Kardeşini seç...

gadan alam canısım iyilik meleği,güzel insan,okullar açılsın birlikte bir kız çocuğu seçeriz sana.herşey gönlünce olsun,sevgilerimle iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr.Seni yürekten kutluyorum.kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

22.08.2008 - 23:49 - Şu ana kadar 72895 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1115 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 22.

a.s.kaydirigubbakcemile5canım ablam , hepinizde çok iyisiniz .rica ederim ne demek üstümüzü düşen görevi yerine getircez .allahın izniyle ,hepimiz adına hayırlı ,ugurlu, olsun .saglıcakla kalın iyi sohbetlerŞeniz,

26.08.2008 - 10:22 - Şu ana kadar 72931 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1080 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 2.

bende 1,5 seneyi aşkın bir süresidir gönüllüyüm hayatta hiç tatmadığım duyguları tattım.kahraman maraştan bir kardeş edindim. ailesi bile o kadar mutlu oldular ki babası bile bana teşekkür mektubu yazdı.ağlamamak için kendimi zor tuttum.Allah inşallah herkese bu güzel duyguları tattırır.

27.08.2008 - 09:20 - Şu ana kadar 72940 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1071 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 2.

Günaydın,haklısın yaşanılanları anlatmak mümkün değil,uzaklarda sizin kardeşiniz ve onun ailesi bir bağ oluşuyor....a.s.

28.08.2008 - 22:30 - Şu ana kadar 72968 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1043 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 24.

29.08.2008 - 14:39 - Şu ana kadar 72976 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1035 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 11.

01.09.2008 - 01:25 - Şu ana kadar 73018 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 993 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

Oncelikle size boyle bir site yaptiginiz için tesekkur ediyorum. Sonra sevgili arkadasim Işıl'a beni bu siteden haberdar ettiği için...Sayenizde benim de iki tane kardesim var ve onlarla mektuplaşmaya basladik bile... Eger siteniz olmasaydi Hakkari'de yasayan Gulsun'den Diyarbakir Bismil'de yasayan ve benimle futbol konusmaya bayilan Emrullahtan hiç haberim olmayacakti.

Ben 25 yasinda bir dergide editorluk yapan biriyim. Size once tesekkur etmek istedim sonra yasadiklarimi paylaşmak...Mail listemde bulunan 100den fazla adrese sitenizin adresini yollayarak 'ben kardeslerimi sectim, sira sizde' dedim... Kardesini bulan kardeslerimin listesine soyle bir bakiyorum da hep tanidiklarimin isimleriyle karsilasiyorum...Onlarla elele ayni yolda farkli kardesler için yuremek bir yandan yuregimi çok mutlu ederken, bir yandan da dostluk anlaminda ne kadar dogru secimler yapmiş oldugumu gormek gururlandiriyor beni....Tesekkur ederim size, boyle bir site kurdugunuz için, arkadaslarimdan, dostlarimdan bir kez daha emin olmami sagladiginiz için ama en onemlisi beni kardeslerime kavusturdugunuz için...Yureginize saglik...sevgiler

Funda Afsar

Mardinde doğum günümü kutladilarMardinde doğum günümü kutladilarMardinde doğum günümü kutladilar

Merhaba
Bes kardestik ve yoksulduk .Ortaokulda iken bir gun ogretmenlerimden biri rengi solmus adeta yirtilmis ayakkabimi gordu ve ondan sonra okul aile birliginin yoksul ogrenciler icin yaptigi yardimdan faydalandim. Rengini begenmesem de mantom vardi, ayakkabim vardi .Sonra yatili ogretmen okulunda okudum ...Bazen eziklik duydum ...Simdilerde zengin degilim ama cocuklarimi yirtik ayakkabi ile gezdirmek istemiyorum.Kardesini sec `in yarattigi olanakla bir botla, bir kabanla ,renkli kalemlerle not defterleriyle ...kardeslerimi sevindirmek istedim ..simdi cok sayida kardesim var daha dogrusu cocuklarim demek isterim. Belki bazilarinin anneannesi ya da babaannesiyim...Agri dan Ogun ,Yagmur ..Hakkariden Esmer ve diger cocuklarim ,Ankaradan Dogancan Yuksekova`dan Levent,Van`dan Zilan`im ve digerleri bazilarina mektup yazdigim halde yanit alamadim hala bekliyorum .Van dan Zilan bana tesekkur icin el yapimi adimin ve soyadimin dokundugu halidan susu...tulbent ve ayaklarimi sicak tutsun diye yun corabi bile yolladi.Nasil sevindim bilemezsiniz .Saat farki oldugunu unutup onlari uykudan uyandiracak saatte telefon ettim. Babasi "kusura bakma gucumuz anca ona yetti" dedi.Ben ise onlara yuklu bir posta parasi odemelerine neden oldugum icin uzuldum. Burada bayram kutlayamiyorum cunku ziyaret edecegim bir yakinim bile yok .Bayram sekerini bile unutur olmustum.Gecenlerde Agri`dan Ogün bana BAYRAM SEKERI YOLLADI.Cukulatali olani bile vardi. Kolesterolu ve tansiyon sorunumu unutup yedim.....Simdiye kadar yedigim en tatli dostluk ileten bir sekerdi gozlerim doldu yerken. Saat farkini unuttum.Sabahin altisi gibi onlari telefonumla uyandirdim tesekkur etmek icin .Sonra annesinin dert gormesin elleri ile hazirladigi leylak rengi tulbenti takip evimin islerini yapmaya devam ettim...
KARDESINI SEC i olusturan Cengiz Tunay ve devamini saglayan tum guzel insanlara Uzakdogu ulkesi Japonya`dan selamlar sevgiler..saglicakla kalin ....

nursen@excite.co.jp

03.09.2008 - 00:30 - Şu ana kadar 73045 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 967 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

benim daha yeni haberim oldu. siteyi biraz inceledim. çok istiyorum ama açıkçası bende cesaret edemiyorum ilerde ya ilgilenemezsem onu hayal kırıklığına uğratırsam diye.. kendi hayatımda yapacağım küçük tasarruflarla bi çocuk sevindirmiş ve işe yaramış olacağım bu çok güzel.. birde neye göre kardeş seçtiniz. benim listede gözüm daha küçük çocuklara kayıyor ama sonrada üzülüyorum seçmece olmasına keşke kardeş otomatik atansaymış.
bana yardım edin arkadaşlar ..

yazdıklarınızın hemen hepsini okudum arkadaşlar sağolun öğrenci arkadaşımın harçlığını paylaştığını, başka bir arkadaşımın hamburger parasıyla yardım yapılabileceğini söylediğini görünce bende cesaretlendim. benim gibi babası ölmüş bi kızkardeş buldum tokattan. çocuk sevindirmek gibisi yok. işallah o da beni sever. öğretmenini arıcam yarın ihtiyaçlarını belirleyelim. geçen senelerde işyerinde yardım hazırlardık zarfların içine defter,kalem cetvel vs. okul malzemeleri hazırlayıp birde mektup yazıp gönderirdik. ilk sefer için mine kardeşimin sınıfında kaç kişi varsa böyle paketler hazırlamayı düşünüyorum.

inşallah bir sorun olmaz da ulaşırım öğretmenimize.. cep tel de yok okuldan ararım artık. böyle bi sevaba vesile olan herkesten allah razı olsun ..
Bende tanıdığım herkese bu olayı anlatıcam. eltilerimin ve kayınvalidemin durumu benden daha iyi arkadaşlarda var inşallah bende 10 kişiye daha kardeş edindireceğimi umuyorum

arkadaşlar kimse yok mu yaw? kardeşime ulaşamıyorum telefonlar cevap vermiyor bende milli eğitimden ulaşmaya çalışıyorum :)
bugün 4 çocuğumuz daha kardeş bulmuş. birisi benim kardeşim mine:)

merhabalar,kardeşiniseç kampanyasına neolur benim oglumuda ekleyin.cünkü ben onu okutmakta yeterli olamıyorum.biz babasıyla ayrıyız veben ailemin yanında kalıyorum.biryıl öncesine kadar kendim calışıyordum,ama bir yıldır anneme bakmak zorunda oldugum için calışmıyorum.lütfen benim oglumuda sevindirin

çok üzüldüm durumuna inşallah bir an önce düzelir herşey kardeşini seç web sayfası http://www.kardesinisec.com/gonullu.php
sanırım buradan temsilcilere ulaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…