Kardesim yanlis bi evlilik mi yapiyor? Yardim edin ...

Ben sizi anlyorum..cok sevdgm kardes gbi gordugm erkek arkdslarm oldu..getirip tanistrirlardi benle..icime sinmeyen bsyler olurdu ama susardm..cunku onun hayati..ama ayrilirlarsa beraber gömerdik o ayri
Cok tesekkür ederim. Allah var; gercekten köstek olmak gibi bi niyetim yok. Hatta onu sevmekte istiyorum. Kardesimin sevdigi kiz sonucta. Hem o da bi ana kuzusu, genc bi kiz. Inanin cok korkarim üzerime vebal almaktan. Gelin görün ki internetler de akil aliyorum .. o kadar yani

Tesekkür ederim bakis aciniz icin. Ne yalan söyleyim. Bas sagligi gittigi ev de bu sekil düsünmesi garip benim icin. Bi defa da degildi hatta... neyse. Ayrica kiz kardesim ve erkek kardesim ikiside bunlari anlatti. Ben söylemedim

Kardeşiniz evlenmeyi düşünecek yaştaysa karşısındaki insanı da değerlendirebilecek olgunluktadır.
Kızın eniştenizi yakışıklı bulmasına gelmiş görüşleriniz bu çok çirkin birşey. Üstelik kardeşimde rahatsız oldu demişsiniz. Bence siz gidip kardeşinizle konuşun bu konuyu. Biz burda ne desek boş.

Tesekkür ederim bakis aciniz icin. Ne yalan söyleyim. Bas sagligi gittigi ev de bu sekil düsünmesi garip benim icin. Bi defa da degildi hatta... neyse. Ayrica kiz kardesim ve erkek kardesim ikiside bunlari anlatti. Ben söylemedim
Bana anormal gelmedi.
Bırakın sizin müstakbel gelini, taziye sahiplerinin ‘ne güzel kız, ne yakışıklı erkek’ diye konuştuklarına şahit oldum.
Öyle birini düşünmemiş ve şaşırmıştır gördüğünde.
Ben de güzele güzel derim bahsi geçen her ortamda, beğenimi ya da olumlu bulduğum bir durumu söylemeyi yeğeleyenlerdenim.
Misal görümcemin eşi mükemmel bir adam, hem eş hem baba olarak.
Her yerde överim, yüzüne de söylerim keşke kocam sizi örnek alsa enişte demişliğim de vardır.
Hiç aklıma başka bir şey belirmedi ama

Öpüştüklerini nereden biliyorsun ben kardeşimi zorlasam bilr asla bana böyle özel şeylerini anlatmaz ki ben de duymak istemem çok müdahil olmayın, tereddütün varsa kardeşinle konuş hayatı sen yaşayacaksın ablacım bizle yaşamayacaksın iyice ölç tart de normal abla nasihatı gibi hepimiz konuşmalar yaparız zaten. Ortada birşey yok benim açımdan. Kardeşinle karşı tarafı suçlamadan konuşman en mantıklısı

Tesekkür ederim. Belki de ben yanlis düsünüyorum.

Kardeşinizin sıkıntısı tam olarak ne? Kızın şööööyle yakışıklısın, böyle iyisin diye iltifat etmemesi mi? Yoksa kendisine etmeyip enişte için ne kadar yakışıklı demesi mi?

Cenaze sizin cenazeniz, kız zaten ayıp olmasın, adet yerini bulsun diye gelmiştir, gram üzüntüsü yoktur. Haliyle eve de dikkat etmiştir, gelen gidene de. Ev için ne kadar güzel ev deseydi de problem olacak mıydı? Ya da enişte eşi için ne kadar güzelmiş deseydi?

Değerleri var ya da yok, kız tek başına kendisiyle öpüşmedi. Öpüşmek onu değersiz yapıyorsa kardeşinizi de yapar. Ayrıca kardeşiniz, evlenme çağında koskoca adam gelip size öpüştüğünü mü anlatıyor? Bu ne kadar onurlu bir hareket?

Zaten bana sordu bi kac gün öncesi abla fikrin ne dedi. Sempatik kiz dedim. Akilli ve zeki bi kiza benziyor dedim. Ama sakin bi durusu oldugu icin daha fazla bir sey söylemedim zaten

Zaten bana sordu bi kac gün öncesi abla fikrin ne dedi. Sempatik kiz dedim. Akilli ve zeki bi kiza benziyor dedim. Ama sakin bi durusu oldugu icin daha fazla bir sey söylemedim zaten

Ben de çok sakinim, ilk girdiğim ortamı değerlendiririm önce hemen kaynaşmam kimseyle, soğuk dururum tanıdıkça açılırım bu kasti birşey değil yalnız, yapım bu. Zamanla tanırsınız zaten hiç stres yapmayın Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Enişte mevzusunda kız kötü niyetli olsa bunu zaten açıkça söylemez bence.Benimde görümcem 2 yil önce evlendi kendinden baya genç biriyle.Gecen eşime dedim ablamında kocası baya çıtır masaallah yakışıklıymış diye Onun dışındaki mevzularda da kardeşinizin kararı.Sonucta sizin gördüklerinizi o da görüyor.Bundan sonrası onu ilgilendiriyor.

Tesekkür ederim. Ben de öyle düsünüyorum zaten. Kardesim her bulusmamiz dan sonra sorar bana ablan fikrin ne felan diye. Ben de genel olarak bu sekil cevap veririm. Henüz pek bi fikrim yok, sempatik bi kiz ama diyorum. Bunu disinda fazla sohbetimiz olmadi. Ben konusuyorum mesela o da genelde dinler.. Fazla karsilik vermez.

Tesekkür eederim gercekten. Tepki aldigimi bilyiorum. Ama Allah biliyor günaha girmek, baska birinin günahini almak gibi bi niyetim yoktu. Artik bol bol dua edicem, Allahim ikisi hakkinda hayirli olanini nasip etsin. Onun disinda zaten bir sey yapmayi düsünmüyorum.

Tesekkür ederim. Ben de ben mi yanlis düsünüyorum dedim kendi kendime. Art niyet aramak da istemedim. Ama öyle de düsünüyorum...
Art niyet deil bu kim olsa dusunur oyle ama kendini bu dusuncelerden uzaklastir bir sure daha gozlemle sonucta sozlenecekler daha evlenmeyeceklerki

Ablasına sevgilisi ile öpüştüğüne kadar anlatan erkek kardeşinizin değerlerini tekrar gözden geçirin bence.
Evet benim esim eve ne alsak ne yapsak kv ye anlatirdi kv de ben gidince sorardi haz aliyordu galiba
Eni sonu esime yataktakileri de anlat dedim ondan sonra anlatmaz oldu
Ama mahremiyet olmali

Oluruna bırakın bence kardeşiniz de ufak deil acikcasi yanlışı doğruyu görmüyor mu söz nişan dönemi zaten birbirini tanıma evresi
Belki O dönemde kardeşiniz de farkeder
Size garip gelenler ona gelmiyor olabilir erkekler karşısındaki kadının ona ilgili mi ilgisizmi oldugun u her şekilde anlar
Kardeşiniz yakışıklı olduğu kadar zekidir umarim

Ablasına sevgilisi ile öpüştüğüne kadar anlatan erkek kardeşinizin değerlerini tekrar gözden geçirin bence.

Buna burda aciklik getirmek istyorum. Kardesim ve kendisi ayrilma noktasina kadar gelmislerdi..

Kardesime hep soguk davraniyormus. Güzel söz dahi söylemiyormus.. Asik olmanin dahi günah oldugunu düsünyorum demis. Kardesim de bana abla, bana sadece beni sevdigini söylesin baska birsey istemiyorum dedi.. Iyicene yipranmisti. Aglayarak söyledi bunlari bana... ben de sadece dinledim. Kiz dan ayrildi.. kiz da bu sefer üzerine düstü felan.. ben de bunlarin barisip barismadigini ögrenmek icin sorum, kardesim ne oldu düzeldi mi araniz dedim. Evet abla dedi, iyiyiz simdi dedi. Peki dedim sevildigini hissediyor musun artik dedim.. o esnada söyledi bana. Evet söylememesi gerekiyordu haklisiniz. Bi ozaman söyledi ama.. onun disinda ne o söyler ne ben sorarim.

Bu yeterli bir açıklama değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…