a.s.tabiki ablam neden olmasın. bitanede sen seç. eşimin hakkaride çok kardeşleri var telden mesajlar çekiyorlar. iyiliklerinizi unutmuyoruz diye vede yardımlarda bulunuyoruz hergün sağolsunlar üstümüzden güzel dualarını eksik etmiyorlar onlarında bu güzel sözleri beni onurlandırıyor bitanede sen seç çok memrun oluruz ablam gücüm yettikçe elimden geleni yapıcam kaydirigubbakcemile5
gadan alam canısım iyilik meleği,güzel insan,okullar açılsın birlikte bir kız çocuğu seçeriz sana.herşey gönlünce olsun,sevgilerimle iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr.Seni yürekten kutluyorum.kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
bende 1,5 seneyi aşkın bir süresidir gönüllüyüm hayatta hiç tatmadığım duyguları tattım.kahraman maraştan bir kardeş edindim. ailesi bile o kadar mutlu oldular ki babası bile bana teşekkür mektubu yazdı.ağlamamak için kendimi zor tuttum.Allah inşallah herkese bu güzel duyguları tattırır.
merhaba ben de daha önce haberdar olmama rağmen cesaret edememiştim yeterince ilgilenebilir miyim diye ama cesaretimi topladım ve kendime bir kardeş seçtim yarın hemen öğretmenini arayıp gerekli bilgileri soracağım istifa ettiğim için durumum pek iyi değil ama sanırım elimden geldiğini yapsam bile mutlu olurlar değil mi arkadaşlar?bir sürü okuma kitabım var onları bile göndersem mektup yazsam imkanlarım dahilinde küçük hediyeler alsam yeter mi?
benim daha yeni haberim oldu. siteyi biraz inceledim. çok istiyorum ama açıkçası bende cesaret edemiyorum ilerde ya ilgilenemezsem onu hayal kırıklığına uğratırsam diye.. kendi hayatımda yapacağım küçük tasarruflarla bi çocuk sevindirmiş ve işe yaramış olacağım bu çok güzel.. birde neye göre kardeş seçtiniz. benim listede gözüm daha küçük çocuklara kayıyor ama sonrada üzülüyorum seçmece olmasına keşke kardeş otomatik atansaymış.
bana yardım edin arkadaşlar ..
merhabalar,kardeşiniseç kampanyasına neolur benim oglumuda ekleyin.cünkü ben onu okutmakta yeterli olamıyorum.biz babasıyla ayrıyız veben ailemin yanında kalıyorum.biryıl öncesine kadar kendim calışıyordum,ama bir yıldır anneme bakmak zorunda oldugum için calışmıyorum.lütfen benim oglumuda sevindirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?