Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün alışveriş merkezinde bir bayanla tanıştım.koç ve ulusoy firması rica edilirse ücretsiz götürüyormuş aklınızda olsun.
kızlar bende seçmek istiyorum ama şuan çalışmıyorum ki sadece mektup için kardeş seçsem olmaz değil mi neler yapılması gerekiyor bende ekardeş seçmek isterim?
kızlar mrb fikirlerinize ihtiyacım var
bende batmandan bi kardeş edinmiştim 2 yıl önce gayet güzeldi ilk zamanlar mektuplaşıyorduk istedikleri olunca yolluyordum ancak son zamanlar gerçekten canım sıkılmaya başladı seçtgm kardeş daha küçk oldugundan ablası telefnda konuşyordu.artıık kardeşinden geçti kendi için istemeye başladı topuklu ayakkabı dedi aldım yolladım eşya dedi yolladım ama en son telefn istedi hemde kameralı olcakmış yine bu neyse hadi görmş özenmiştir dicem ama mektup olayı yok artık hep telefndan iletişim kuruyoruz ben onların yalnz olmadıklarını göstermek için mektuplaşmayı paylşmayı ögrnsnler die o olaya başladım ama hep cep telefonu var ortada ister istemez sogudum aramıyorum artık başka ne çocuklar vardır nelere muhtaç kendimi kullanılmış gibi hissediyorum son zamanlarda sizce abartıyormuyum yoksa başka bi kardeşmi seçmeliyim ihtiyacı olan
Başka kardeş seç,ya da sadece kardeşinle konuş
kızlar mrb fikirlerinize ihtiyacım var
bende batmandan bi kardeş edinmiştim 2 yıl önce gayet güzeldi ilk zamanlar mektuplaşıyorduk istedikleri olunca yolluyordum ancak son zamanlar gerçekten canım sıkılmaya başladı seçtgm kardeş daha küçk oldugundan ablası telefnda konuşyordu.artıık kardeşinden geçti kendi için istemeye başladı topuklu ayakkabı dedi aldım yolladım eşya dedi yolladım ama en son telefn istedi hemde kameralı olcakmış yine bu neyse hadi görmş özenmiştir dicem ama mektup olayı yok artık hep telefndan iletişim kuruyoruz ben onların yalnz olmadıklarını göstermek için mektuplaşmayı paylşmayı ögrnsnler die o olaya başladım ama hep cep telefonu var ortada ister istemez sogudum aramıyorum artık başka ne çocuklar vardır nelere muhtaç kendimi kullanılmış gibi hissediyorum son zamanlarda sizce abartıyormuyum yoksa başka bi kardeşmi seçmeliyim ihtiyacı olan
sadece kardeşinle konuş derkn ben sizden emir alcak deilim ayrıca burda bi fikir danıştım ama siz fikir yürütmek aklınızı yormak yerine sanki benim suçummuş gibi konuşuyorsunz bide emir verir gibi o çocuklkar için uğraşmak tabiiki güzel şey ikimizinde yaptığı farklı deil ama buraya anlattıgım çocuk için hadi ya öylemi bak böyle yapabilirsin deseniz daha az düşkün oldugunuzu anlamazdık tamam yazdıgınızdan anladık çok düşkünsünüz istediğinizde buydu zaten..!