Kardeşinizin cinsel yöneliminin farkli olduğunu farketseniz ne yapardınız?

Sen o dediğin Yozgat, kayseri Urfali konyalilara kurban ol, asıl sizin gibi bu durumu normallestiren insanlar yüzünden toplumda ne kızlarımız kız gibi ne erkeklerimiz erkek gibi daha da msj ma altı yapmayın benim senin gibilerle tartışmaya üslup um yetersiz kalıyor çünkü böyle rahat konuştuğuna göre çoluk çocuğun yok kim ister ki çocuğu gelip desin ki Anne ben kendimi farklı hisediyorum diye neyse kime neyi anlatiyorum ne desem de senin gibi sığ ziyniyettekiler anlamaz

Bir şeylere karşı görünmeyeyim derken, olmadık yerlere savruluyor, gereksiz saldırganlık yapıyor insanlar. Konu sahibi gayet güzel açıklamış derdini. Ben böyle kabul etmem, defolsun gitsin dememiş.
Cinsiyet değiştirme süreçleri, psikiyatrik deneyler vb şeyleri okuduğumuzda, izlediğimizde 18 yaşın gayette ergenlik olduğunu, bazen bu tür şeylerin değişik deneyimler tatma, topluma aykırı görünme gibi dürtülerle başladığını görürüz.
Küçük yaşta yetersiz teşhislerle hormon tedavileriyle hayatları berbat olan, pişmanlık duyan insanlar var.
Yani karışık bir konu. Bunlara rağmen fikir sorulduğunda bile insanları yaftalamak, taraf olmaya zorlamak çok garip geliyor bana. Çocuğum ya da kardeşimin başına gelse ben de çok endişelenir, ne yapacağımı bilemezdim, destek, fikir isterdim. Tavsiyem yok malesef sadece benzer konularda ortaya çıkan bu tavır beni inanılmaz rahatsız ediyor.

Bence kardesinizle konuşun. Fakat hesap sorma tarzında değil. Özellikle odasinda bulduğunuz özel şeylerden, sebzeden vs asla bahsetmeyin. Öfkelenir çok utanır. Sadece "bazı hareketlerinden vs acaba mi diye düşündüm yinede konuşmak istedim ablacım" tarzında konuşun. Asla yargılamayın. Maalesef ailenizin psikolojisini kardeşinizi ne kdr düşünseniz bile ki anlıyorum sizi duyarli düşüncelisiniz,fakat böyle bir durum er yada geç açığa çıkacak bir o kadar da kardesiniz ve aileniz etkilenecek. Tr deyiz. Avrupada vs değiliz. Ülkemizi ve Türk aile yapısını düşününce birde akrabası vs ister istemez yadirgayip laf atanlar olacak. Gerek arkadaş çevresinde de. Siz sadece anlayışlı konusup acilabilicegi ablası olarak yaninda olun. Ötesi zaten elinizden gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…