- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
Canim o kadar tatli bir ailesinizki, Insallah kardesiniz evlenecegi bayanda sizler gibi iyi yürekli, temiz kalpli olur. Hersey gönüllerinizce olsun Insallah.
Vallahi böyle bir erkek bu zamanda zor bulunur, hem ailesine düskün, süper bir es olur vallahi.
Kardesinizle evlenecek olan kiz cok sansli hele birde su tontis anneye bakin hele, kim istemez böyle güzel gülen bir kaynana?
Ve tabiki sizin gibi canayakin bir görümceyi kacirmamak lazim aslinda.
Kizlar hadi herkes elleri sivasin, Tufan`imiza layik bir kiz bulalim.
sevgiler...
ayy yaa çokkkkk teşekkür ederim çok gurur duyuyorum böyle şeyler yazdıkça siz..annem babam kardeşim bi yana dünya bi yana..Bana bir kere öte git demediler,bir dediğimi iki etmediler,kimseye muhtaç etmediler bir gün yüzlerini asmadılar...bize yaklaşırken ard niyet sezdikleri herkesi etrafımızdan elediler...doğru ne ise hak adalet nerde ise hep onunla yaşamayı öğrettiler...Allah razı olsun onlardan...kardeşimede aynı şekilde..benim annem çocukluğumdan beri sabah 6 da uyandırıp hepimizi tek tek süt içirip hadi uyuyun diyen biri:))))) bundan hiç vazgeçmedi vazgeçmeyecek ve buna alıştırdı bizi(uykumuzun kaçtığını bilsede) şimdide eşime yapıyor aynını:))))))))
yaa çocukluğum geldi birden aklıma...
kardeşimede eminim sizlerinde dualarıyla hayırlı kapılar açılacak onunda bir eşi yuvası olacak çok inanıyorum buna..