• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimde polikistik over çıktı çok yabancısıyız yardım edin

Evet çok şükür ki öyle dermansız değil hayati bir hastalık değil ama adının hastalık olması bile yeterli benim için. Hem ilerde şu an benim yaşadığım şeyleri yaşayamama endişesi çok korkuttu beni
inan geçen hafta üst üste 3 tane rahatsızlık geçirdim, yine de moralimi bozmadım. birincisi idrar yolu enfeksiyonu, ikincisi rahim ağzı akıntısı, üçüncüsü de grip... özellikle rahim ağzı akıntım gebeliğe bile engelmiş düşün yani, çok şükür üçünü de atlattım...

yok telaş etme, gerçekten çok yaygın bişey artık bu kistler... inşallah ilaç tedavisiyle falan kısa zamanda geçer, kafaya çok takılacak bişey yok, doktorun dediklerine dikkat etsin kardeşin, inşaallah atlatacaktır...
Allah razı olsun sizden çok rahatladım sayenizde

Pco da yumurtaliklarda polikistik goruntu vardir sadece.. pcosda polikistik sendromu diye gecer hormonlara bakilir vucutta tuylenme varmi adetlerin duzeni bunun sonucunda pcos denir..
Ultrasonda gördü. Henüz bir test yapmadı. Adetin ikinci günü çağırdı test için onu bekliyoruz. Tüylenme yok. Ama kilo problemi var. Bebekliğinden beridir var ama. Yeni olan bişey değil

Pco da yumurtaliklarda polikistik goruntu vardir sadece.. pcosda polikistik sendromu diye gecer hormonlara bakilir vucutta tuylenme varmi adetlerin duzeni bunun sonucunda pcos denir..
Ha birde ek olarak adetlerinde son bir kaç aydır 1 haftalık falan gecikme var

Ultrasonda gördü. Henüz bir test yapmadı. Adetin ikinci günü çağırdı test için onu bekliyoruz. Tüylenme yok. Ama kilo problemi var. Bebekliğinden beridir var ama. Yeni olan bişey değil

Ha birde ek olarak adetlerinde son bir kaç aydır 1 haftalık falan gecikme var
test sonucu daha net belli olur bir haftalık gecikme cok onemli degildir zaten 10 gunden fazla gecikmeler sakıncalıdır..bende de ultrasonda polikistik var ama testelerde hormonlarda buyuk bir oynama yok adetimde son zamanlarda benimde bir hafta gecikiyor stres yuzudende oluyor bu gecikmeler

benim kızımdada 15-16 yaşlarda çıktı ortalığa..evet kiloluydu..kilo verdi..şimdi iyi biraz..ama doktorlar iyileşebilen bir hastalık değil dediler..bu seninle ömür boyu yaşayacak dediler..kilo en büyük düşman..ben de hiç duymamıştım nasıl bir hastalık olduğunu..ama doğum kontrol hapı çözüm olmadığını öğrendim..bizde üzülmüştük..zamanla alıştık..daha kötü öldürücü hastalık değil..buna şükür..

benim kızımdada 15-16 yaşlarda çıktı ortalığa..evet kiloluydu..kilo verdi..şimdi iyi biraz..ama doktorlar iyileşebilen bir hastalık değil dediler..bu seninle ömür boyu yaşayacak dediler..kilo en büyük düşman..ben de hiç duymamıştım nasıl bir hastalık olduğunu..ama doğum kontrol hapı çözüm olmadığını öğrendim..bizde üzülmüştük..zamanla alıştık..daha kötü öldürücü hastalık değil..buna şükür..
Tabiki şükürler olsun bugünümüze

test sonucu daha net belli olur bir haftalık gecikme cok onemli degildir zaten 10 gunden fazla gecikmeler sakıncalıdır..bende de ultrasonda polikistik var ama testelerde hormonlarda buyuk bir oynama yok adetimde son zamanlarda benimde bir hafta gecikiyor stres yuzudende oluyor bu gecikmeler
Inşallah bizimde öyle hafif cinstendir ya kusura bakmayın tedirgin bir yapım var malesef

Kardeşinizin ne özelliği var ne demek Allah aşkına bu nasıl bi vicdandır ya bu konularda çok tedirgin olduğumu belirttim. Ailece bu çok zor günler yaşadık sağlıkla ilgili. Bu kadar korkmam ağlamam üstüne birde gebelik eklenince gayet normaldir diye düşünüyorum. Ki kaldı ki yaygaracı biride olabilirim sadece yardım istedim sizden eleştiri değil
Sakin ol genc oncelikle. Cok onemli bir kronik rahatsizligim var ve ben bile boyle yapmadim isyan etmedim neden dedim ama boyle agla agla icim cikmadi. O yuzden garip geldi fikir soyledim. Ha fikir istemiyorduysan keske bastan soyleseydin?!?

Back
X