğlum 3,5-4 yasındayken dogsun dıorum.. yasımda 31 olcak bi kaç ay sonra. 3,5-4 yaş aralıgının ne gıbı guzellıklerı ve zorlukları var ? bi tavsiyeniz olur mu bana ?
benim çocuklarım arası 11 yaş felan. kızım bana oğlumun bakımında çoook yardımcı oldu, şimdide hala öyle. benim işim olduğu zaman kimi oynatıyor, kimi uyutuyor. buda bana çok yarıyor.
Ben de 3 YAŞ diyenlerdenim. Hatta şu an hamileyim ve oğlum doğduğunda -ilk oğlum tam 3 Yaşında olacak. Yani aynı ay doğum tarihleri özellikle erkek Olmasını çok istemiştim. Birbirlerine destek olurlar diye Allah kalbime göre verdi
Arkadaşlar çoğunluk yorumlar hep çocuklara göre. Yani "aralarında 2-3 yaş olsun arkadaş gibi olurlar" ya da "çocuğun psikolojisi açısından 3 yaş daha iyi" gibi... peki annenin psikolojisi nolacak? Anne psikolojisi açısından çocukların arası kaç yaş olmalı? Ben 5 yaş filan fark olsun diye düşünüyorum. Tabi şu an yeni bebeği olan biri olarak yazıyorum. Belki ilerde fikrim değişir...