Kardeşimin Yeni Gelin Evi...

güle güle otursun.. duygulandim nedense icinde henüz oturulmadigindan olacak tap taze bir ev hanimini bekliyor..

mobilyalar bana göre degil.. cok abartili siiltiya lafim yok bende severim.. ama nasil oturlcak o beyaz salonda hemencik kirlendir temizle dur sonra. oturma odasini da ekleseydiniz keske

dügün insallah cok güzel gecer mutluluklar

temizliği çok zor ama kendi muhteşem bi ev Allah huzurla oturmayı nasip etsin :nazar:

Maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Yatak örtüsü de gelinlik gibiymiş.Çok güzel olmuş.

çok mutlu olursun inş. zemuszemus

mutluluklar
fekat ben salonu begenmedım cok karısık geldı ama lüks oldugu bellı
huzurla otursunlar
:nazar:

çok güzelmiş yeni gelin evinin güzelliği de bir başka oluyor
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
opuyorumnanaktan

çok abartı bence herşey aman bana dokunmayın ellemeyin gibi duruyo zevk meselesi tabbi
güle güle otursun kardeşiniz allh mutlu etsin

çok güzelmiş yaa harika ALLAH sağlık huzur ve mutlulukla oturmayı nasip eder inşallahh

bayildim yatak odasina tam istedigim gibi gule gule otursunlar yatsinlar kaydirigubbakcemile3

her şey çok güzel maşallah en kısa zaamnda devamınıda görelim mutluluklarrrrrrrrrrrr

allah mesut etsin eşyalrıagız tadıyla kullanmayı nasip etsi hepside cok güzel ama salondaki halılar o gösterişli mobilyalara cok sade kaçmış samki.Ama perdelere bayıldım süper

Hepinize ayrı ayrı tek tek çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız çok samimi olmuş çok mutlu oldum,kiminin tarzı kiminin değil,hatrlayanlar bilir benm salonum çok spordu mesela ben de yapamam böyle bi salon...Kardeşim hiçte şıkır şıkır kokoş falanda değil aslında bizide şaşırttı bu moilyalarla...Temizlik, bakım v s olayına gelince biz de salon resmi bi yerdir ve o yüzden asil olmalı günlük oturulacak bi yer değil zaten...Berjer seçimi kendi isteği tek olsun dedi.bunun dışında düğünümüz çok güzel geçti şimdide çiftimiz balayında:)) Evin kalan tüm kısımlarını pazar günü eklicem inşallah...

güle güle otursunlar allah geçim versin,ağızlarının tadı hiç bozulmasın inşallah

X