• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

günaydın hoşbulduk yaok halan seçemedim çünkü daha hünüz anlamış degilim

nesini anlayamadın ki arkadaşım?
kendine bir çocuk seçiyorsun ve öğretmeniyle konuşup o çocuğa ihtiyacı olan şeyleri gönderiyorsun işte
konun başındaki yazıyı okumadın mı?onu okumadıysan link vermiş arkadaşımız onu oku
http://www.kardesinisec.com/

talin okudum teşekkürler artık vericem kararımı eşimle birlikte eşim hakkaride görev yaptı bende ordan seçmek istiyorum çünki ordaki zorlukları gördü yaşadı banada ordan canlı görüntüler getirdi ne kadar zor şartlarda yaşam mücadelesi vermekte olan aileler eşimde bana katılırsa ordan istiyorum destegimi oraya yapıcam

Mektuplarımız nasıl olmalı arkadaşlar?

Canım,içinden geldiği gibi yazmalısın.Zaten başlayınca,kendiliğinden geliyor.Kendinden ,ailenden,onu kardeş seçtiğinden,bundan mutluluk duyduğundan bahsedebilirsin.Ondanda kendisinden bahsetmesini isteyebilrsin.Diyorum ya,yazdıkça insan açılıyor zaten.Bol şans diliyorum.a.s.:1hug:

Maddi derken, yani yeni manto, ayakakabı, kitap alamazsam?, demek istemiştim.
O zaman ne yapmalıyım? Öğrenmek için soruyorum.

anladım bende az bilgiliyim talin ablam iyi biliyor onlar bu işte bizden daha tecrübeli özel mesaş at istersen daha tetaylı anlatsın

kızlar önemli olan bu çocuklara destek olabilmek
maddi olarak da olsa menevi olarak da olsa bir şekilde bu çocuklara yardım etmemiz onlar için o kadar buyuk mutluluk ki
tek bir kalem bile gönderebilmek çok önemli bence
ama yapamıyorsanız da mektuplarınızla onlara güç verebilirsiniz

Canım,mektup yazmak gerçekten önemli.Onların okuyarak ve cevap yazarak,Türkçelerini geliştirmeleri açısından.Hediyeler ufak tefek defter kalem gibi şeyler,hatta az kullanılmış giysiler bile olabilir.a.sBir defterin,ya da bir kalemin bile onlar için ne kadar önemli olduğunu bizler hayal bile edemiyoruz inan.Ben kardeş seçerken sadece sigara,otopark ve hamburgercilere ödediğimiz paraları düşünerek ve dürüstçe söylemek gerekirse utanarak karar vermiştim.:çok üzgünüm:Bir çoğu bir önceki seneye ait defterlerini silerek tekrar kullanan çocuklarımızdan bahsediyoruz.:sm_confused:Sakın umutsuzluğa kapılma,düşünürsen seninde yapabileceğin bi şeyler mutlaka vardır.Sevgiyle.:1hug:a.s.

Merhaba,aramıza hoşgeldiniz.Kardeşinize onun ölçülerini öğrenerek ihtiyacı olan giysileri alabiliyorsunuz,yalnız para yollamıyorsunuz.Kitap defter yani kırtasiye alabiliyorsunuz.Kendi adresinizi yazdığınız zarflar pulda yapıştırırsanız çok iyi oluyor.Tabii ki önceden okulu arayıp öğretmeniyle görüşüp gerekli bilgileri almanız gerekiyor.Koliyi kargo ile yollayacaksanız kargonun oraya gidip gitmediğini öğrenmelisiniz,çünkü kargolar ne yazık ki her yere gitmiyor.İyi geceler...:1hug:a.s.:nazar:

karko fiyatları çok pahalı keşke bunada bi çare bulunsa kardeşini seç kulubünün kendine has karkosu olsa çok makbule geçerdi ama sorun degil yeterki yardımız olsun elimizden geleni herzaman daha iyisini göstercez sevgiyle kalım iyi kalpli sevecen doslarım

20.08.2008 - 09:23 - Şu ana kadar 72857 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1149 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 4.

karko fiyatları çok pahalı keşke bunada bi çare bulunsa kardeşini seç kulubünün kendine has karkosu olsa çok makbule geçerdi ama sorun degil yeterki yardımız olsun elimizden geleni herzaman daha iyisini göstercez sevgiyle kalım iyi kalpli sevecen doslarım

Kargo pahalı ama bazı kargolar indirim yapıyor.postanede fiatlar çok uygun,arkadaşımız kocaman bir koliyi geçen yıl 10 ytl ye göndermiş.Mutlaka kargonun gidip gitmediğini sorun.Örneğin bizim kardeşimiz Bingöl Adaklı'da oraya sadece ARAS KARGO perşembe günü gidiyor.

Back