kardeşim ve evli bir adam

nehirsu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
83
106
44
Merhaba hanımlar aklınıza fikrinize ihtiyacım var.
Biz kalabalık bir aileyiz en küçük kız kardeşim bekar 37 yaşında üniversite mezunu iyi bir işi var 4 yıl önce babamı kaybettik annemle birlikte yaşıyorlar.Babamın hastalık sürecinde kardeşim biriyle görüştüğünden bahsetmişti tabi biriyle görüşmesi normal bir davranış sonuçta bekar kız ama işin aslı görüştüğü kişi evli ve üç tane çocuğu varmış. Bunu daha sonra öğrendik kardeşim ilk zamanlarda bilmediğini söyledi hatta görüşmüyorum dedi ama her seferinde bir şekilde o adamla görüşmeye devam ettiği ortaya çıktı bu 4 yıl içinde adamın 3 çocuğu dünyaya geldi düşünün artık.
Abilerim ablalarım defalarca konuştular yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştılar hatta sinir harbi yaşayıp tokat attılar ama vazgeçmedi her defasında görüşmüyorum bitti dedi, inanmak istedik fakat yine tekrar görüştüğünü bir şekilde öğrendik. Bu durum böyle yıllardır devam ediyor hepimiz tavır aldık bir süre konuşmadık, ama ne fayda kaldığı yerden devam etti. En çokta her defasında ben yakaladım bazen masanın üzerinde unuttuğu telefona gelen arama yada mesaj bazen telefonda konuşmasına şahit oldum ve hatta arabayla giderken yanımdan geçti gittiler.Çok konuştum yapma dedim ama boşanacak benimle evlenecek deyip durdu, karısıyla yataklarının ayrı olduğunu iki yabancı gibi olduklarını vs bir sürü yalan dolanla bizimkinin buna inanmasıda cabası, adamın sosyal medya hesapları türlü erotik site takipleri pis paylaşımlarla dolu, bunları söyleyince saçma sapan savunması beni delirtiyor dün akşam annemlerdeyken yine bu adamın aramasıyla ben gerildim ve yeter artık ne yaptığını sanıyorusun nereye kadar devam edeceksin diyerek kızdım.Bana söylediği yine aynı şeyler boşanacak falan filan bende bu gün karısını senle aldatan adam yarın senide bir başkasıyla aldatır dedim. Ne dese beğenirsiniz asla yapmaz çok güveniyorum böyle söyleyince iyice delirdim.Durumu ablamlarla paylaştım ama onlarında elinden bir şey gelmiyor sadece üzülüyorlar.Şimdi ben yıllardır aklımdan geçirip yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum bu adamın karısının bu olayı öğrenmesini sağlamak istiyorum.
Elimde telefon numarası ve adresler var bir şekilde sosyal medya yaptığı iş vs bu bilgilere ulaştım sizce bu durumu adamın eşine bir şekilde söyleyeyim mi. Yada benim aptal kardeşimin gözünü nasıl açabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.

ben olsam kardeş ile iletişimi minimuma indirirdim. onun dışında yetişkin kadın yani ne yapabilirsiniz ki. 4 yıldır beraber adamın bu arada çocuğu da olmuş. anlamaması için salak olması lazım. demek ki midesi alıyor.
ben olsam eşe söyler miydim bilmiyorum ama.

Ben olsam söylerdim, kardeşin çok yanlış bir yolda sonu da hüsran olacak. Hiç acımam gerçi bunu yapan kadın hak ettiğini bulsun yapma etme dünyası ama senin kardeşin sonuçta. Senin kalbini acıtır bu durum. O yüzden kadına söyleyin ki adam da belki görüşmez bir daha.
İyi niyetinizi kutlarım bu arada

Gerçekten bunu söylediğime inanamıyorum ama kesinlikle karısına duyurun ve abileriniz adamla bir yerde "görüşsünler." Tırnak içinde yazıyorum bakın şiddete özendirmemek için. Çünkü şu an sizin bile sabrınıza hayret ediyorum, o kadın benim kardeşim olsaydı muhtemelen ağzına bir tane çarpardım.
Çok özür dilerim.

Canim saniyo musun ki karisi bilmiyor.Facesi erotik doluymus.

Kardesin yasini basini almis bir kadin ustune gitmeniz ise yaramamis.Kac kere denemissiniz olmamis.

O adam karisini bosayip bunu almaz.Kardesin bu sevdadan vazgecmez.Sen kendini yipratiyorsun.Birak ne halleri varsa gorsunler.En azindan dini nikah kiysinlar.Yazik kardesinin gecen gunlerine.Abla olmak da cok zor.

En güzel yıllarını bir hiç uğruna heba ediyor ve artık iyice pişkinliğe vurmaya başladı canı yanacaksada yansın defalarca konuştuk çabaladık ama olmadı.

Valla adamı tebrik ettim sözde karısıyla ayrı yatıyor ama kardeşinizle sevgili olduğu dönemde 3 çocuk yapıyor ayrı yatarak nasıl başarmış bunu diye sorun kardeşinize.

Kaldı ki kardeşiniz küçük değil 37 yaşında kendine böyle şeyleri yakıştırıp sizi de sürekli yalanlar altında bırakıp güveninizi harcıyorken halen ne yapmalıyım diye soruyorsunuz ne diyim hayırlısı umarım yolundan döner bir şekilde.

Yazık ya karısına evet ama bu gizli bir sır gibi kalmamalı belki metres olmadan ancak bu şekilde kurtarabilirsiniz 4 yılda 3 çocuk ve bu sürede kardeşiniz sürekli birlikte anlamamış bu saatten sonra anlamaz

aldatilan es muhakkak ya biliyordur, ya da seziyordur ama gozunu kapatmayi tercih etmistir,
4 yil diyorsunuz, az bir zaman degil.

yerinizde olsam kardesimle bagimi koparirim,
kac kez uyarmis konusmussunuz,
ypacaginiz baska sey kalmamis,
kendisi bir yetiskin ve siz onun hatalarindan sorumlu degilsiniz.
Her koyun kendi bacagindan asilir,
yapacaginiz iyilik kendinize olsun, kardesinizin batagina siz de girmeyin.

4 yıldır söylememeniz hata zaten..
Abileriniz, enişteleriniz adamı neden çekmiyorlar kenara? Ne demek istediğimi anladınız sanıyorum?

"Sen benim kardeşimle nasıl gönül eğlendiriyorsun" demeleri gerekirdi.
37 yaşındaki bir kadının yaşam özgürlüğü, bir başka kadının evliliğini, çocukların aile hayatını tehdit ettiği yerde biter benim için.

Bunu defalarca söyledim şu an yaşadığın şeyin adı metreslik dedim, boşanacak evleneceğiz diyip duruyor beni seviyor diyor yahu daha kimbilir kaç kişiyi seviyor seninle birlikte seni sevse en başında boşanırdı 4 yıl dır aynı hikaye ve bu arada 3. çocuğuda yaptı ama karısıyla yatağı ayrı

Katiliyorum
Cocuklara sebep ayrilmiyordur ya da kocasini kaptirmamak icin cocuk yapmistir.......ama bir sekilde biliyordur mutlaka bence koskoca 4 yil.

Aynen ben de görüşmezdim.
Kendisi o hayatı tercih edecekse onun gibi birini tanımazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…