• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

kaydirigubbakcemile5a.skaydirigubbakcemile5.anladım çok sağolun tavsiyeleriniz için bizimki hakkaride inşallah hayırlı olur hepimiz adına bi nebze onları mutlu edersek nizde çok mutlu oluruz ben yine birkere daha çok teşekür ediyorum bu tobigi kuran düşünen arkadaşlarıma büyüklerime onların düşüncelerine dillerine yüregişne saglık allah işlerini güçlerini rast getirsin çok güzel düşünmüşler ballarım hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz allaha emanet olun saglıcakla kalın iyi günlerŞeniz:dance:

kaydirigubbakcemile5a.skaydirigubbakcemile5.anladım çok sağolun tavsiyeleriniz için bizimki hakkaride inşallah hayırlı olur hepimiz adına bi nebze onları mutlu edersek nizde çok mutlu oluruz ben yine birkere daha çok teşekür ediyorum bu tobigi kuran düşünen arkadaşlarıma büyüklerime onların düşüncelerine dillerine yüregişne saglık allah işlerini güçlerini rast getirsin çok güzel düşünmüşler ballarım hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz allaha emanet olun saglıcakla kalın iyi günlerŞeniz:dance:

Aramıza hoşgeldin,çok güzel anlatılması mümkün olmayan şeyler yaşanıyor.Yakında okullar açılıyor,haberleşmeleriniz başlar.Gönülden kutluyorum,sevgimle herşey gönlünüzce olsuna.s.:nazar:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
ben hala kardeşiminin öğretmenine ulaşamıyorum
telefon düşmüyor sanırım sürekli meşgul veriyor
ya da yanlış numara olabilir mi acaba:sm_confused:

selam arkadaşlar
ben hala kardeşiminin öğretmenine ulaşamıyorum
telefon düşmüyor sanırım sürekli meşgul veriyor
ya da yanlış numara olabilir mi acaba:sm_confused:

selam,o ilin milli eğitim müdürlüğünden okulun telefonunu isteyebilirsin canım,sevgilerimlea.s.

düştü sonunda telefoonn:teytey:
ama telefona müdür filan çıkmadı
hatta telefona çıkan kadın okul hademesi olduğunu söyledi
ben ınternetteki kardeşini seç sitesi için müdürle görüşmek istiyorum dedim
buyur dedi.hiçbirşey anlamadı tabii kadıncağız:sm_confused:
müdürün tayini çıkmış okulda kimsecikler yokmuş
bu nasıl iş anlayamadım:uhm:

Aramıza hoşgeldin,çok güzel anlatılması mümkün olmayan şeyler yaşanıyor.Yakında okullar açolıyor,haberleşmeleriniz başlar.Gönülden kutluyorum,sevgimle herşey gönlünüzce olsuna.s.:nazar:

kaydirigubbakcemile5çok sağolun hihoyyytaynı dileklerim benimde sizler için geçerli herşey çok güzel organize edilmiş :teselli: hepinize hepinizikolay gelsin :1hug: kucaklayarak öpüyorumŞeniz

düştü sonunda telefoonn:teytey:
ama telefona müdür filan çıkmadı
hatta telefona çıkan kadın okul hademesi olduğunu söyledi
ben ınternetteki kardeşini seç sitesi için müdürle görüşmek istiyorum dedim
buyur dedi.hiçbirşey anlamadı tabii kadıncağız:sm_confused:
müdürün tayini çıkmış okulda kimsecikler yokmuş
bu nasıl iş anlayamadım:uhm:

Kardeşinizi seçtiğiniz il milli eğitim müdürlüğünü ararsanız size yardımcı olurlar.Yakında kardeşinize ulaşmanız dileğimle,iyi günlera.s.

selam merhaba kardeş sevgisiyle yanıp tutuşanlar nasılsınız nasıl gidiyor burda ben yeniyim biraz sizleri yakından tanımak isterim bana biraz kendinizden bahsedermisiniz nasıl olur rica etsem tabi sizlerde isterseniz biraz başlarad okudum ama yetmedi saglıcakla kalın

doğuda bir kız kardeşim olsun istedim fakat bütün kız çocukları sanırım kardeş bulmuş hep erkek çocukları vardı listede

doğuda bir kız kardeşim olsun istedim fakat bütün kız çocukları sanırım kardeş bulmuş hep erkek çocukları vardı listede

Merhaba,bu öğretim yılı eklemeler olur,o zaman seçersin.Bizim kardeşimiz Bingöl-Adaklı'da,bu yıl liseye başlayacak.Şimdiden aramıza hoşgeldiniz.:1hug:a.s.

Az önce Ankara'da olduğunu farketttim ,şu an sitedesin.Gençlerin bu duyarlılığı beni çok sevindiriyor,yarınlar daha güzel olacak eminim.Ankara köşemize vede buluşmalarımıza bekleriz.Sevgilerimle iyi geceler.a.s.

selam merhaba kardeş sevgisiyle yanıp tutuşanlar nasılsınız nasıl gidiyor burda ben yeniyim biraz sizleri yakından tanımak isterim bana biraz kendinizden bahsedermisiniz nasıl olur rica etsem tabi sizlerde isterseniz biraz başlarad okudum ama yetmedi saglıcakla kalın

Selam neleri öğrenmek istediğini yazarsan yanıtlayabiliriz.Uzaklarda bir kardeşin olması çok güzel.İlk sayfadan başlayarak okursanız bizleri tanımış olursunuz.Bizler kardeşlerimizle yaşadıklarımı burada paylaşıyoruz.İyi geceler,hoşgeldiniz.a.s.

canim cok guzel birsey gercekten ama ben kitap kalem taha burdan yoliyamam ama eyer mumkunse para yolamak isterim ve onunla ne ihtiyaci varsa ordan yetikiler halleder diye dusunuyorum eyer mumkunse

Selam canım,yurt dışından koli yollamak pahalı oluyormuş diye duymuştum.Burada akraban varsa ona para yolayabilirsino alıp yollayabilir.Çünkü para yollamak yasak.Mektuplaşırsın ama akraban yada güvendiğin bir yakının koli yollar,tatillerde geldiğinde ise sen yollarsın.Seni aramızda görmek isteriz,iyi geceler.:1hug:a.s.

Selam neleri öğrenmek istediğini yazarsan yanıtlayabiliriz.Uzaklarda bir kardeşin olması çok güzel.İlk sayfadan başlayarak okursanız bizleri tanımış olursunuz.Bizler kardeşlerimizle yaşadıklarımı burada paylaşıyoruz.İyi geceler,hoşgeldiniz.a.s.

a.s.ablam aslında okudum ama ne bileyim biraz daha sizleri yakından tanımak isterimmesala özel olmayacaksa bekarım demişsiniz emekliyim ben bunu pek anlamadım kusurabakmayın çünki okadar iyi birisinizki bu topikki siz başlattıgınız için ben çok tebrik ettim çokda saygı duydum görüşleriniz beni gururlandırıyor bende artık kendimi çok iyi hissediyorum sizlerin sayesin de benim halan cocugum yok beş yılı bititriyoruz o yüzden kardeşlerimizi mutlu göremkte bana yetiyor sevgiyle kalın Şeniz

a.s.ablam aslında okudum ama ne bileyim biraz daha sizleri yakından tanımak isterimmesala özel olmayacaksa bekarım demişsiniz emekliyim ben bunu pek anlamadım kusurabakmayın çünki okadar iyi birisinizki bu topikki siz başlattıgınız için ben çok tebrik ettim çokda saygı duydum görüşleriniz beni gururlandırıyor bende artık kendimi çok iyi hissediyorum sizlerin sayesin de benim halan cocugum yok beş yılı bititriyoruz o yüzden kardeşlerimizi mutlu göremkte bana yetiyor sevgiyle kalın Şeniz

Evet canısım bekarım emekliyim,2 çocuğum var,ayrıca kardeşini seçten bir kızım daha var.yani bizim kardeşimiz.hakkımdaki güzel sözlerine teşekkür ederim.Yakında çocuğun olur üzülme,hayırlısı olsun.Gel sanada bir kız çocuğu kardeş seçelim ne dersin.
Sevgilerimi yolluyorum,dileklerin gerçek olsunnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug:a.s.:nazar:

Az önce Ankara'da olduğunu farketttim ,şu an sitedesin.Gençlerin bu duyarlılığı beni çok sevindiriyor,yarınlar daha güzel olacak eminim.Ankara köşemize vede buluşmalarımıza bekleriz.Sevgilerimle iyi geceler.a.s.

ben üniversite öğrencisiyim, kendi kazancım yok üstüne üstlük özel okulda eğitim alıyorum ama ailemden aldığım harçlıkla bi kızımıza rahatça yardım edebilirim. inşallah ilerde kendi paramı kazandığımda daha fazla ihtiyacı olan çocuklara yardım ederim. babam da 3 tane okutuyo senelerdir, şimdi üniversitedeler. ben de niyetlendim işte. güzel dileklerin ve nezaketin için çok teşekkür ederim :1rolleyes:

ben üniversite öğrencisiyim, kendi kazancım yok üstüne üstlük özel okulda eğitim alıyorum ama ailemden aldığım harçlıkla bi kızımıza rahatça yardım edebilirim. inşallah ilerde kendi paramı kazandığımda daha fazla ihtiyacı olan çocuklara yardım ederim. babam da 3 tane okutuyo senelerdir, şimdi üniversitedeler. ben de niyetlendim işte. güzel dileklerin ve nezaketin için çok teşekkür ederim :1rolleyes:

Seni bir kez daha kutluyorum genç arkadaşımkaydirigubbakcemile5 buluşmalara beklerim merak etme bizlerde genciz sıkılmazsınız.Okullar açılsın sanada bir kardeş seçeriz.Sevgilerimle.Bu arada yardımcı olabileceğim herhangi birşey olursa burdayımkaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.:nazar:

Seni bir kez daha kutluyorum genç arkadaşımkaydirigubbakcemile5 buluşmalara beklerim merak etme bizlerde genciz sıkılmazsınız.Okullar açılsın sanada bir kardeş seçeriz.Sevgilerimle.Bu arada yardımcı olabileceğim herhangi birşey olursa burdayımkaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.:nazar:

teşekkür ederim ablacım , okullar açılınca el atalım hemen bu işe . görüşmek üzere a.s.

Evet canısım bekarım emekliyim,2 çocuğum var,ayrıca kardeşini seçten bir kızım daha var.yani bizim kardeşimiz.hakkımdaki güzel sözlerine teşekkür ederim.Yakında çocuğun olur üzülme,hayırlısı olsun.Gel sanada bir kız çocuğu kardeş seçelim ne dersin.
Sevgilerimi yolluyorum,dileklerin gerçek olsunnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug:a.s.:nazar:

a.s.tabiki ablam neden olmasın. bitanede sen seç. eşimin hakkaride çok kardeşleri var telden mesajlar çekiyorlar. iyiliklerinizi unutmuyoruz diye vede yardımlarda bulunuyoruz hergün sağolsunlar üstümüzden güzel dualarını eksik etmiyorlar onlarında bu güzel sözleri beni onurlandırıyor bitanede sen seç çok memrun oluruz ablam gücüm yettikçe elimden geleni yapıcam kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim ablacım , okullar açılınca el atalım hemen bu işe . görüşmek üzere a.s.

Tamam canısım olur.şu an sitedesin,buluşmayada bekliyorum.Bu arada babanıda canı yürekten kutluyorum 3 genç kazandırmış topluma ne mutlu...Toplumumuzun duyarlı insanlara ihtiyacı var.Sevgilerimlekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileŞeniza.s.:nazar::enbuyukkk:

Back