P pinkstick Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 12 0 36 Balıkesir 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkstick #1 Kardeşim uzun zamandır kahkül kestirmek istiyor, bana yakısır mı falan diye sordu ama ben pek bilemem. Resmini bi sitede daha paylastım cok yakısır dediler ama hala kararsız. saçı dalgalı ve ince telli, hafif kabarık. bu modelleri istiyor. bu; ya da bu; lütfen şu kızı başımdan alın
Kardeşim uzun zamandır kahkül kestirmek istiyor, bana yakısır mı falan diye sordu ama ben pek bilemem. Resmini bi sitede daha paylastım cok yakısır dediler ama hala kararsız. saçı dalgalı ve ince telli, hafif kabarık. bu modelleri istiyor. bu; ya da bu; lütfen şu kızı başımdan alın
_HaYaTiM_ egonarsistik Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 8.236 37 158 İstanbul 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkstick #2 Yaşına yakışır çok da güzel olur bence
jashe Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 13 0 36 İstanbul 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkstick #3 yakışır merak etme yüzü cok uygun modele cünkü. az cok kuaförlüğüm var yazım dedim:))
P pinkstick Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 12 0 36 Balıkesir 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkstick #4 13 yaşında ve saçı dalgalı yani gölge gibi düşmez mi ?
ryhn9292 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2011 77 0 46 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkstick #5 bence hiç kestirmesin, böyle de güzel bence.. ama ille de merak etmişse,kestircem diyosa kestirsin tabi. fotoğrafını da koyarsın ona da yorum yaparız
bence hiç kestirmesin, böyle de güzel bence.. ama ille de merak etmişse,kestircem diyosa kestirsin tabi. fotoğrafını da koyarsın ona da yorum yaparız