Kardeşiniz manipülasyonun dibine düşmüş. Eniştenin ne olduğu bellidir de umursamamıştır. Kalkmış bir de baba yapmış hasta ruhluyu.
Bazı kişiler böyle tepkisizdir. Tam aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey sendromu..
Nasıl ki evlilikte çok fazla tartışmak problemse, hiç tartışmamak da çok büyük problemdir. Bence bunu kardeşe hatırlatmakta fayda var. Belli ki insan ilişkilerinden bihaber..
Doğum yapmış kadın iyileşmeden evinde oda düzeni bile olmaz. Her odaya herkes girebilir. Girmeseydin sen de denemez. Kızcağız yardıma gitmiş. Ablası bişey isterse girecek tabi. Millet çok mu meraklı sizin yatak odalarınıza sanki?
Bebekle nerede rahatsa oraya çöker yeni anne. Baba modeli de bir yer bulup ses etmez. Madem istediğini izleyemiyor gitsin telefondan, tabletten istediğini açıp izlesin. Bu kadar basit. Ama bunlar bahane işte. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
İki doğum yaptım ikisinde de adamı odadan odaya yolladım aylarca ses etmedi
Çözüme gelirsek ben o enişteyi umursamaz kardeşimi de yeğenimi de görmeye giderdim. Ama kardeşimle de bunun normal olmadığını konuşurdum. Çünkü o kişinin sebepleri makul değil. Ve yarın öbür gün bana daha çok ihtiyaçları olabilir diye elim üstünde olurdu.