• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin kv ve görümcesinin saygısızlığı

Evlendikten sonra erkeklerin degistigini hepimiz biliyoruz.
Damat da sıkı bir anneciye dönüşebilir zaman içinde.
Eğer kardesiniz çok seviyorum ölüyorum ayrilamam diyorsa evlenecektir zaten.
Ama damada evlendikten sonra böyle olursa bu işin biteceği mesajı verilmeli .
Bir de damat anne ve ablayla gorusturmemeli bence eşini madem anlasamiyorlar hiç gorusmesinler herkes kendi ailesiyle gorussun.

çocuk diyorki bu saatten sonra onları bir araya getirmicem hiçbir şekilde. en son düğünde görürler birbirlerini. ama damadın annesi evde coşmuş ben bırakmam seni nereye gidersen gelirim diyor

evet onu da istemiyorum aramız iyi her şeyi beraber yapıyoruz
Damatla aranizi bozmayin, bi insanla araniz ne kadar iyi olursa o da o kadar sizden yana olur. Mesela benim kiz kardesim esimle kanka gibidir, kiz kardesim kendisi kurdu bu samimiyeti, yoksa eşim kendiliğinden samimiyet kuramazdi, ve simdi kiz kardeşim ne isterse yapıyor eşim, hatta bazen gitmek istemediğim bi yer olduğu zaman kiz kardesimi bahane ediyorum o gelecek falan diyorum, ikna etmeme gerek kalmadan direkt tamam diyor :)
Damat beyle samimi olun aranizi iyi tutun yani, o size cephe almadiktan sonra ailesi önemli degil.

Damatla aranizi bozmayin, bi insanla araniz ne kadar iyi olursa o da o kadar sizden yana olur. Mesela benim kiz kardesim esimle kanka gibidir, kiz kardesim kendisi kurdu bu samimiyeti, yoksa eşim kendiliğinden samimiyet kuramazdi, ve simdi kiz kardeşim ne isterse yapıyor eşim, hatta bazen gitmek istemediğim bi yer olduğu zaman kiz kardesimi bahane ediyorum o gelecek falan diyorum, ikna etmeme gerek kalmadan direkt tamam diyor :)
Damat beyle samimi olun aranizi iyi tutun yani, o size cephe almadiktan sonra ailesi önemli degil.

bizim de aramız iyi kaç sefer beraber tatile gittik ki eşimle çok samimiler bu zamana kadar hiç savunmadı ailesini ama ne olur bilemiyorum

Amerika olayı olmasa bu işi bozun derdim. Annesi de kız kardeşi de atsan atılmaz sonuçta. Ama araya çok ciddi mesafe giriyor. Mesafeyi geçtim zaman farkı var. O sebepten abd ye kadar diş sıkılabilir

Bir de anası kardeşi böyle manyak olan biri normal olabilir mı? Bence olamaz. İyi bir analiz edin derim

bunlar amerikaya da fizan a da gitse rahat vermezler nişanlısı gereğini yapmadıkça. tavrını ortaya koyacak gerekirse ipleri koparacak. daha şimdiden böyle olay çıkaran, evlenince neler yapmaz.

Gorumceme haksizlik yaptigimi dusunmeye basladim.bu ne bu kadar saygisizlik olmaz
Bence bitsin
Erkek cabuk unutur evlendikten sonrada umursamaz.bir guzel gider gelirleer kalirlar kavga edip giderler.
Tahmini buraya bol bol konu acarsiniz

Görümce çok komik sürekli "sığmıyor muyum" der mi bir insan. Neyse cevap senin gibi çirkef paçoz bir insanın ne işi var aramızda olmalıymış.

evet ezik sanırım. ben bir yere davet edilmesem bir şey demem bu hemen alınıyor neden beni çağırmadınız neden beni götürmediniz diye o da nişanlı gitsin gezsin nişanlısıyla biz mi tutuyoruz

bunlar amerikaya da fizan a da gitse rahat vermezler nişanlısı gereğini yapmadıkça. tavrını ortaya koyacak gerekirse ipleri koparacak. daha şimdiden böyle olay çıkaran, evlenince neler yapmaz.

ben konuştum çocukla senin annen ve kardeşine daha önceden bir tavır koyman gerekiyordu dedim. ben bu kadar büyüyebileceğini tahmin etmedim o konuda geç kaldım dedi. şuan ne yapmam gerektiğini biliyorum hiçbir şekilde bir araya getirmicem kardeşimle ikisini dedi. umarım yapar. yapmazsa bir problem olursa da ileride ne annem ne babam bakmaz gözünün yaşına

Back