• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

bugün alışveriş merkezinde bir bayanla tanıştım.koç ve ulusoy firması rica edilirse ücretsiz götürüyormuş aklınızda olsun.

17.11.2009 - 16:48 - Şu ana kadar 70967 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6804 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 11.

kızlar bende seçmek istiyorum ama şuan çalışmıyorum ki sadece mektup için kardeş seçsem olmaz değil mi neler yapılması gerekiyor bende ekardeş seçmek isterim?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende seçmek istiyorum ama şuan çalışmıyorum ki sadece mektup için kardeş seçsem olmaz değil mi neler yapılması gerekiyor bende ekardeş seçmek isterim?

B Ü Y Ü K A İ L E M İ Z E H O Ş G E L D İ N İ Z ...

Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın. Üşümesinler… 28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz... Hediyelerinizi abartmayın. Bir defter, bir kalem, bir mektup dünyalara bedel... Kardeşlerinizle destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... En büyük desteğiniz sevginizdir. Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kişiliklerini geliştirin... Alacağınız cevap mektupları sizin de dünyanızı değiştirecektir. Bu mutluluğu yaşayın ve görün. Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun. CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY

A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N

http://www.kardesinisec.com/

19.11.2009 - 20:16 - Şu ana kadar 70982 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6956 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

Ben İlayda Kılıç , Ankara'da üniversite öğrencisiyim son sınıftayım.Bugün bir arkadaşım sayesinde bu siteden haberdar oldum ve Şanlıurfa'dan Adem Güneş adlı bir kardeşime okul hayatında ablalık yapabilme şansını yakaladım.Duyarlılığınız ve bize bu fırsatı sınduğunuz için size bir teşekkür mesajı yollamak istedim.Ne kadar farkında olmasakta bizimde onlara en az onların bize ihtiyaç duydukları kadar ihtiyacımız var.Tekrar teşekkürler.

24.11.2009 - 12:13 - Şu ana kadar 71020 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7032 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 3.

nigdeden Songül Üner i kardeşim olarak sectim bilgilerimi doldurdum fakat onay maili gelmiyor kaç saattir,olmamıstır diye düşünüp tekrar seçtim ve yine gelmedi onay maili, ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz??fisfisfis

Arkadaşlar,

sitede görüp kardeşş seçtim.Sonra okulu aradım Ebruli hn. öğrencimiz bizden ayrldı dedi. Sonra başka bir kardeş seçtim. Ebruli hn. öğrencimiz kayıtlı ama ailesi aldı sanırım okutmuyor dedi. Günlerce iletişim bilgileri verilen öğretmenler ile görüştüm ama olmadı, olmadı...

Sistemi kullanmayı mı bilmiyorum yoksa talihsizlik mi anlamadım. Bilginiz olması adına da paylaşmak istedim.

Sevgilerimle,

kızlar mrb fikirlerinize ihtiyacım var
bende batmandan bi kardeş edinmiştim 2 yıl önce gayet güzeldi ilk zamanlar mektuplaşıyorduk istedikleri olunca yolluyordum ancak son zamanlar gerçekten canım sıkılmaya başladı seçtgm kardeş daha küçk oldugundan ablası telefnda konuşyordu.artıık kardeşinden geçti kendi için istemeye başladı topuklu ayakkabı dedi aldım yolladım eşya dedi yolladım ama en son telefn istedi hemde kameralı olcakmış yine bu neyse hadi görmş özenmiştir dicem ama mektup olayı yok artık hep telefndan iletişim kuruyoruz ben onların yalnz olmadıklarını göstermek için mektuplaşmayı paylşmayı ögrnsnler die o olaya başladım ama hep cep telefonu var ortada ister istemez sogudum aramıyorum artık başka ne çocuklar vardır nelere muhtaç kendimi kullanılmış gibi hissediyorum son zamanlarda sizce abartıyormuyum yoksa başka bi kardeşmi seçmeliyim ihtiyacı olan

bende batmandan bi kardeş edinmiştim 2 yıl önce gayet güzeldi ilk zamanlar mektuplaşıyorduk istedikleri olunca yolluyordum ancak son zamanlar gerçekten canım sıkılmaya başladı seçtgm kardeş daha küçk oldugundan ablası telefnda konuşyordu.artıık kardeşinden geçti kendi için istemeye başladı topuklu ayakkabı dedi aldım yolladım eşya dedi yolladım ama en son telefn istedi hemde kameralı olcakmış yine bu neyse hadi görmş özenmiştir dicem ama mektup olayı yok artık hep telefndan iletişim kuruyoruz ben onların yalnz olmadıklarını göstermek için mektuplaşmayı paylşmayı ögrnsnler die o olaya başladım ama hep cep telefonu var ortada ister istemez sogudum aramıyorum artık başka ne çocuklar vardır nelere muhtaç kendimi kullanılmış gibi hissediyorum son zamanlarda sizce abartıyormuyum yoksa başka bi kardeşmi seçmeliyim ihtiyacı olan

Başka kardeş seç,ya da sadece kardeşinle konuş

B Ü Y Ü K A İ L E M İ Z E H O Ş G E L D İ N İ Z ...

Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın. Üşümesinler… 28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz... Hediyelerinizi abartmayın. Bir defter, bir kalem, bir mektup dünyalara bedel... Kardeşlerinizle destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... En büyük desteğiniz sevginizdir. Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kişiliklerini geliştirin... Alacağınız cevap mektupları sizin de dünyanızı değiştirecektir. Bu mutluluğu yaşayın ve görün. Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun. CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY

06.12.2009 - 18:58 - Şu ana kadar 71133 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7133 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 8.

Başka kardeş seç,ya da sadece kardeşinle konuş

sadece kardeşinle konuş derkn ben sizden emir alcak deilim ayrıca burda bi fikir danıştım ama siz fikir yürütmek aklınızı yormak yerine sanki benim suçummuş gibi konuşuyorsunz bide emir verir gibi o çocuklkar için uğraşmak tabiiki güzel şey ikimizinde yaptığı farklı deil ama buraya anlattıgım çocuk için hadi ya öylemi bak böyle yapabilirsin deseniz daha az düşkün oldugunuzu anlamazdık tamam yazdıgınızdan anladık çok düşkünsünüz istediğinizde buydu zaten..!

[COLOR="Red"]B Ü Y Ü K A ı L E M ı Z E H O Ş G E L D ı N ı Z ...

Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın. Üşümesinler… 28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz... Hediyelerinizi abartmayın. Bir defter, bir kalem, bir mektup dünyalara bedel... Kardeşlerinizle destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... En büyük desteğiniz sevginizdir. Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HıÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kişiliklerini geliştirin... Alacağınız cevap mektupları sizin de dünyanızı değiştirecektir. Bu mutluluğu yaşayın ve görün. Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun. CENGıZ TÜNAY - ALı TÜNAY

[/COLOR] KARDEŞıNı SEÇTEN ALINTI
http://www.kardesinisec.com/

07.12.2009 - 18:30 - Şu ana kadar 71137 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7133 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 7.

sadece kardeşinle konuş derkn ben sizden emir alcak deilim ayrıca burda bi fikir danıştım ama siz fikir yürütmek aklınızı yormak yerine sanki benim suçummuş gibi konuşuyorsunz bide emir verir gibi o çocuklkar için uğraşmak tabiiki güzel şey ikimizinde yaptığı farklı deil ama buraya anlattıgım çocuk için hadi ya öylemi bak böyle yapabilirsin deseniz daha az düşkün oldugunuzu anlamazdık tamam yazdıgınızdan anladık çok düşkünsünüz istediğinizde buydu zaten..!

bu ne hiddet ,ben de olsam sana aynı cevabı veriridim,bunda emir falan yok ki.ayıp ettin arkadaşa bence.

Back