• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim...

liberty75:çok saol canım yorumun için evet ben konuşmayı düşünüyorum inşallah daha öncede yazmışdım busene oldu nedense olan tekrar saol canım
ilona:yokk kızz ne uyuşturucusu allah korusun bizimki genelde dışarda yemek yer arkadaşlarıyla eminim yani yurtta kalıyo ama beyfendi dışarda yemek yiyo hava yapcak arkadaşlarından geri almamk için kanımca
tekrra saolun kızlar öptüm sizii

canım o da genç..arkadaşlarının arasında mahçup olmak istememişti..abin askerde ise 200 lira değil de 100-150 falan gönderin..sonuçta adam asker..ne harcayacakki..biraz böyle dengelemeye çalışın..zor bir durum..

canım o da genç..arkadaşlarının arasında mahçup olmak istememişti..abin askerde ise 200 lira değil de 100-150 falan gönderin..sonuçta adam asker..ne harcayacakki..biraz böyle dengelemeye çalışın..zor bir durum..

evt canım haklısın ama işde sigarasıydı falan onada göndermesek olmuyo abim çok çalıştı bizim için biz ona ne yapsak az kardeşimde msj attı biraz msjlaştık sanırım hatsaını anladı kaydirigubbakcemile5 çok şükür biraz daha iyi kardeşimle aramız saol canım tekrar öprtümm:1hug:

Back
X