• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimi evlendirmek yuvasını kurmak istiyorum..

Canim o kadar tatli bir ailesinizki, Insallah kardesiniz evlenecegi bayanda sizler gibi iyi yürekli, temiz kalpli olur. Hersey gönüllerinizce olsun Insallah.
Vallahi böyle bir erkek bu zamanda zor bulunur, hem ailesine düskün, süper bir es olur vallahi.
Kardesinizle evlenecek olan kiz cok sansli hele birde su tontis anneye bakin hele, kim istemez böyle güzel gülen bir kaynana?
Ve tabiki sizin gibi canayakin bir görümceyi kacirmamak lazim aslinda.
Kizlar hadi herkes elleri sivasin, Tufan`imiza layik bir kiz bulalim.
sevgiler...:71:

ayy yaa çokkkkk teşekkür ederim çok gurur duyuyorum böyle şeyler yazdıkça siz..annem babam kardeşim bi yana dünya bi yana..Bana bir kere öte git demediler,bir dediğimi iki etmediler,kimseye muhtaç etmediler bir gün yüzlerini asmadılar...bize yaklaşırken ard niyet sezdikleri herkesi etrafımızdan elediler...doğru ne ise hak adalet nerde ise hep onunla yaşamayı öğrettiler...Allah razı olsun onlardan...kardeşimede aynı şekilde..benim annem çocukluğumdan beri sabah 6 da uyandırıp hepimizi tek tek süt içirip hadi uyuyun diyen biri:))))) bundan hiç vazgeçmedi vazgeçmeyecek ve buna alıştırdı bizi(uykumuzun kaçtığını bilsede) şimdide eşime yapıyor aynını:))))))))
yaa çocukluğum geldi birden aklıma...
kardeşimede eminim sizlerinde dualarıyla hayırlı kapılar açılacak onunda bir eşi yuvası olacak çok inanıyorum buna..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım öncelikle kardeşin çook yakışıklı (ben çok beğendim ) bahtını da güzel eylemiş rabbim sizin gibi bir aileye sahip. Umarım kalbinizden geçen olur. Hayırlarla inşallah. Dualarım sizinle.

Son düzenleme:
[ı][sıze="3"]canım öncelikle kardeşin çook yakışıklı (ben çok beğendim ) bahtını da güzel eylemiş rabbim sizin gibi bir aileye sahip. Umarım kalbinizden geçen olur. Hayırlarla inşallah. Dualarım sizinle. [/sıze][/ı]

çokk teşekkürler canımm..bitanedir o yakışıklıdır boylu posludur..Allahım dilinden almış ama bedenine vermiş nazarlardan korusun..
inşallah hayırlı kapılar açılır hanemize..
dualarınızı esirgemeyin üzerimizden emi..:nazar:

çokk teşekkürler canımm..bitanedir o yakışıklıdır boylu posludur..allahım dilinden almış ama bedenine vermiş nazarlardan korusun..
Inşallah hayırlı kapılar açılır hanemize..
Dualarınızı esirgemeyin üzerimizden emi..:nazar:

yeterki sizin gibi konular açılsın hayatım buraya.:34: Her zaman ederiz şüphen olmasın. Hem mümin müminin iyiliğini istemez mi hiç :89: Rabbim banada nasip etse keşke hayırlı bi kısmet. Istiyorum ama yok :14::14:

Son düzenleme:
yazdıklarınızdan çok iyi niyetli olduğunuzu anlıyorum
içten olduğunuz belli her halinizden
kardeşinize de güzel bir kısmet bulmak istemeniz çok güzel
fakat bu işlerin böyle olmayacağı kanısındayım
çünkü size başka niyetle yaklaşmayacaklarını bilemezsiniz
inşallah karşınıza kardeşinize göre biri çıkar
ama dikkatli olun
uyarmak istedim umarım yanlış anlamazsınız
Allah gönlünüze göre versin:69:

yazdıklarınızdan çok iyi niyetli olduğunuzu anlıyorum
içten olduğunuz belli her halinizden
kardeşinize de güzel bir kısmet bulmak istemeniz çok güzel
fakat bu işlerin böyle olmayacağı kanısındayım
çünkü size başka niyetle yaklaşmayacaklarını bilemezsiniz
inşallah karşınıza kardeşinize göre biri çıkar
ama dikkatli olun
uyarmak istedim umarım yanlış anlamazsınız
Allah gönlünüze göre versin:69:

çok teşekkür ederim söylediklerinzde çok haklısınız..tüm bunlarıda düşünmedim değil..ama zaten araştırıp görmeden,nerde nasıl yaşamış nasıl yetişmiş bilmeden böyle bişeyin olması söz konusu bile olamaz..çünkü ben her ne kadar kardeşimi düşünüyorsamda,karşı tarafta ana baba evladı..kimse üzülsün asla istemeyiz..mutlu olmak huzur bulmak için evleniliyor..başka amaçlar güden insanlar zaten bi şekilde kendilerini belli eder diye düşünüyorum..
hakkımızda hayırlısı olsun dualarınızı esirgemeyin yeter..:nazar:

Canım çok iyi niyetli bir insansın çok duygulandım okuyunca..
Çok da iyi bir ablasın..
Evliliğini de Allahım esirgesin,İnşallah Allah işlerinizi rast getirir kardeşimiz mutlu bir yuva kurar

Canım çok iyi niyetli bir insansın çok duygulandım okuyunca..
Çok da iyi bir ablasın..
Evliliğini de Allahım esirgesin,İnşallah Allah işlerinizi rast getirir kardeşimiz mutlu bir yuva kurar

prometheus çok çok teşekkür ederim...Amin iyi dileklerine..Allahım herkeslerin huzurunu daim etsin..bu dünya o kadar yalan ve boş ki inan..kalp kırmaya insan üzmeye gerek olmadığını düşünenlerdenim..
inşallah kurar canım inşallah...

ne kadar iyi bir ablasınız kardeşinizde gayet aslan gibi delikanlı umarım iyi bir gelin bulursunuz çok dikkatli olun ama

ne kadar iyi bir ablasınız kardeşinizde gayet aslan gibi delikanlı umarım iyi bir gelin bulursunuz çok dikkatli olun ama

teşekkür ederim maşallah öyledir..evet dikkat edicem tabi öyle hemen vermek yok:)))

öncelikle sizi yetiştiren ana babanın ellerinden öpüyorum
gerçekten yazdıklarınızdan çok iyi insanlar olduğunuzu hissediyorum
Allah gönlünüze göre, hayırlı bi gelin nasip etsin inşallah

öncelikle sizi yetiştiren ana babanın ellerinden öpüyorum
gerçekten yazdıklarınızdan çok iyi insanlar olduğunuzu hissediyorum
Allah gönlünüze göre, hayırlı bi gelin nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim sirines..Allah razı olsun duaların için..Annemin ve babamın dünya üzerinde tek olduğunu düşünüyorum..her çocuk için bu böyledir eminim..Ama ne bilim ben ömrümce böyle hissettim hepte öyle olacak..

abla olmak böyle bişey işte
çok duygulandım ben okuyunca
kardeş hiç bişeye benzemiyo ne kadar büyüsede hep çocuk kalıyo gözde
allah kardeşinizin bahtını da kendi gibi güzel etsin
dilerim hayırlı bi kısmeti çıkar.

Back