• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin igrenc mesajları..

konu sahibi ekranda görmüş,tamamını okumadım diyor zaten.o konuda sıkıntı yok bence yaptığı açıklamadn sonra..
kimse birbirini kandırmasın şimdi,kimin gözü takılsa az buçuk okur yani :KK66:oturup incelemesi gerekmiyor..:)
sphora haklı bence de aşağılanma durumu yok gibi,dirty talk sadece..
ben anladım sizi konu sahibi,ama bence de müdahale edilecek bir durum yok..ilerde eğer kız ısrracı olur da kardeş ayrılmak isterse belki ara bulmak için konu açarsınız..o da 1"belki"..:)
Ben okumam.Kimseyi kendimiz gibi sanmayalım.Çokta denk gelmişimdir asla okumam.Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam.

konu sahibi arkadaş yine de kendini boşuna üzüyorsun.
çünkü atladığın nokta şu kız bunları kardeşinle evlenmek ümidiyle yaşamıyor olabilir.
nasıl ki kardeşin o an için eğleniyor kız da aynı şekilde gününü gün ediyor olabilir.
herkes sorumluluk sahibi yarını düşünen biri olmayabilir. dediğim gibi bu kız biraz hesap kitap yapsa azcık kendini ağırdan satardı taktik gereği bile olsa. bunu evlenmek için yapsın demiyorum.
bence bir insan evli olsun olmasın karşı tarafa karşı bir sınır koymalı ve kişilik sınırlarını çizmeli. karşısındaki kadını sallamayan bir adamla olmayı sineye çekmemeli mesela. kız bunu yapmamış. yapmıyor. belki de umursamıyor o da kardeşin gibi.

Onlar ikisi de bu durumdan memnun bence birbirlerinin ihtiyaclarini gideriyo gibi düşündüm bence sen takma bu kadar kiz da saf değildr altı yil olmus karsisindakinin nw niyeti olduğunu anlayabilir diye düşünüyorum

siz kızın yerinize kendinizi koyup üzülmüşsünüz sanırım. kız, kardeşinize aşık olmuştur ve belki de kardeşinizde yaşamıştır en özel şeyleri ve bu durumda eğer ailesi de mutaassıpsa insan tabi üzülüyor kızın adına. aşktan gözü kör olmuş ve karşılığında ayrılsa bile üzülmeyecek bir adam var. ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok. belki kardeşinize sadece seviştiği için değil, umut verdiği, kızı sevdiğini hisettirdiği için bir uyarıda bulunabilirsiniz. sonuçta kız razı, zorlamamış, tecavüz etmemiş kardeşiniz. üzülmeyin bu kadar.

arkadaşlar size bir çift lafım var "HERKESİN HAYATINA KİMSE KARIŞAMAZ!!!":KK48::KK48::KK48: hepimiz farklı kültürlerden farklı ailelerden geldik. burda böle acayip asortik, one night stand ler arasında gezen arkadaşlar ile namazında niyazında mutaasıp insanların birbirlerine laf giydirmelerini anlamıyorum. accık sakin olun.

:KK52:

Ahaha banlancaz sephoram neyse :KK70:

Konu sahibi arkadasim kardesinin fantezikleri seni ilgilendirmez

kardesim zerre umrumda degil desem anlar mısın peki..
bu ulkede kadın olmak zor..bu kızın cevresi dar,bunlar ayrılsa kardesim yoluna devam eder,bu kızda buralarda konu acar ya da depresyondan depresyona suruklenir..tanıyorum kızı,dokunsan aglayan biri..hele ki bi anne olunca insan,ondan kucuk herkes evladı gibi oluyor acıklanması imkansız sacma sapan bi koruma gudusu geliyor insana ama koskoca kız..koskoca kız ve ben sadece kendimi kızın yerine koyup uzuluyorum..

Yurdum insanı ne kadar da değişmiş...

oo tam benlik konu " ahlaksız " ekibinin neferi olarak geldim :KK49:

Türk ahlakı vajina ve penis üzerine kurulmuş heralde ( kusura bakmayın isimleri yazdım ŞEY demem gerekiyordu sanırım :KK8:) Dinden imandan dem vurup milleti yaftalama meraklısı olmak çok uygun sanırım ahlak yapımıza? Zina diye tabir edilen şeye bu kadar tepki veriyorken acaba çalıp çırpan insanlara, adam kayıranlara,ötekileştirenlere de bu kadar tepki veriyor musunuz? Kaynanam böyle dedi, görümcek şöyle yaptı, evlenirken bi kuruş vermediler, 3bin liralık takı takıldı ağırlığımca altını bana reva görmediler diye konu açıp gıybetin dibine vuranlar için ahlak sadece sevişmekle bozulan bir şey sanırım.

Koca kavramını, evlilik müessesesini evde kalmamak, aileden kurtulmak, koca parası yemek ve "yasal" olarak sevişmek üzere algılayan insanlarla polemiğe girmek boşa kürek çekmek gibi aslında. Ben de ahlaksız ve Türk aile yapısına uymayan bir insanım , sevdiğim adamla 2 senedir birlikteyiz aşkı da cinselliği de yaşıyoruz ve bazı üyelerin komik yaftaları gibi adam tadını alınca hevesi azalmıyor aksine ten ve ruh bütünlüğü bizi daha da bağladı ki Ağustos'ta istemeye gelecekler :KK51:Kadını mal gibi eşya gibi gören hödükler varsa çevrenizde tüm dünya böyle değil, ahlaksızlığı bekarette değil zihinde arayın. O aptal zar parçasına saplanıp kalınca vajinusmus konuları tavan yapıyor forumda. Ya da erkek yapınca normal, kadın yapınca yollu yok yaaa bir de hadsizler evlilik dışı çocuk konusundaki kirli zihinlerini buraya dökmeye kalkmışlar ne haddinize :stop:

Konu sahibesi, kardeşiniz tabiri caizse kazık kadar adam. Ergen değil, liseli değil. İşinde gücünde insandır muhtemelen. Kimin kimle ne yaşayacağına siz dahil kimse karışamaz bu yaştan sonra. Son sayfaları okumadım dirty talking denmiş, belki onlar aralarında böyle haz alıyor insanların mahrem hayatta ne yaşadığı sadece o 2 kişiyi ilgilendirir. Cinsellikten sadece erkekler zevk almaz, kocasıyla "hadi olsun bitsin kurtulayım" diye görev icabı yatan kadınlar için bunlar tü kaka olabilir ama fantazi yapmışlar bu kimseyi alakadar etmez. Kullanmaya kalksa adam 6 senedir bu kızla beraber olmaz, ha bir de ola ki ilişki bitti ne malum kızın kardeşinizi terketmeyeceği? Bakire olmayan kızlar defolu, kimse bi daha almaz diye bakan zihniyet değilse o kız , kendini bir mal olarak görmüyorsa gayet mutlu mesut hayatına devam eder ve zamanı gelince de onu tüm kalbiyle sevecek başına taç edecek bir adam bulur dertlenmeyin :KK39:

Keşke kendini gelenekçi olarak adveden bütün Türk ablalar ve Türk anneler sizinle aynı mentalite ve duruşta olsa. O zaman etrafta sevgilisini cinselliğe zorlayıp, sonra evlenirken namus nidalarıyla bakire kız arayışına giren bu kadar Türk erkeği olmazdı.
Söyleyeyim istedim.
Ahlak anlayışında iki yüzlü olmayan ender Türklerdensiniz.

bu ulkede kadın olmak zor..bu kızın cevresi dar,bunlar ayrılsa kardesim yoluna devam eder,bu kızda buralarda konu acar ya da depresyondan depresyona suruklenir..tanıyorum kızı,dokunsan aglayan biri..hele ki bi anne olunca insan,ondan kucuk herkes evladı gibi oluyor acıklanması imkansız sacma sapan bi koruma gudusu geliyor insana ama koskoca kız..koskoca kız ve ben sadece kendimi kızın yerine koyup uzuluyorum..

Haklisin ama bunu da kizin dusunmesi lazim. Senin onun yerine bu kadar uzulmen anlamsiz... dusunme bile bosveeer

Evlilik dışı cinsellik bir çok kişi için normal görülebilir bu kişinin inanciyla alakalı, bu ülkede herkes müslüman değil o yüzden normal görenlere sözüm yok ama bir müslüman için bu zinadir inancına terstir, buna tepki vermesi absürd bir durum değil, inancı gereği normal olandır. Hangi çağda yaşıyoruz nidalari inandığı dinin kurallarına göre yaşayanlara anlamsız geliyor.

Herkes olayı yanlış anlamış. Kızlar mesele sevişmeleri değil.
Mesele konu sahibesinin erkek kardeşinin kızı sevmemesi, umursamaması ve sırf cinsellik için kızla sevgili kalması. Ve anladığım kadarıyla çocuk namus bekçisi, yani bekarete önem veren bir tip. Evlilik yaşı geldiğinde kıza yol verip bakire kız arayışına çıkması çok yüksek ihtimal.
Kız çocuğun kendini sevdiğini, kendisiyle evleneceğini sanıyor. Ve bekaretin önem taşıdığı muhafazakar bir çevreden geliyor.
Olan kıza olacak. Bir Türkiye klasiği. :KK43:

Son düzenleme:
Yav hep kadın kadının kurdu diye hayıflanırız. Görümcelere hemcinsleri gelinlere yaptıkları için kızarız.
Nihayet karşımızda erkek kardeşinin sevgilisini önemseyen, erkek kardeşininin sırtını sıvazlayıp "Sen erkeksin yürü koçum" demeyen bir abla var karşımızda ve aldığı tepkilere bak!

Herkes olayı yanlış anlamış. Kızlar mesele sevişmeleri değil
Mesele konu sahibesinin erkek kardeşinin kızı sevmemesi, umursamaması ve sırf cinsellik için kızla sevgili kalması. Ve anladığım kadarıyla çocuk namus bekçisi, yani bekarete önem veren bir tip. Evlilik yaşı geldiğinde kıza yol verip bakire kız arayışına çıkması çok yüksek ihtimal.
Kız çocuğun kendini sevdiğini, kendisiyle evleneceğini sanıyor. Ve bekaretin önem taşıdığı muhafazakar bir çevreden geliyor.

Bence öyle değil. Kardeşi konu sahibinin sıkıştırmalarını sürekli geçiştirmiş. Belli ki özel hayatı hakkında konuşmak istememiş. Evlenmeyi düşünmüyor musunuz sorusuna, belki ilerde çocuk isteyince olabilir demiş. Kızı seviyor musun deyince e yani demiş. Evlenmeyeceğim, sevmiyorum amacım sadece cinsellik dememiş ki. Ya da bakire kız arıyorum, bakire olmazsa evlenmem de dememiş. Sadece ablasına net şeyler söylememiş bu konu hakkında, burdan hareketle kardeşinin kızı kullandığına varmış konu sahibi.

Kızın aşağılandığını söylemiş ama muhtemelen aşağılama değil bir tür fantazi paylaşıyorlar. Aşağılama falan yok ortada, konu sahibi yok yere üzülüyor.
Başlarda da söyledim tekrar söyleyeyim, içinde bulunduğumuz, yetiştiğimiz çevre kişiliklerimiz üzerinde bir yere kadar etkili olur. Sonrası bizim kararımızdır. Muhafazakar bir aileden ya da çevreden muhafazakar olmayan gençler yetişebilir. Kız için bekaretin ne kadar önemli olduğunu bilmiyoruz. Konu sahibi de bilmiyor muhtemelen. Sadece kendini kızın yerine koyuyor.

Aynı şeyleri yazacaktım. Bir çok kişi "kız zaten bilincindedir,sonuçlarına katlanır" diye yazmış. Çok şaşırdım. Bilincinde olunsaydı 'kız zarı diktirme' diye bir olay olur muydu?
Olan kızlara oluyor şu memlekette.

Keşke kendini gelenekçi olarak adveden bütün Türk ablalar ve Türk anneler sizinle aynı mentalite ve duruşta olsa. O zaman etrafta sevgilisini cinselliğe zorlayıp, sonra evlenirken namus nidalarıyla bakire kız arayışına giren bu kadar Türk erkeği olmazdı.
Söyleyeyim istedim.
Ahlak anlayışında iki yüzlü olmayan ender Türklerdensiniz.
Yav hep kadın kadının kurdu diye hayıflanırız. Görümcelere hemcinsleri gelinlere yaptıkları için kızarız.
Nihayet karşımızda erkek kardeşinin sevgilisini önemseyen, erkek kardeşininin sırtını sıvazlayıp "Sen erkeksin yürü koçum" demeyen bir abla var karşımızda ve aldığı tepkilere bak!

tesekkur ederim beni anladıgınız icin..
oyle bi cıkmazdayım ki bi tarafım bırak kufur mu ediyor fantagzı mi yapıyor ne yaparlarsa yapsınlar diyor..sonra sokaga cıkıyorum insanları goruyorum ama ben newyork ta yasamıyorum..sokaktaki amcalar teyzeler genci yaslısı gayet Turk..hic burda yazıldıgı gibi degil ki hayat..o kardesimin kafasını kırasım geliyor ne dicem koca adama..kıza bir dost diye msj mı atayım mektup mu yazayım mı ki diye aklımdan neler gecti kovaladım butun dusunceleri..
ben 29 yasındayım o kızın yasındayken evlendim ben 24 yasında kız ama ben eski sevgilimden ayrıldıgımda ne kadar agladım uzuldum aylarca.hayal kırıklıgı nedir onu yasadim..simdi o kız daha agırını yasicak diye uzuluyorum da elimden bisey gelmiyor:KK43:

Belki düşündüğünüz kadar duygusuz değildir kardeşiniz kıza karşı.
Kızı tanıyorum demişsiniz ama kardeşinizle net bir şekilde konuşmamışsınız.Belki açıklamak erken geldiği için geçiştirmiştir.Çünkü az bir süredir beraber değillermiş.Muhakkak bir bağ vardır aralarında.

Back
X