Yorulmuyor mu o
6 ay az zamanda değil
Bence annenize söyleyin elini eteğini çeksin biraz kardeşinizdenYa bu herkesin kendi gibi bebeği sürekli sevme isteği içinde olduğunu düşünüyor sanirim. Sevmek istiyoruz ama böyle mucuk mucuk yazık yavruya da. Yere koysa hareketli emekler erkenden ama yok o çocuk asla yerde olamaz, asla. Ben koyuyorum annesi yokken :))
Ama sanırım içinde bazı şeyleri dert ediyor. Bir kere iki taraftanda ilk Bebek olamadığı için üzülüyorum demişti. Sasirmistim.
Zorla sevimli gösterip ilgi odağı olmasını istiyor herhalde, çok ilginç.Ya bu herkesin kendi gibi bebeği sürekli sevme isteği içinde olduğunu düşünüyor sanirim. Sevmek istiyoruz ama böyle mucuk mucuk yazık yavruya da. Yere koysa hareketli emekler erkenden ama yok o çocuk asla yerde olamaz, asla. Ben koyuyorum annesi yokken :))
Ama sanırım içinde bazı şeyleri dert ediyor. Bir kere iki taraftanda ilk Bebek olamadığı için üzülüyorum demişti. Sasirmistim.
, sen mama verdin, emen çocuk böyle oluyor diyor.
Ya onu bende yapiyorum ama evde pis koku kalmasin diyeBizde de var böyle. amca oğlunun bebeği var eşiyle hep böyleler sanırsın dünyada bir tek onlarda var. Sanki herkes onları kıskanıyormuş gibi tavırlar. Çaya gelmişlerdi bebeğin pis bezini çantaya atıp götürdüler. Ben şok. Çöpe atayım dedim verin yada balkona atayım istemediler. Çok enteresan geliyor bana bu kadar buldumcuk olunmaz ki
Ay Allah'ım sen koru... Ben dayanamam. Geçen kocasına patladim. Suçlu oldum. Gerçi birşey demesem daha iyiydi.. ya gittikleri yere çocuk arabada uyudu diye arabadan inmiyorlar. Çıldırıyorum daha da batıyor. Çocuğa da üzülüyorum.. kız çocuk biraz daha belki bu kadar sevilmeye gelir de erkek cocugu bu kadar nazlanmamali bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?