- 10 Haziran 2023
- 777
- 2.063
- 33
Çocukla görücü usulü tanışmışlar…Herkes kızın adamlarla yarışa girmesini eleştirmiş ama çocukla sevgili olurken çocuk da durumu bilip öyle sevgili olmuştur. Ben doğru yada yanlış diyemem.
Benim de tiktok hesabım var eğlencesine video atıyorum canlı yayın yapmasam da zaman geçiriyorum . Kızın niyetini anlayabiliyorum ama ona iftira atılıyorsa savcılığa vereceğini söylesin o kişi kimse. Vermezse de karşı tarafı korkutur belki
çocuğun eski sevgilisi yapmıştır diyorsunuzda kardeşinizin ev adresini nereden bilsin.
bu sevgili kardeşinizin tiktokta canlı yayın açıp adamlarla konuştuğunu biliyor muydu?
tek kullanımlık mesajsa bile ekran kaydı alınabilirdi.
mesaj atılan numaraya alakasız birinin telinden ulaşabilirsiniz.
ha kardeşiniz çok eminse kendinden madem şikayet etsin savcılığa. siz öyle söyleyin korkudan dökülür zaten gerçekleri.
Tabi ki ederim… ben o erkeğe de hak veriyorumEşiniz de flört etmediği sürece sosyal medya üzerinden başka kadınlarla konuşabilir, zaman geçirebilir, eğlenebilir o zaman. Sorun etmezsiniz sanırım.
Çocuğa demiş ki senin sevgilinle buluştum telefonundan aldım. Arşive atmış senle mesajını. Sarılmalı resimfotolar nasıl fotolarmış ve karşı tarafın numarasına nasıl ulaşmışlar ki
Kızın tanıdıkları varmış emniyette. Ordan bulmuştur diyoruz. Hayır sevgilisi bilmiyordu.buraya yazıyordum başka konuya gitti cevap nasıl oldu anlamadım. üşendim tekrar yazmaya alıntıladım.
Kızın tanıdıkları varmış emniyette. Ordan bulmuştur diyoruz. Hayır sevgilisi bilmiyordu.
Bu olaya gerek yokmus ki sevgilisi bunu görünce ayrılmamıs mıYok ben tiktokunu biliyorum sadece ikili yayın oluyorya karşılıklı saçma sapan tanımadığı erkekleri kabul ediyordu onu kaç kere uyardım yarış yapıyoruz diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?