Benim küçük masum gördüğüm kız kardeşim
Kardeşin ne küçük ne de masum.
Sanki 15 yaşındayken kandırılmış yaa,bu ne drama
İyi ki benim ablam değilsin.
Bence kendi hayatina odaklan, düzgün bir insan olmak istiyorsan kendin ol.
Kardeşin de olsa kimsenin hayatını didikleme, hele telefonlarini hiç karıştırma.
Utanmadın mi kardeşinin özel fotolarına bakarken? Ya daha uygunsuz şeyler gorseydin? Nasıl böyle bir risk alabildin? İki sene önce dogman sana bu hakkı mi veriyor? Benim de ablamla aramda iki yaş var, ki bizim zamanımızda telefonlarda kilit yoktu. Ben eminim ki ablamın benim telefonumu karistirmadigina. Aynı sekilde ben de böyle şeyler hiç yapmadım.
Yurttan kaçmış, içkili mekana gitmis.
Sanki kız lise yurdundan kaçmış. 19 yasinda, Ukrayna'ya Vodka içmeye gitse gidebilecek yaşta.
Sevgilisiyle otele gitmiş... Yani otele gitmiş de fuhuş mu yapmış? Başka şehre giden insanlar otele gitmez mi? Siz bilmediğiniz şehre gidince nerede kalıyorsunuz??
Bunca büyütüp memleket meselesi haline getirdigin hiçbir şey senin müdahale edebileceğin bir şey degil. Bu onun hayatı.
19 yaşında kendi başına yaşarken barda içki içti diye başına gelen hallere bak... Az daha okuldan alınacak hale gelmiş.
Madem ablasın, madem kardesini korumak istiyosun o zaman onun özel hayatına saygısızca müdahale edip didikleme kızı.
Abla gibi ol da o sana anlatsın. Arasıra şehrine git, arkadaşlarıyla taniş. Yargılama, seninle bri seyleri paylaşsın...
Bu saydığın, sana göre korkunc olan şeylerin çoğunu ben de yaptım. Ama ailemin bilmediği bir yere giderken ablama haber verirdim ki yol sonuçta,kaza olur bir şey olur. En azından biri nerede olduğumu bilsin.
Buradan bakınca abla gibi değil de Instagram'da zorla eklenmiş akraba çocuğu gibi duruyorsunuz. Ki kız da öyle görmüş sizi engellemiş.
Ya 'baslarim nazına kaprisine' deyin siz de ona küsün ya da bugünü milat kabul edin, yaptığınız saygısızlıktan dolayı özür dileyip bundan sonra her şeyi paylaşabileceği bir abla olun