- 22 Şubat 2022
- 144
- 109
- 33
- Konu Sahibi neyapcambenn
-
İnanın kontrolcülükten değil daha lise çağında da yanlış erkek arkadaş seçimi yaptı. Bu zamana kadar her durumda yanında oldum. Lisede evden bile kaçtı. Ben buldum ailemle konuştum pedagoga gittik. Bu kadar arkasında olduğum halde neden hala kendisine zarar gelebilecek şeyler yapıyor anlamıyorum. 19 yaşında küçük değil biliyorum ama nasıl daha yeni tanıştığı biriyle otele gidip cinsellik yaşayabilir. Geri dönülemez yanlışlar yapsa tanımadığı insan yaşadıklarıyla tehdit etse daha mı iyi olacaktıreşit bir gencin telefonunu kurcalamanızı doğru bulmuyorum.bana fazla kontrolcü geldiniz,üniversiteli bir insan artık doğruyu yanlışı bilebilecek seviyeye gelmiştir. keşke anne babaya ispiyonlamadan önce erkek arkadaş konusunda abla kardeş sohbet etseydiniz.
kız kardeşiniz sizi kendine yakın görmediği için içini açmıyor maalesef.aileden kendini itecek bir şeyler görmüştür mutlaka.durduk yere mi bu hale geldi ?
Hayır asla cinsellik yaşamasını masumiyetiyle ilişkilendirmiyorum. Yeni tanıştığı biriyle bunu yaşaması beni çok korkuttu açıkçası. Bu zamana kadar güvenmemem gerektiğini kendi gösterdi. Ya başına bişey gelseydi ya tehdit edilse ya rızası olmadan da bunu yaşamaya zorlansa ya canına kast edilseydi. Aklıma binbir türlü şey geldi birden görünce. Ayrıca ne olursa olsun 19 yaşında yaa 19.Habersiz okul değiştirme filan tedirgin edici haklısınız
Ama böyle şeyler yaparken neden sonsuz kredi açıp arkasında oldunuz ki?
Arkasında durup durup sizi en ilgilendirmeyen kısımda müdahil olup ortalığı birbirine katmışsınız
"Küçük masum kızkardeşinizden" beklentiniz neydi ki tam olarak?
Sizin standartlarınıza uygun olarak atıyorum mesela evlenince cinsellik yaşaması mıydı?
Belli ki size uygun olmayan bazı şeyler kardeşiniz için sorun değil
Davranışlarının sorumluluğunu da alacak yaşta olduğuna göre endişelenmekte haklı olduğunuz konular da olsa elinizden bir şey gelmeyeceğini kabullenin
Son olarak kardeşiniz de olsa kimsenin telefonunu karıştırmayın
Yani haklısınız tamam da sizin kardeş de hiçbi zaman öyle masum olmamış zatenHayır asla cinsellik yaşamasını masumiyetiyle ilişkilendirmiyorum. Yeni tanıştığı biriyle bunu yaşaması beni çok korkuttu açıkçası. Bu zamana kadar güvenmemem gerektiğini kendi gösterdi. Ya başına bişey gelseydi ya tehdit edilse ya rızası olmadan da bunu yaşamaya zorlansa ya canına kast edilseydi. Aklıma binbir türlü şey geldi birden görünce. Ayrıca ne olursa olsun 19 yaşında yaa 19.
Ailem asla zarar vermez sadece çok üzüldüler o yüzden aile faciası diye bahsettim. Ailemin zarar verebileceğini düşünsem zaten söyleyemezdim kardeşime kıyamazdım.Yani haklısınız tamam da sizin kardeş de hiçbi zaman öyle masum olmamış zaten
Lisedeyken başladık uğraşmaya diyorsunuz
Şimdiye kadar nasıl güvenebildiniz asıl ben güvenip arkasında duramazdım mesela
Sizin cinsel hayatı söz konusu olunca aileye açmanız da doğru değil ama bence
Kendiniz de demişsiniz aile faciasına yol açacaktım filan diye
Başkası zarar vermesin biz verelim gibi olmuş
Maksat zarar görmemesi olması lazımdı oysa
Tedirgin olduğunuz şeyler konusunda yaşadığımız ülkeyi düşününce çok haklısınız
Ama ne yapabilirsiniz ki?
Zincire bağlayıp evde tutacak haliniz yok
Zamanında cinsellikle ilgili bilgi vermişsinizdir umarım
Çocuğunuz da olsa belli bi noktadan sonra elden bir şey gelmiyor
Gerekli bilgileri verip dikkate almasını umabiliyorsun sadece
Yemin ederim aklıma ilk kadın cinayetleri geldi. Başına bişey gelse ben ne yaparım diye başımdan kaynar sular döküldü. Şu an arkadaş gibi konuşamıyoruz maalesef. Kendisi bana küs. Ömür boyu konuşmayacağını söylüyor.En doğrusunu yapmışsınız. Ben olsam aynısını yapardım. Kadın cinayetleri bu kadar çokken kimsenin kimseye güveni yokken tedirgin olmakta çok haklısınız. Ya bişey olsaydı niye söylemedim diye kendinizi yiyecektiniz. Arkadaş gibi oturun konuşun size kendini rahatça anlatmasına izin verin. umarım aklınız kalbiniz rahatlar
Belki de ablalarınız bu kadar karıştı diye hızlı yaşamınıza rağmen 25 yaşına kadar sağ salim gelebildiniz bilemeyiz. Maalesef ülkemizin koşulları bu kadar özgürlüğe müsait değil. Keşke öyle olsa da aileler hiç düşünmese25 yaşına gireceğim yakında, kardeşinizin yaşlarındayken benimde hızlı bir hayatım vardı, ablalarım sürekli karışırdı onlar karıştıkça daha çok halt yerdim. Şu an 25 yaşına gireceğim, gayet aklı başında hayatını yaşayan bir yetişkinim. Zararlı maddeler almadığı sürece ve kendini erkeklerin ortamına meze yapmadığı sürece kızın hayatına karışmayın bence.
Size yanlış gelen şey onun yaşam tarzıdır olabilir. Zaman geçtikçe o doğruyu yanlışı görecek kendi karar verecek zaten.
Ailemin böyle bir şey yapmayacağından adım kadar eminim ki sadece konuşmaya çalıştılar. Kardeşim iletişime kapalı. Cinselliği yaşaması değil mesele anlamıyorsunuz daha yeni tanışmışlar başına bir şey gelseydi nasıl yaşardım asılHerkes aynı yollardan farklı geçebiliyor. Bende çok hızlı yaşantısı olan biriydim. Hatalarım çoook fazladır. Ama hiç biri için pişman değilim. Hepsi bana bir sürü şey öğretti.
Son anlattığınız test olayı ise cidden hiç hoşuma gitmedi. Madem bu kadar seviyordunuz niye onunla konuşmadınız? Ya babanız gidip bir sinirle öldürseydi? Altından kalkabilecek miydiniz ?
Siz şimdi böyle yaptınız ama onu cinsellik yaşamaya itmiş oldunuz. Yasaklar her zaman cezbeder.
Yani Fuckbody olayı yaşayan tonlarca insan var. Onaylarsınız onaylamazsınız orası çok ayrı ama belki o kafadadır. Ha ben olsam bende endişelenirim ama gider ilk onla konuşurum.Ailemin böyle bir şey yapmayacağından adım kadar eminim ki sadece konuşmaya çalıştılar. Kardeşim iletişime kapalı. Cinselliği yaşaması değil mesele anlamıyorsunuz daha yeni tanışmışlar başına bir şey gelseydi nasıl yaşardım asıl
tekrar mesajAilemin böyle bir şey yapmayacağından adım kadar eminim ki sadece konuşmaya çalıştılar. Kardeşim iletişime kapalı. Cinselliği yaşaması değil mesele anlamıyorsunuz daha yeni tanışmışlar başına bir şey gelseydi nasıl yaşardım asıl
Söylesin bunun olmayacağını kendi de biliyor kızgınlıkla bunu söylüyor. Hala sizinleyse odasına girin kapıyı kitleyin bişey yapın konuşmak zorundayız yargılamadan dinleyeceğim deyin. Emin olun işe yarayacaktır. Onun size gelmesini beklemeyin. Böyle durdukça kendini dolduracaktır haklılık payı arayacaktır kendi içinde.Yemin ederim aklıma ilk kadın cinayetleri geldi. Başına bişey gelse ben ne yaparım diye başımdan kaynar sular döküldü. Şu an arkadaş gibi konuşamıyoruz maalesef. Kendisi bana küs. Ömür boyu konuşmayacağını söylüyor.
O iş oyle kolay degil., annemin edevlet şifresiyle veliden habersiz okul değiştirmeler vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?