Kardeşimin eşi yüzünden memleketten soğudum.

bazıları böyle buluttan nem kapar. küsmeye, tavır almaya yer arar. sizin gelin de o cinsmiş. sürekli bir ilgi ve pohpoh delisi olan insanlara uyuz oluyorum. ayrıca corona dan ala bahane mi olur. insanlar başından beri yeterince ciddiye alsalardı aile içi yayılım bu kadar olmazdı. gitmemek için gayet haklı sebepleriniz varmış. ayrıca çocuğum bu kadar ciddi kaza geçirip ölümden dönecek ve buna rağmen arayıp sormayacak, trip atmaya devam edecek kişi kim olursa olsun asla yüzüne bakmam.

Sizi gormek istedigi falan yok, ceyrek altin bekliyor tum mevzu da o yuzden

Bence sonuna kadar haklısın. Benimde erkek kardeşim evlendi daha düğün gecesi güya benim yüzümden gerilmiş karısı neoldu neden biyle oldu bile demedim banane yahu hayatta uğraşmadım ne aradım sordum yaklaşık bir yıl hiç iletişime gecmedik. Ortada sorunu olan varsa gelsin konuşsun ne peşine gidicem. Sonra bayramda geldiler hicbisey sormadım bile derdi olan derman arasın kendi kendine kızdı sonra soğudu öle geldi boşver sende bende aynı kafadayim herkes kendi evinde mutlu olsun

Burada ilgimi ceken tek sey evladımızı durumu. İnşallah toparlamıştır. Allah korusun yavrum gecmiş olsun.

Kardesinize verdiğiniz cevabı begendim. Valla utanma olsa gelip bunu diyemez.
Allah kardeşsin de akıllısını versin.

Evladınız için çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

kardeşinizin eşine de akıl fikir diliyorum kaza durumu olmasa hadi neyse diyeceğim de, o kazadan sonra size bu laf ulaşmamalıydı bile. dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan biri belli ki. böyle bir tip bizde de var, iletişim minimum da, kafa rahatım maximumda

Çok çok geçmiş olsun. Okurken bile kötü oldum, Allah birdaha yaşatmasın
Allah oğlunuzu bağışlamış size, kim ne demiş, kim küsmüş kısmını boşverin.

ĹL
Aynen, ben de derdim gelmezse gelmesin diye. Emin olun daralıyor. Sosyal medyada peşpeşe sitem sözleri vs paylaşır sessize aldım çoktandır kendi kendine debeleniyor
Çok haklısınız ben de açıkcası gitme yanlısı değilim bir de fıldır fıldır gezmedikleri yer yok. İnsan korkuyor virüs taşırlar diye. Birinin yüzüne sevgi ile bakarsın, diğerinin yüzüne iğreti ile. İste öyle bir bakmak.
Şımarıklık diz boyu. İşte böylelerine de sakin ve anlayışlı eş düşüyor.
Çünkü aklı başında erkekleri böyleleri ayartamaz. Benim kardeşim gibi saftirik olursa ancak.
Allah dağına göre kar veriyor cidden

Sizi gormek istedigi falan yok, ceyrek altin bekliyor tum mevzu da o yuzden
Kendisi takmadı ki ben takayım. Evet, beni sevdiğinden değil rekabetten dolayı zaten. Bana görümcem mesafeli dursa onun icin ölüp bitmem yani. E tabi altında başka sebep yok ise.
Ay dügüne gelsek zaten burdakiler keske o gece bitseydi derdi. Ailecek ruh hastaları.
Çok tesekkür ederim, çok zarifsiniz. Şu an da iyi yuzundeki izlerin tedavisi suruyor. Amiiin.
Çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz, Amin. Bizden uzak olsunlar inşallah

Çok çok geçmiş olsun. Okurken bile kötü oldum, Allah birdaha yaşatmasın
Allah oğlunuzu bağışlamış size, kim ne demiş, kim küsmüş kısmını boşverin.
Çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz. Amin cümlemize inşallah. Yemin ederim anne ve babamın evinde ve onların hatrı olmasa zaten umrum olacak bir şahsiyet değil.

Cok gecmis olsun, Allah evladinizi size bagislamis . Boyle bir kazadan sonra hala kapris yapip ego savasina glren bir insana laf anlatmaya, alttan almaya gerek yok . Can sozkonusu oldugunda bile kapris tavir yapan geri dursun zaten En iyisini yapmissiniz

Kardeşin ve eşi saçmalamış... Gelinin derdi altın mı acaba

Yerden göğe kadar haklısınız. Evladiniza çok geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu. Vicdansız ruh hastası gelin ne halt yerse yesin. Tavrınizi devam ettirin ama yerinizde olsam kardeşimi ve bebeğini annemlerde görünce gayet normal davranirdim. Gelini ise tamamen yok sayardim. Özür dilemesi, alttan alması gereken biri varsa siz değil gelindir bu kişi.

Ben kardeşimden beni savunmasını da beklerdim doğrusu. Birlikte büyüdüğüm vanımdan olan kişi beni tanır eşinede ablam kardeş ayırmaz bizim bebeği görmeye gelemedi ama zamanı gelince telafi eder demesini beklerdim.bana böyle dese kardeşim valla çok kızardım.

Bu ne şımarıklık..!!! O görümce görmemiş benimkileri göndereyimde ona hayattan soğusun..Gıcık olurum böyle kendini dünyanın merkezi sanan insanlara muhattap olmayın zaten söylenmesi gerekeni kardeşinize söylemişsiniz mesafenizi koruyun yine aynı şekilde,taviz vermeyin sakın bu ne edepsizlik.Oğlunuz içinde çok geçmiş olsun görüp göreceğinizde bu olsun sadece

kardeşinizle çok agresif konuşmusunuz.Kardeşiniz açısından üzüldüm

Ben kardesimi sadece karisi boyle yapiyor diye silmem ama karisi benim umrumda olmaz bi insan nasil kardesini silebilir ve boyle yazdiniz cok sasirdim size de insan sifr esiyle iyi olsun diye yada kimse gelip gitmesin diye akrabalik baglarini koparabilir mi illa ki sorun cikar sen ona kardesinin hatrini vereceksin onun eşi sen iyi ol o kotu olsada minnetin onjn uzerinde olsun ama kardesinle iliskiyi kesmek ne???

Bizde de buyuk gelin yaris halinde kucuk gelini kiskaniyor kendi uzakta diye kucuk gelinle aramizda mesafe olsun istiyor
Allah yardimcin olsun
Bir ara aramadi sormadi bende aramadim tam mesafe
Gerci benim icin herkes oyle konusmayanla asla konusmam merhaba merhaba

Bu küçük gelinin bir işi, gücü, mesleği var mı? Yoksa hemen kendisine bir iş bulun yoksa bu sizin aileyi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…