• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin ergenliği yardım eder misiniz?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar 13 yaşında bir kız kardeşim var bu yıl iyiden iyiye ergenlik belirtilerini görmeye başladık. sürekli müzik dinliyor bizimle iletişimi hiç yok. sürekli dışarda arkadaşlarının yanında birkaç hafta sonra sbs sınavı var ve umurunda da değil. ailem maddi durumu kötü olmasına ragmen onu dersaneye gönderdi bende güzellikle anlatıyorum anlıyor gibi yapıyor ama değişen bir durum yok her şeye bağırıp çağırıp kızıyor ne yapacağamızı şaşırdık yardım edin lütfen

Cnm uzulme ergenlikte oluyor boyle seyler.

Mayasi saglamsa birsey olmaz. Bir kac hata sonucu iyiyi kotuyu anlar ama mutlaka goz denetiminde tutun.

Surekli sabir gosterin alttan alin. Hic pes etmeden yilmadan dogrulari anlatin.

Ona yakinlasmayi dene mesela ilgisini ceken sarkilari sende dinle su guzelmis su hosmus filan diyip iletisim baglarini guclendir.

Onun guvenini kazanmayi dene. Sen ablasisin sana daha yakin olur anne ve baba itici oluyor ergenlikte.

ALLAH yardimciniz olsun canim mutlaka arkadas ortamina dikkat edin ama.

InsaALLAH en kisa zamanda atlatir ergenligi.

bu saat oldu hala eve gelmemiş güzellikle söylüyorum olmuyo bağırıyorum olmuyo ben artık iyice şaşırdım

Back