Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün facebook da paylaştı bi arkadaşım bu linki,hemen girdim,inceledim...
o kadar mutlu oldum ki,hiç tereddüt etmeden bi kardeş edindim kendime,önceden bi burak'ımız vardı evde,artık benim 2burak'ım var...
ve sırf benim bildiğim,haberini aldığım 5 arkadaşım daha kardeş edindi...
facebook'un inandığım tek faydalı yönü oldu...!
ilk fırsatta yolluyorum mektubumu...!
çok haklısınız,ben düşünemezdimm
öyle yapıyım bende...
bende sımdı secıyorum kardesımı cok mutluyum herkesdende yardım ıstıyorum sımdı kıtap konusunda kıtap yollamayı dusunuyorum okula
aramıza hoşgeldin seni yürekten kutluyorumkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktannasıl yardımcı olmamı istersin?
Okulu arayıp,öğretmenle görüştün mü?
Kardeşin için öğretmenden bilgi aldın mı?
Bunlar hakkında bilgi almanı öneririm.Ayrıca mektup ypllarken kendi adresini yazıp pul yapıştırdığın zarf koyarsan kardeşinin sana mektup yollamsı daha kolay olura.s
soruların olursa seve seve yanıtlarıma.sa.s.
yarın arıycam ılk ısım okulu aramak aksam saatınde sectım kardesımı sımdı facedende sureklı arkadaslarıma bıldırıyorum sıteyı umarım faydamız dokunur yarın bılgı alıcagım kardesım hakkında sımdı herkesden kullanmadıgı kıtapları topluyorum bır kargo sırketı ıle anlasıp yollıycam hepsını okula sız ne gıbı yardımlar yapıyorsunuz bılgı verırmısınız
Postaneden yollamak çok ucuz kargo pahalı oluyor.Kitap defter,giysi vb.Öğretmen ile görüşünce kardeşiniz hakkında size bilgi verecektir,az önce yazdığım gibi adresinizi yazıp pul yapıştırdığınız zarf koyarsanız daha iyi olur.Biz kardeşimize ve onun kardeşlerine kalem defter çanta ufak tefek giysiler yolluyorduk...okulada giysi yolladık ....Kargo ile pahalı oluyordu,postaneden yollamak ucuz telefon edince evden kargoyu alıyor adrese teslim alıyorlar...Kargo her yere gitmiyor.Bizim kardeşimiz Bingöl Adaklı da idi,oraya sadece Perşembe günü Yalnız Aras kargo gidiyordu.
Sağlıkla sevgiyle kalın yaşayacağınız güzel duygulara hoşgeldinizopuyorumnanaktana.s.
ulaşamıyorum ben bu ogretmene ıkı tane cep telefonu numarası yazmıs aradım sabah eşi cıktı obur numarayı soledım onuda ben kullanıyorum dedı okulu arıyorum ordanda ulasamıyorum ne yapmalıyım sımdı ?[/QUOT
eşine tekrar telefon edip okulun telefonunu isteyin onun sınıfından kardeş seçtiğinizi söyleyin,büyük olasılıkla okul numarası yanlış olabilir.a.sa.s.
ulaşamıyorum ben bu ogretmene ıkı tane cep telefonu numarası yazmıs aradım sabah eşi cıktı obur numarayı soledım onuda ben kullanıyorum dedı okulu arıyorum ordanda ulasamıyorum ne yapmalıyım sımdı ?
ulaşamıyorum ben bu ogretmene ıkı tane cep telefonu numarası yazmıs aradım sabah eşi cıktı obur numarayı soledım onuda ben kullanıyorum dedı okulu arıyorum ordanda ulasamıyorum ne yapmalıyım sımdı ?[/QUOT
eşine tekrar telefon edip okulun telefonunu isteyin onun sınıfından kardeş seçtiğinizi söyleyin,büyük olasılıkla okul numarası yanlış olabilir.a.sa.s.
okul numarası cevap verıyor bırseyden haberı olmayan bır bey cıkıyor telefona sonra benı saatlerce bekletıyor ve sonra telefon kapanıyor 3-4 kez aradım boyle CADIARZU
kardes sectıgım kısıyı ıptal ettım başka bır ogrencıyı sectım aradım ogretmenını cokta ılgılı bır ogretmenı var sectıgım kardeş aslında secılıymıs ama o ogrencı ıcınde onlarca kısı aradı sıstemde secılmemıs gozukuyor okula yenı gelen fakat sıteye henuz yazdıramadıgı ogrencıler oldugunu ve kabul etıp etmeyecegımı sordu kabul ettım oda bu hafta yazdırıcakmıs hemen sordu sınıfa kımın ablası yoktu dıye bırını sectı sonra ıhtıyaclarını sordum cok uzaktan gelıyormus yuruyerek bır mont ayarlamıs gelen yardımlardan fakat ayakkabısı kazagı yokmus ve sınıf ıcınde 1.sınıf okuma kıtapları yollıycam bu hafta alıcam inş.işte telefonla konustukdan 1-2 saat sonra bir iş geldı bana ve hemen onaylandı :) yarında yarısını yatırıyor ısı aldıgım kısı odemenın bence kardesımın sansı bu kesınlıkle...yaptıgımız ıyılıkler bıze fazlasıyla gerı donuyor arkadaslar yardım edelım