- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
Ben görücü usülü evlenmedim ama birisi aracılık etse de karşıdaki kişiyi beğenip beğenmemek önemli diye düşünüyorum. Sonuçta onlar sadece vesile olabilir, zorla evlendiremez ki kimseyi.Kardesin hakli bu devirde gorucu mu kaldi
Ben siz gorucu evlendiniz demedim ki zaten ama biri bana gelip soyle biri var dese bende kardesiniz gibi tepki verirdimBen görücü usülü evlenmedim ama birisi aracılık etse de karşıdaki kişiyi beğenip beğenmemek önemli diye düşünüyorum. Sonuçta onlar sadece vesile olabilir, zorla evlendiremez ki kimseyi.
Peki teşekkür ederim yorumunuz için.Ben siz gorucu evlendiniz demedim ki zaten ama biri bana gelip soyle biri var dese bende kardesiniz gibi tepki verirdim
istemeyin efendim istemeyin belki kızın görüştüğü biri vardır madem hamile ve hassasınız cevabını kaldıramayacagınız sorular sormayın üniversite okuyan kız görücü mü ister yuva sadece evlenince olmuyor okulu biter kendi evine çıkar al sana yuvaBir de ben isterim ki hepsinin yuvası olsun
Hayır hatta ben de şaşırdım, söylesem mi diye düşündüm, sonrasında belki iyi bir çocuktur kısmetine mani olmayayım ona sorayım görüşmek istemiyorum derse iletirim dedim okuyor der kapatırız dedim hatta. Birisi olmadığını da biliyorum konuştuk çünkü hatta ben inşallah orda tanışıp bulması taraftarıyım ama herkes de üniversitede bulamıyor, ve birçok arkadaşım iş hayatında daha da zor olduğunu söyledi kısıtlı insanla tanışabildikleri için. Ben ilettim sadece dediğiniz gibi, zorlayacak bir insan da hiç değilim beni de tanıyorlar.Niye abartmis bu kadar, sonucta herhangi biri degil ablasi oluyorsunuz. Daha once oldu mu boyle bir sey? Hani bu soylemlerden biktiysa belki tepki vermistir.
Zaten, abla düşünmüyorum ben okuluma odaklanayım deseydi yeterliydi, önünde engel olmak istemedim o hayır demeden benim yok olmaz demem, belki de iyi bir insanı kaçırmasına sebep olabilirdi. En azından kendisi istemedi diye ilettim karşı tarafa. Evlenmeyi istemese bile karşıdakini kırmak hata bence de, birisi birşey ikram edince, hayır sağolun demek var bir de tepsiyi kafasına geçirmek var ikisi çok farklı.Kardeşiniz çok abartmış.Aman okuyupta başımıza hocamı kesilcen demiscesine..Ben kardeşinizin tavrını fazla buldum açıkçası ve birde hamilesin.Sana ablacım şuan için evlilik planlarım arasında değil.Hayirlisi kismet falan deşeymiş.Evlilik feci bir durum değil sonuçta o da birgun evlenecek.Yoksa siz okulu bırak kocaya git dememissiniz.Neyse size bu konular da fikir sorarsa o zaman konusursunuz.
Hayır hatta ben de şaşırdım, söylesem mi diye düşündüm, sonrasında belki iyi bir çocuktur kısmetine mani olmayayım ona sorayım görüşmek istemiyorum derse iletirim dedim okuyor der kapatırız dedim hatta. Birisi olmadığını da biliyorum konuştuk çünkü hatta ben inşallah orda tanışıp bulması taraftarıyım ama herkes de üniversitede bulamıyor, ve birçok arkadaşım iş hayatında daha da zor olduğunu söyledi kısıtlı insanla tanışabildikleri için. Ben ilettim sadece dediğiniz gibi, zorlayacak bir insan da hiç değilim beni de tanıyorlar.
Ben de oraya takıldım zaten, herkes senin gibi evlenmek zorunda değil demesine. Ki eşimde çok şükür kötü bir insan değil, hatta kendi ailemden daha çok nankörlük gördüm, eşim de gördü. Gene de kalp kırmamak için peki dedim uzatmayıp kapattım.Kardeşin abartılı tepki vermiş bence..
Beni de okurken birileri istedi. İstemeye kadar gelmedi iş tabi annem ağzımı aradı cevabımı bildiği halde. Ama ben kimseye bağırıp çağırmadım. Dalgaya aldım hatta..
Bir şeyleri söylemenin çok yolu var kardeşin saygısızlığı tercih etmiş..
Böyle cevap verse kırılmazdım zaten, düşünmüyor dalgaya vuruyor derdim :)Be kardesime boyle bisey soylesem cevabi la git manyakmisin olur heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?