Bakış açınızı anlamakta zorlanıyorum.Bana göre gereksiz bir duyarlılık değil bu. Kişilerin bu kadar çocuklarını paylaşması da normal değil. Çocuğunu kaybeden çok çok yakınımın acısını beraber yaşadık ve inanın bana bir anneye en zor şey ve her paylaşım da bunu kanatıyor. Evet çocuğunu paylaşırsın ama bak yedi bak kustu bak düştü vs vs vs paylaşımlarını hiç normal bulmuyorum ve acımasız bana göre.
Ay ben o çorbayı içtim bilmedenYa bu millet napmaya calisiyovalla midem bulandi. Gittigin bi yerde boyle yapildigini dusun ictigin corbanin
Birde gene biri anlatiyordu burda..yumurtayi caydanligin icibe koymuslar hem cay suyu kayniyormus hem yumurta haslaniyornusoscarlik odul alir boylesi
cocuk resimlerinden rahatsız olanları bende anlamıyorum.
ben sosyal medya kullanmam. resim cekmeyi paylasmayi sevmem ama yapana niye yapiyor diye sinir olmam. sosyal medya zaten resim paylasmak icin degil mi? paylasilan resimden rahatsiz olan kullanmaz olur biter. zaten karsi tarafin haberi olmadan engelleniyor paylasimlar. cozum bu kadar basit.
whatsupp durumda benimde abartili buldugum paaylasimlar var. sona al diyorum olup bitiyor. abartmak isteyen abartabilir en fazla ben gormem olur biter.
TesekkurlerBen de tebrik ettim
Yok artık bildiğin bklu çayAy ben o çorbayı içtim bilmedençay suyunda yumurta haşlamak hiç aklıma gelmemişti bir de bana cimri derler
Sizin düşündüğünüz gibi olmadı maalesef.Bezi kaba batırıp bebeğinin poposunu sildi sonra tekrar kaptaki suya batırdı,bir eliyle avuçlayarak sıktı sonra tekrar bebeğin poposunu sildiTemiz bezi suya batırıp tekrar aynı bezi suya sokmadı ise sorun olmaz ki
Mesela pamukla temizlediğimde temiz pamuğu suya batıyorum sonra bebeği temizleyip pamuğu atıyorum. Teknik olarak suya pis bir şey değmiyor.
Yani arkadaşınız da böyle yapmıştır sanırım
Aksi halde çok iğrenç
Kardeşimle çaktırmadan izledik.Kendimizi zor tuttuk gülmemek için. Arkadaşıma bir şey diyemedim,iyi olmayan moraline bir de ben tuz basmayayım dedim.Çorba tabağına ne oldu dersen gidene kadar başka kabı kullanmaması için kendisine verdim ki diğer kaplarıma bulaşmasın diyeAmman tanrım didimoff o neydi be
Siz naptınız peki
. Attım attım canım , için rahat olsunne olursun o tabagi hemen cope attigini soyle ??? iki kere okudum valla dogrumu anladim diye .
Sormayin ben de baskalari sap sup opunce sinir oluyorum eve gidip hemen yikayasin geliyor cocugumu, bazen yabancilar sevmek icin istiyor vermiyorum ama eltim isteyen herkese veriyor cocugunu tanimadiklarimza bile ben de acaba ben de mi sorun var diyordum, eltim de surekli birileri bebegini sevsin ister hosuna gider ama ben yabancilarin bu sekilde yaklasmasindan rahatsiz olurumDemek ben de bir sıkıntı var. Biri bebeğimi kucağına alıp marc murc öpünce sinir oluyorum. Geçenlerde bebek mevlidine gitmiştim. Ilk defa gördüğüm bir kadın " sevebilir miyim " dedi. Gönülsüz verdim. Baktım ki 5 aylık bebeği yürütmeye çalışıyor. Uyutmam lazım deyip aldım.
Nasil ogrendin? Yuzune mi soylediler? Tepkin ne olduAy ben o çorbayı içtim bilmedençay suyunda yumurta haşlamak hiç aklıma gelmemişti bir de bana cimri derler
Ben yıkıyorumSormayin ben de baskalari sap sup opunce sinir oluyorum eve gidip hemen yikayasin geliyor cocugumu, bazen yabancilar sevmek icin istiyor vermiyorum ama eltim isteyen herkese veriyor cocugunu tanimadiklarimza bile ben de acaba ben de mi sorun var diyordum, eltim de surekli birileri bebegini sevsin ister hosuna gider ama ben yabancilarin bu sekilde yaklasmasindan rahatsiz olurum
Çocuğa sormuyor ama kimse o fotoğraflar için.İnternette her şey kayıtlı kalıyor,ileride çocuk belki o fotoğrafından rahatsız olacak,belki bir grup arkadaşı tarafından alay malzemesi olacak ? Her şey bizim istediğimiz şekilde gitmiyor,çocuğun resmini koymak bana göre ona yapılan saygısızlık.
Sizin düşündüğünüz gibi olmadı maalesef.Bezi kaba batırıp bebeğinin poposunu sildi sonra tekrar kaptaki suya batırdı,bir eliyle avuçlayarak sıktı sonra tekrar bebeğin poposunu sildi
Blendar olmadan nasıl böyle pürüzsüz olduğunu sordum bulaşık süzgecini gösterdiNasil ogrendin? Yuzune mi soylediler? Tepkin ne oldu
Ya kimdi bu akraba degildi insallah: ( yemeye devam ettim deme : (Blendar olmadan nasıl böyle pürüzsüz olduğunu sordum bulaşık süzgecini gösterdiama çok iyi yıkamışmış arkadaş dondum kaldım inan bir şey diyemedim bile
Ay yok arkadaşımdı. O günden sonra yaptığı hiçbir şeyi yemedim gerçekten pisti.Ya kimdi bu akraba degildi insallah: ( yemeye devam ettim deme : (
Gercekten insanlarin temizlik anlayisi cok onemliAy yok arkadaşımdı. O günden sonra yaptığı hiçbir şeyi yemedim gerçekten pisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?